Mi használ aranyeres panaszokra? (tudásbázis)
Apukám kínlódik vele néha (Neki vérezni is szokott)
Körömvirágkrémet kever Neogranormon krémmel fele-fele arányban és pici elég belőle két -három alkalommal .Sokáig nincs semmi gondja.
Szia!
cickafark ülőfürdő
varázsdió krém-állítólag csoda,én még nem próbáltam
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy kijött az aranyerem, már második napja kenegetem, de nem akar visszamenni :(
A fájdalom szerencsére csökkent, valószínű a krém lehet fájdalomcsillapító hatású (ma már rendesen tudtam járni).
Olyan házi praktikákra lennék kíváncsi amivel megtudnám meggyorsítani a gyógyulást, azt hogy minél hamarabb visszamenjen a "helyére". A hozzászólásokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Megtaláltam az eddigi legjobb (és nem utolsó sorban legolcsóbb) aranyérre való készítményt: Hemorid kúp és kenőcs. Ebbe legalább van hatóanyag, nem úgy mint a Spertiben, ráadásul mentolos, ami hűsít és fájdalmas csillapít. Nekem ez most eléggé bevált, mióta használom ki se jött az aranyerem, de azért viszek egy adaggal szülésre. :-D
Szia !
Énnekem mikor semmi nem használt már ezeket vettem,vagyis ajánlották!
Nagyon sokat segített ,kérlek próbáld ki:
Dr.Schübler
Silicea
Calcium floratum
a gyógyszertárban elmondják hogyan kell szedni de ha nem szívesen elmagyarázom
Sziasztok!
31 hetes kismama vagyok, harmadjára jött ki rajtam az aranyér. Nem győzöm enni a búzakorpát, rostokat, joghurtot, gyümölcsöket, napi 3x kentem Reparonnal, jegeltem is, de semmi nem használ.
Orvos se tud mást mondani, már eléggé idegesítő, mert aludni nem tudok tőle...
Valami tanácsot tudna valaki adni??? Kinek mi vált be???
colonban már nekem is volt részem... de proctológusnál még nem jártam.
lényegében ha tükör, akkor csak végbél... vagy ujj... mint a gasztrónál az alapvizsgálatok.
nem kell előkészülni.
Sziasztok !
Hétfőn proktológushoz megyek. Mennyiben hasonlít a vastagbéltükrözésre ? Sajnos abban már profi vagyok.
Konkrétan a vizsgálatról szeretnék többet tudni,és hogyan készüljek elő.Kell diétázni előtte stb...Köszönöm szépen !!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Hatásos szert (nem gyógyszert) keresek 6éves lányomnak felső légúti panaszokra, minden hónapban 1,5hetet beteg, valami ötlet?
- Próbálta már valaki a tefadim teát? Állítólag nagyon jó gyomor panaszokra!
- Milyen az aranyeres fájdalom?
- Változókori panaszokra progeszteronkrém