Mi az ami a leghatásosabb a hüvelygombára? (tudásbázis)
jaja! nekem is rendszeres látogatóm volt a fogamzásgátló tabletta mellé!
Szerintem kérj valamilyen széles spekrumú szert, nálam volt olyan, hogy a gomba elmúlt, akkor jött egy baktérium, aztán megfordítva.
Ha szedtél antibiotikumot, akkor szintén simán előjöhet a gomba.
Ha meggyógyultál és majd jársz úszni egy minitampont felhelyezhetsz egy csepp teafaolajjal megelőzésként.
"férfiak esetében nagyon kicsi az előfordulási arány ezért náluk nem marad életben a gomba, egy egyszerű tisztálkodással lemossák."
az esetek nagy többségében ők a visszafertőzés vagyis a "ping-pong effektus" okozói... ezt több orvos is mondta már szóval erre nem szabad hagyatkozni..
Én nagyon sok mindent kipróbáltam már. A doki már azt sem tudta a végén mit írjon fel. Nagyon durva gombám volt. A szemérem ajkaim is duplájára duzzadtak már:(
Batrafen krém ami használt. És rájöttem, hogy a fogamzásgátlótól van. Majd fél évig kinlódtunk mind a ketten. Abbahagytam a fogigátlót és nem sokkal utána el is múlt.
A hüvelygombásodást összetett módon kell kezelni, mivel a gomba a hüvely savasságának a felborulása esetében jön elő. Semmi képen nem kell szégyellni, mivel egy komolyabb túlzott tisztálkodás (a tusfürdők)lelki válság, stressz, antibiotikumok szedése is kiválthatja. Mivel ezeknek a gombáknak táptalajra van szükségük férfiak esetében nagyon kicsi az előfordulási arány ezért náluk nem marad életben a gomba, egy egyszerű tisztálkodással lemossák.
A nő egészen más, itt a nedves környezet, a sötétség a meleg kedvező táptalaj a szaporodásra. Ha a váladék mennyisége több a normálisnál, opálostól a legrosszabb esetben sárgás joghurtos jellegű esetleg kellemetlen szagú gombásodás jele. Ezt kísérik a kellemetlen tünetek, először a hüvely környékén esetleg nemi élet közben fellépő égető érzés ami enyhe viszketéssel jár. Ha kezeletlen marad, átterjedhet a csiklóra és a nagyajkakra is, ami erős viszketéssel jár.
A legjobb kezelési módja a Canesten Kombi kb. 1850 Ft.), a mi hüvelytabletta és krém kombinációjából áll a tablettát a hüvelybe kell felhelyezni egy aplikátor segítségével a krémet szigorúan a külső helyeken kell alkalmazni, mert irritációt okozhat.
Ha esetleg terhes vagy a második trimesztertől használható csak a készítmény, vagy orvossal kell előre egyeztetni. Ez a gyógyszer már a második napon tünetmentessé tesz, nagyon jól gyógyít, mert egy héten belül teljesen megszabadít a gombától.
Nem érdemes házi praktikákkal kínlódni, mert csak a magad állapotát rontod, ami kellemetlen tünetekkel társul.
Ha elmúlt, ajánlom az intim mosakodót. Tudom, hogy drága de több mint fél évig elegendő egy flakon.
Remélem segítettem. Kellemes gyógyulást!
Én örülnék ha nő lenne a nőgyógyász! Mégiscsak nő..
az öblögetés többet árt mint használ... szerintem hagyd az öblögetést.. próbáld valahogy másként visszaállítani.
De a doki tud ténylegesen pontos javaslatot tenni hogy mit tegyél!
Van itt tőlünk nem messze egy szakrendelés,és azt hiszem ide nem kell időpont.Néztem,hogy holnap 14-20óráig van rendelés,egy nő rendel.Hát nem tudom...
Én használok ilyen hüvely öblítőt,patikai,Acidum lacticum a neve,elvileg ez is visszaállítja.Tuti h nálam ez a baj,ugyanis ilyen nincs h kb 3hónapja nem szabadulok tőle.
Mi az a hüvelykúp?ami visszaállítja és recept nélkül is kapható?
A páromnak akkor nem elég,ha canestennel keni?
igen! szólj a dokinak. neki is fel fog írni valamit.. a vény nélkül kapható dolgok nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket..
azt mondod hogy rendszeresen visszatérő akkor a doki írjon fel valamit mindkettőtöknek és akkor rendben lesz. :)
Keress fel a környéken kórházban nőgyógyászati szakrendelést és kapsz időpontot.
Igen van párom,ő keni canestennel,de nem tudjuk h ér-e valamit.
Az a baj,h én bpen tanulok,és nem tudom h itt hova mehetnék,ahol ellátnak ingyen...
És kinek mi hazsnált igazán?
A dokinak szóljak hogy a páromnak is adjon valamit?vagy hogy?
az lehet hogy azért volt mert visszaállt a természetes baciflóra és kiürült az antibiotikum (mert ugye a hüvelykúpok, tabletták stb is azok)
Ha erős és egészséges az immunrendszer és a tejsavbázis nem lehet baj.. :)
azt ésszerűbb és egészségesebb szinten tartani mint gyógyszerekkel gyengíteni magunkat..
vigyázzon mindenki erre és minden oké lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Van valami természetgyógyász módszer a hüvelygombásodás ellen?
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Tabuk nélkül a vicc tárgyává tett hüvelygombáról
- Kinek mi segített igazán a hüvelygomba ellen?
- Mennyi idő alatt tudok 5kg-ot fogyni?(és mi a leghatásosabb módszer)
- Rágcsálók (egér, patkány) elleni leghatásosabb módszer, praktika!?