Mi kell a nőnek?! (beszélgetés)
Most vettem mindenkinek fejenként 25 pár zoknit. Mindenkinek ugyanolyan. pontosabban fogalmazva személyenként ugyanolyant. Így mindenkinek megvan a saját fajta zoknija, amit úgy párosítok, ahogy akarok.
Engem ösztönszerűen elutasít az összes Magyarországon élő nő, mert valamiben nem felelek meg nekik. Van értelme küzdenem?
Lófaszt. Csak te tehetsz róla.
Amúgy basszus, annyi töketlen, béna, pipogya, önmagáról és az életről lemondott hímnemű egyed van itt, nem akartok klubba tömörülni, és ott siránkozni?
Neked egyszerűbb dolgod van, mert elég, ha kicsit is adsz a külsődre, és ha nem is feltétlenül másért, de legalább megszeretnek. Nekem vért izzadva kell az élet minden területén felmutatnom valamit.
Nálad sose tűnnek el a zoknik????
Kérlek, taníts :D
Nem, erről te tehetsz. Ez van, fogadd el.
Soha nem kerestem párt, nem tudom mire gondolsz.
Erről a világ tehet, mert csak ezt mutatja nekem. Fehéret sose...
Neked fekete.
Egyébként szép színes annak, akinek van esze és humora.
Egyszerűen nem tehetek arról, hogy fekete és fehér a világ párkeresés szempontjából.
Egyikből se mutattál itt semmit, így ezzel ne is próbálkozz. Gazdagodj meg, és lehetnek kur.váid.
Humorról és észről nem tudok, hogy valaha bárki is értékelte volna bennem. Meg kell gazdagodnom szinte bármi áron.
Mert amúgy van valamelyik?
Koleganőm pont az anyagiakra utalt. Én se ismerek olyan nőt, akit ésszel és humorral le tudtam volna nyűgözni.
Észt, humort, például? Egyetértek.
Tényleg nincs más út, szerezz sok pénzt.
Akár agybaj, akár nem, de sose tapasztaltam még ennek az ellenkezőjét. Egy férfinak mindenféleképpen fel kell mutatnia valamit, hogy megszeresse egy nő. :(
Milye, milyük, erre gondoltam :D
Az agybajod már unalmas, arra nem reagálok.
Lehet, hogy kicsit sokat ittam éjszaka, de a lényegen ez sajnos nem változtat, és ezt a saját bőrömön is tapasztalom. Aligha létezik olyan nő, akinek számít a férfiak személyisége, és ezt egy 42 éves koleganőm is alátámaszotta. Konkrétan a szemembe mondta, hogy az számít, milyük van a férfiaknak.
Megpróbálod még egyszer? :D
Mindenféleképpen ki kell emelkednie valamiben egy férfinak, hogy egyáltalán emberszámba vegyék a nők. A legtöbbjüket az érdekli ,hogy milyen van egy férfinak, és cseppet sem a személyisége.
ha hibátlanul írok vagy nem
sok változás nincs nálam ez ügyben
Nem magam miatt írom, hanem azért, mert emiatt sok nő szűrőjén már alapból ki fogsz esni.
tudod nagy ivben le....om hogy a kapkodásom miat mos milyen hibákat ejtek a helyes írásban
ha ez nem tetszik akor nem fontos nekem írni egyáltalán
szerintedt az de el árurok valamit egyáltalán nem érdekel nek olyanok akik ara hajtanak eg soasem írtam hogy az fontos a számomra nem értem hogy egyesek azt gondolják egy két poszt után
inkáb hanyagolj légyszives mivel mindet csak kiforgatsz
"teljesen fölösleges bármi eröfeszités hogy mondjuk megprobálja mert eredményt egyáltalán nem tudok elérni"
eredmény = dugás????
További ajánlott fórumok: