Mi az amit semmi pénzért nem ennél meg? (beszélgetés)
állatok közül pl:kutyus, macska, tengerimalac, izeltlábuak, hernyok, gilisták, csuszó-mászok...pfujj.
De a RTL-klubon volt műsor, amiben kellett különféle dolgokat enni-inni, csak a cime nem jut eszembe..na azokkal az emberekkel sem cserélnék.
Na meg a pacal és a kocsonya! Uhhhhh ...pfuujj.
pacal, tatárbifsztek vagy mi és lóból készült ételek...az első kettőhöz már volt szerencsém és nem kóstoltam meg, kinézet és szag(egyeseknek illat) miatt az utolsót remélem nem ettem még :D
Ezen kívül még a nyers halat is megeszem (sushi) :D
Pacal (bár állítólag nagyon finomat főzök, a család többi tagja nagyon szereti). Sóska, spenót, paradicsomos káposzta (életembe nem főztem), sárgarépa főzelék.
A főzelék félék miatti iszonyatomat egy volt napközis tanáromnak köszönhetem, aki addig nem engedett felállni az asztaltól míg az utolsó falat főzelék el nem tűnt a tányérról.
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit soha nem adnál fel senkiért, semmiért?
- Igazam van, hogy 9 hónapos kisfiam semmi pénzért nem hagynám senkire 8 napra? Vagy túlaggódom?
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Te mit tennél ha egy bizonyos családtag tönkre tenné az életed? De ő a családfenntartó, neked viszont semmi pénzed hogy elköltözz?
- Igaz, hogy ha az ún. negatív kalóriás (Norbi U1-es) ételeket eszed jobban fogysz mintha nem ennél semmit?
- Mit tennél ha az egyik alkalmazottad folyton beteget jelent, de nincs is semmi baja?