Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Na már most!
Addig innen nem megyek el, amég ilyen szemét megjegyzéseket írogatnak rólam! Magasról teszek rá kedves silvio, hogy mit gondolsz!
Érdekes, hogy te voltál az első, aki érdeklődött a protézis felé, most pedig látva a felállást, beállsz a bőgő csorda közé, és te is elkezdessz bőgni, mert most ez a divat! A primitív nem én vagyok, ha nem te, hogy még mindig engem oltogatsz, miközben már nem is vagyok itt! Mégegyszer megismétlem! Addig fogok ide írni, amég te és a többi drágalátos barátod oltogat engem!
1., Ha ő üzletelni akar, az ő dolga. Tényleg nem érdekel.
2. Személyem vagy az érdeklődésem egy termék után a következő minősítéseket kapta tőlük: undorító, buta, cinikus, tudatlan.
Tudatlan vagyok, mert "nem értek hozzá", buta vagyok, aki a "süketet is megnevetteti" (sic), undorító a viselkedésem, mert mindezt szóvá teszem és úgy általában véve cinikus vagyok. És akkor én még nem is csináltam mást, mint hajbeültetésről érdeklődtem egy harmadik személytől. A jelzők mellett egy nagy adag kioktatásban is részem volt. És nem tudom az okát.
Ezek után felháborítónak tartom, hogy valaki az önzetlen segítőkészségére hivatkozik. Valahogyan én ezt nem annak láttam. És csak kapkodtam a fejem látva, miket írogat másnak.
No! Ezt bizony szóvá kell tenni!
Szia Silvio! Értem én amit mondasz.. Valószínű nem vagyunk egyformák. Valakinek ilyen a stílusa, valakinek olyan.
Én az olvasottak alapján nem mondanám, hogy bárki buta lenne itt. Inkább valami más oka lehet. Mondjuk legfeljebb egy kis harag. Ha engem is ismeretlenek képtelen vádakkal támadnának, akkor arra lehet én is így reagálnék. Vagy ha egy ismerősömről ilyen véleménnyel lennének, akkor lehet én is odaállnék is elmondanám a véleményem.
De nekem nem reszortom senkiről sem véleményt alkotni, csak elmondtam a gondolataimat.
Egyébként szerintem ha Geri üzletelni akart volna akkor más stílusban adta volna elő a dolgokat.
Szerintem az Ő fejéhez és elég furcsa dolgokat vágtak sokan.
De mindegy, mondom én nem akarok senkivel sem összeveszni, senkinek sem beszólni.
Egyet szeretnék, hogy itt béke legyen és emiatt senkinek se kelljen innen elmenni.
Minden jót!!!
Szia Rosszcsontka, én is úgy gondoltam, hogy vége, de... Éppen ezért balhé sincs, én nem látok olyat.
Hétvégére megérkezett a felmentő sereg Geri védelmében. Az övéhez hasonló stílusban. Mint olvashatod a bejegyzésemben, a termékkel semmi bajom. Azzal már több, amilyen stílusban ez az invázió folyik.
...és ez attól független, hogy ki mit használ a hajára illetve milyen megoldás érdekli és hogy kivel találkozik.
Hogy minek kellene történnie? Példaként itt van a bejegyzésed. Valami ilyesminek. Így vitatják meg az emberek a dolgokat. Ennél alább nem adom én sem.
Örülök, hogy Geriről, Mariannról végre kedves szót is olvashatunk. Nyomatékosan megkérem akkor őket, hogy ne írjanak. Az nekik nem megy. Bejegyzéseik embereket, érzéseket sértenek. Meggyőződésem, hogy ezt nem gonoszságból teszik, hanem - mint már utaltam rá az előzőekben - tudatlanságból. Ezt pedig nálunk butaságnak hívják.
Silvio, mi ez a balhé megint???
Szerintem ezt a témát már mindenki lezárta.
Miért kell valakit támadni, csak azért mert ahhoz van kedved??
Ha jól emlékszem Te is használsz egy készítményt, amire azt mondtad, hogy jó és neked is rosszul esett, mikor a többiek azt mondták, hogy ez is csak egy a sok közül..
Miért kell valakivel így beszélni??!!
Már bocs, hogy beleugatok, mi még nem beszéltünk de én is itt vagyok a fórumon és olvasom gyakran.
Érdekes én normális emberi hangon beszéltem Gerivel is és Mariannal is, és Ők is kedvesek voltak velem, nem akartak semmit sem rátukmálni és egyáltalán nem az jött le, hogy azonnal rohanjak implantátumot csináltatni, mert enélkül nem élet az élet.
Engem érdekel a dolog és többmindent megkérdeztem. Nagyon kedvesen segítettek, köszönöm is.
Attól, hogy valakinek valami nem tetszik, azt csendben is tudomásul lehet venni, nem kell mindent kommentálni. Főleg nem ilyen stílusban.
És nekik is ugyanolyan joguk van itt lenni, mint bármelyikünknek. Azt se felejtsük el, hogy biztosan vannak olyanok, akiknek ez a megoldás amiről ők beszéltek szimpatikus.
Mindegy én nem fogok a témáról többet vitatkozni, de már nekem is elegem van a balhéból és a bunkó stílusból.
Én alapból normálisan állok mindenkihez, de ha valaki bunkó velem, azzal én sem vagyok elbájoló és kedves.
Na részemről ennyi.
Szép napot!!
Remélem a Balera elállítja a hajhullásodat.
Kiváncsi vagyok az MM-ben mit mondanak !
Szia Mariann!
Keresem a képedet, de nem találom!
Geri küldött nekem képet, az szupi, valóban.
De azért egy nő hajprotézisét is szívesen megnézném.
De, tudod mit, látom Te is győri vagy, és épp akkor születtél amikor én 1975-ben, ha gondolod személyesen is találkozhatnánk, és megnézném szívesen élőben!
Gergélyesi, Geri, őszintén remélem, hogy Geri könnyei időközben elapadtak. A sok néni meg bácsi nem akarta tudomásul venni, hogy mi az egyedül üdvözítő megoldás, hát ilyenkor valóban könnyen eltörik a mécses. Érzékenyek vagyunk, nahát, valljuk be végre. Amikor a nagyobbak elvitték az orrom elől a dömpert az oviban, én is rendesen ki voltam borulva.
Ezzel a ragasztott hajjal kapcsolatos fórumbejegyzéseitekben elég sok a közös vonás. Például az érthetetlen erőszakosság, arrogancia. Ha valaki nekem azt mondja, őt nem érdekli a foci, akkor nem akarom újra és újra vele nézni az esti meccset. Nem akarom vele elhitetni azt sem, hogy mindaz, amit eközben ő csinálni fog, rossz, szennyes, alávaló, értéktelen, stb.
Válogatott idézetek tőletek: "innen is látszik, hogy nem értesz hozzá", "és a végső butaság", "itt sírtok, meg öngyilkosságról beszéltek, miközben van ez a fantasztikus módszer", "aki pedig parókát választ, az megérdemli!", "a cinizmus legfelsőbb foka amit képviselsz", "miért kell ilyen undorító módon viselkednetek az emberekkel?", stb, stb, stb.
Hmmm, hát nagyon egy srófra jár az agyatok.
Megjelentetek itt és jól kiosztottátok a népet. Mi pedig boldogok vagyunk, hiszen most már tudjuk a tutit. Tudjuk mihez tartani magunkat.
"Még soha semelyik fórumon nem találkoztam ilyen tagokkal mint, itt, mindenhol meghallgattak, és ahol tudtam segítettem.", írod. Ezek szerint fórumról-fórumra jártok és hirdetitek az igét. Ezzel önmagában semmi baj nem lenne. A baj a buta, primitív stílusotokkal van. A sértegetéssel, a sarki kocsmába illő megfogalmazásaitokkal.
Ausztrál közmondásnak "álcázott" egetverő baromságról, a mindentudás pózában tetszelgésről - "tipikus magyar felfogásotok van" - írok most.
Semmi bajunk ragasztóval, protézissel, meggyőződésem szerint veletek van csak bajunk. (Elnézést mindenkitől, megpróbálom egyes szám első személyben.) Belőletek van elegem.
Buták vagytok. És ebből a harsány butaságotokból elég!
Legutóbbi bejegyzésetek végén a következő olvasható: "Ha valaki úgy gondolja, hogy emberi hangon tud kommunikálni, avval szívesen folytatom a beszélgetést"
Elsősorban ezt magatokra nézve érezzétek kötelezőnek, követendőnek.
Figyeljetek, tanuljatok!
Geri, remélem, elmúlt már az elutasítás miatti sokk. Ha te valóban egy "haláli rendes, aranyos srác" vagy, akkor szerintem érdemes lenne ezen tulajdonságaid előtérbe helyezésével valami más elfoglaltság után nézned.
Itt vered a nyálad ennek a sok baromnak pusztán segítőkészségből, aztán még az sem tud átjönni az éteren, hogy milyen rendes gyerek vagy te, arról nem is beszélve, hogy a tök ari-ságodból sem lehet semmit látni. Hagyd a francba az egészet, járj ragasztásra, ha itt az ideje, a többiek pedig dögöljenek meg, ahol vannak.
Hidd el, ez így mindenkinek jobb lesz.
De igen kori, por állagú.
De ha rászórod a hajadra, akkor nem látszik. Nekem van, mikor kerül belőle a homlokomra is, és ott ilyen nagyon pici szálacskáknak látszik, olyan, mintha hajvágás után pár hajszálacska maradt volna a homlokomon.
Köszönöm, aranyos vagy.
Nekem is esedékes lenne a baba dolog de ilyen idegroncsként nem merem bevállalni, most szedem ezt vagy 3 hónapig meglátom mi lesz.
Azután szeptemberbe majd meglátjuk a baba dolgot, a dokik elméletileg azt mondják, hogy már egy hónap fogamzásgátló mentesség után jöhet a baba.
Az lenne a legjobb, ha szedném három hónapig nem hullna a hajam és utána 1 hónap szünet után terhes lennék és akkor megint nem hullna a hajam.
Szóval én ezt így elterveztem :-)
Így hullna a legkevesebbet a hajam :-)
Szurkolunk Lolli!!!))
Én is gondolkoztam ezen a megoldáson, de míg nem lesz a lányomnak kistestvére, addig nem akarom a szervezetem hormonokkal megkeverni.
Szia Moncsa!
Aranyos vagy.)))) Igazából Ő nem az a lelkizős, érzelgős ember, de ezt tudtam akkor is, mikor hozzámentem. Mindenkinek lehet szar napja, ráfogjuk arra. Egyébként nagyon jó ember, úgyhogy már el is felejtettem. Csak nagyon szarul tud esni az ilyen.
Lányok, nem lehet, hogy mi olyan sok időt "töltünk" együtt, hogy a ciklusunk is igazódik egymáséhoz???
Én asszem emiatt voltam depis, de lehet a többiek is..???!!!!
Szerintem, csak a maga igazát akarja bebizonyítani, nem feltétlenül üzletel ezzel.
Szerintem tényleg segíteni akart, csak elfajult a dolog, mert nem úgy reagáltatok rá ahogy ő gondolta.
Ez csak az én véleményem.
Sziasztok!
Új Hoxá-s vagyok. Sajna a családunkban nekem is van hajhullós nő, ezért kezdtem ezt a fórumot olvasni.
Bocsánat, hogy beleszólok, de így kívülálló szemszögből nézve szerintem Geri ugyanaz a személy mint Gergélyesi Mariann. Csak nyitott egy másik Nick nevet.
Elnézést kérek ha nem így van, én így látom.
Egyébként lehet, hogy jó a protézis,sőt én megoldást látok benne ha oda fajul a dolog,de nem így tálalva.
Remélem végül mindenkinek rendeződni fog a hajhullássá, beleértve nálunk is.
Mert egy és ugyanaz a kettő...
Amúgy hol a kép...
Sziasztok!
Látom sokan küzdenek azokkal a gondokkal, amint én 7 éve mentem keresztül.
19 voltam, és barátnőm vette észre egy beszélgetés során, hogy a fejtetőmön 10ftos nagyságú folton nincs haj. Pánik, túrtam a hajam, fülem mögötti részen, és tarkón még nagyobb foltok. Irány a doki... Végigjártam minden vizsgálatot, ilyen gyógyszer, olyan vitamin. Nyíregyházán megtaláltunk egy neves bőrgyógyászt, ismerősöknek segített, Dr. Szabó Péter. Ma már csak magánrendelése van. Elmentünk hát hozzá. Szteroid injekció fejbőrbe 1-2 havonta, kb 20 szúrás 1 adag, otthonra vmi ecsetelő, meg mindenféle bogyó. Mellette Vichy Dercos sampon, aztán már csalán sampon, ami hosszútávon a homlokomon, ahol ért a sampon, tönkrevágta a bőrömet. Elértünk másfél év alatt annyit, h ugyan megindult nőni egy-egy folt, de a hullás folytatódott, aztán ami nőtt, az is kihullott. Teljes depresszió, már marhára elegem volt. Eleinte baseball sapi állandóan, majd paróka... Egy ismerős ajánlott Nyíregyházán egy hajgyógyászt... Gondoltam egy próbát megér, ha már az orvostudomány csődöt mond (mert minden vizsgálatom negatív volt, szal okot nem találtak rá, csak h valszeg stressz, de nem voltam stresszes). A hajgyógyásznő megvizsgált mikroszkóppal, arra jutott a fejbőr állapotából, h méreganyag halmozódott fel a gyomromban. Rendelt nekem sampont+olajesszenciát. Orising termékek (sztem egy régebbi hozzászóló erről írt, mert olasz termékek), és mondta, hogy igyak napi 2x fél deci FLP-s Berry Juicet. Nem nagyon hittem már benne, mert túl egyszerűnek hangzott. Bár a Berry lenyelése első néhány alkalommal korántsem volt egyszerű. Tehát 1 hónapra ez a kúra kb 25 ezerbe fájt. De megérte! Így használtam: mivel a sampon koncentrátum, adtak hozzá egy kis műanyag keverő flakont. 10 ml sampon, 10ml víz, 20-30 csepp olajesszencia. Mosás után a foltokat még vékonyan bekentem az olajesszenciával. A foltokra az olajat minden este használtam, a samponos keveréket pedig minden 3. este. Jól felhabosítottam a fejemen, érezhetően beindult tőle a vérkeringés, és amíg bizsergett (20-30 perc) rajtahagytam. Nem hittem a szememnek, de 3 hét után, ahol előtte másfél évig nem volt képes kinőni a hajam, 4-5 centis haj volt. A hullás teljesen megállt. Azóta is folyamatosan beruházok a samponra és az olajesszenciára, bár a sampont már csak kéthetente egyszer használom, így fél évig kitart. Ha folyamatosan használnám, iszonyat gyorsan nőne a hajam. Bár még így is, mert 2 hónap alatt képes kb 5 centit nőni.
Szóval aki hallott már róla és fenntartása van, csak ajánlani tudom, aki még nem hallott róla, bátran próbálja ki ezt a kúrát így, mert tényleg hatásos!!!
Remélem a tapasztalataim által sok emberen tudtam segíteni!
Üdv: Eszter
Nem cinizmus, jóindulat! Ott nem tűnne erőszakosnak Geri. És az írna oda akit érdekel.
Ez itt egy másik téma. Olvastuk, megértettük és ennyi. nem mi kezdtünk támadni, mint most se!Nagyon érdekes, hogy ennyire agresszív vagy, pont úgy mint a védenced.
Töltöttem föl magamról fényképet, meglehet nézni, hogy milyen és hogy néz ki!
Kori, a hozzászólásod alapján erről beszélek! A cinizmus legfelsőbb foka amit képviselsz, nem biztos, hogy ezt mindenki tolerálja!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!