Mi a véleményetek erről a szandálról? (beszélgetés)
Nekem se tetszik, de nem is ez a legnagyobb gond a szandállal, hiszen van akinek bejön ez a szín, fazon és esetleg még nem is nyanyás rajta, bár szerintem a barnás színek mind nyanyásak (ez az véleményem:)), inkább az a gond, hogy a deicmann nagyon rossz cipőket gyártat/árul.
Én nagyon szeretem az olyan cipőket, szandálokat, amelyeket nem kell körbetekerni a bokán, mert nyújtja a lábat, azaz csinosabb, de mindig úgy jártam eddig az ott vásárolt cipőkkel, hogy el kellett ajándékoznom vagy ki kellett dobnom, mert hordhatatlanok.
A legtöbb deichmannos cipőbe előre csúszik a lábam, így a zárt cipő esetében nyomja a lábujjaimat, a szandálnál meg lelóg a földre a lábujjam, ami nem csak kényelmetlen, de ronda is.
Valahogy nem sikerül nekik jó méretet csinálniuk és valamit nagyon elrontanak a kiképzésnél is.
Kb. 6 pár lábbelit vettem náluk, ebből 3-at a barátnőmnek adtam, de ő sem tudta hordani, így ment a szemétbe, 3-at meg már oda sem adtam, hanem lazán kidobtam a kukába. Soha többet nem veszek náluk cipőt. Ja, volt benne egy Fila sport cipő is, amit 11 ezerért vettem akciósan. Annak is ez lett a sorsa, mert még sport cipőt sem tudnak jót csinálni.
A férjem is vett már náluk Adidas sportcipőket, de azokat is ki kellett dobni, mert kényelmetlenek.
Nekem sem tetszik.
Olyan semmilyen.
A sarka egyáltalán nem, a felső részben látok fantáziát, de magamnak nem venném meg. :)
Szerintem, hogy fiatalos, vagy öreges attól függ, hogy mivel viseled.
Ha tetszik és kényelmes, vedd meg.
Nemrég láttam egy itteni Deichmannban, s mindig kerestem egy ilyen barnásabb/bézses magassarkút, mivel hétköznap is gyakran viselek magassarkú cipőt s ez felpróbálva elég kényelmes volt. De valahogy nem tudom eldönteni, hogy fiatalos vagy inkább öreges? Nektek mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményetek erről a zenéről?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Kinek mi erről a véleménye?
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Mi a véleményetek erről a szituációról?