Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Dede, a revalidtól én is szőrösödtem, na nem is vettem többet. Szép lenne: kopaszon de szőrössen...Jézus-Isten!!! Álmomban ne jöjjön elő:-)
Én nem használtam de hallottam, hogy zsírosít. Szerintem szedj hozzá tbl-t is, úgy biztos hatékonyabb.
Te jó ég! Ezt még nem hallottam. Én a gyomrom miatt nem szedek ilyesmit, mert állandóan mardos az éhség a sok b-vitamin miatt. De hogy szőrösödést okozna még nem hallottam. Igaz nem is szedtem a revalidot.
Köszi a tanácsokat! A tablettáktól a Revalidos tapasztalataim miatt félek! A kovaföld kapszulától is előfordulhat a szőrösödés??
Mindegyikre azt írják, hogy mindennap, de ki tudja azt megtenni manapság? Atttól,hogy egy-egy nap kimarad még hatnia kellene!
Választékonként próbáld közelről ráfújni a bőrődre,(és rögtön dörzsölgesd bele) különben hamar elfogy és elég drága is úgy tudom. Valamit azért próbálj szedni, ha nem is ugyanezt a fajtát. Én régen a kalcium/kovaföld kapszulát szedtem, csalánnal öblögettem a hajam és megállt a hullás. Lehet, hogy újra kipróbálom, de már annyifélét szedek így is.:(
Amúgy aki használta már ezt a Forcapil oldatot, nem zsírosítja véletlenül a hajat? Tippeket várnék, hogy hogyan érdemes használni?! Hajmosás után esetleg? A dobozon az áll, hogy minden nap masszírozzuk a fejbőrbe.. Közben ilyen spray kiszerelésű, és mindehova megy ahajamra, csak a fejbőrömre nem.. :( Vajon nem elég pár naponta használni? Meg tabletta nélkül is lehet hatásos?
Bocsi a kérdezősködésért, csak annyira szeretném már magam mögött tudni ezt az egész hajhullás mizériát :(
Köszönöm!! :) Mindenképp írok majd róla.
Szia! majd ha már használod, ne felejts el beszámolni az eredményről. Drukkolunk, hogy jó legyen!!!
Sziasztok!
Közben el kezdtem használni a "Forcapil" oldatot (amíg nem késő...), a Gyógyszertárban ezt ajánlották! Ismeri / használta már valaki? Van tablettája is, de a gyógyszerész nem ajánlotta, mert hogy ugyanaz lehet, mint a Revalid kapszulával ( mindenhol hat, csak épp ott nem, ahol kellene..) Amúgy ránézett a hajamra, és mondta, hogy lát pici hajakt, szóval szerinte nem olyan gázos a helyzet. Én meg csak reménykedek .. :)
Már a gondolatátől is fájok:), de majd még megpróbálom. Tul.képp azért vettem ezt, mert a másikra az volt írva, hogy naponta 5-6 db-ot kell szedni, ebből meg csak 2-őt. Különben minden nagyobb tablettát egyben le tudok nyelni, vagy akár többet is egyszerre, de ez az egy szem kicsinált:(
Ugyanez van nekem is....tehát hajrááá, szedjük:-)
Értem, a hormonostól én is tartok egy kicsit, azért kezdem mással. Remélem nem túl késő!
Neked mielőbbi gyógyulást!
Nekem a pcos-tól hullik, szóval amíg az nem javul, addig hiába kenem bármivel.
Menj be több gyógyszertárba, nekem sem adták ki több helyen, hogy hormon, meg szteroid. Egy másikban pedig simán meg tudtam venni. Én az Alpicort-f-et használtam, segített valamennyit, de folyamatosan nem merem használni.
Én ahol kérdeztem, pl. még a hormonmentest sem akarták odaadni. Te használtad valamelyiket?
Egyes gyógyszetárak recpet nélkül is kiadják. Én ís így veszem, nincs nekem időm dokihoz menni emiatt.
Apicort-F:
Két éve receptre 750 volt, 1 éve recept nélkül 2900 körül.
A 9000 az lehetetlen. Évekkel ezelőtt inkább még olcsóbb volt. Nem Rogaine ( minoxidil ) volt az a szer ?
Bocs , ha kicsit csapongva írok!
Csak a háziorvosnak mondtam, és én kértem a fodrászom ajánlotta, de az F jelűt. Ez meg úgysem az lenne ezért nem váltottam ki. Szakorvoshoz kell menni érte.
akkor ezek szerint voltál orvosnál..
Lehet, hogy ha odamegyek már 9000-ért adják:)
Na mindegy ez még fenn van a listámon. ki kellene váltanom , mert lejár a recept, igaz, hogy ez a sima nem hormonos. Majd felírják újra.
hát anno még 9e volt.nem is emlékszem nekem ki írta fel.
Sőt, csak szakorvos!De úgy látom szabadáras.
100 ml. egyik helyen 3300.-
most 3000?!?!!? de csak orvos írhatja fel,nem?
De az már több adag volt ugye? mert most olyan 3ezer körül van.
de kaptam anno,de nem hsználtam el végig.odaadtam másnak,így nem is tudtam meg,hogy használt volna e. Akkor volt 9000 Ft :(
remélten is,mert a legtöbb ilyen pacsuli alkohollal készül. Az alpicort-ot (receptes)még nem próbáltad? arrólis jókat hallani, de hormontartalmú, csak külsőleges.
ááh.... szépen néznénk ki,ha az alkoholra lennék. Akkor mi lenne a jó öreg kedvenc szarvasos itókámmal és a szintén kedvenc Tokajon nevelt szőlőfürtökkel ?!? :D
Amúgy én is türelmetlen lettem,pedig az elején én mondtam mindenkinek,hogy egy szert minimum 3 hónapig kell használni...nem értem magamat se
További ajánlott fórumok: