Mi a véleményetek az agykontrollról? (beszélgetés)
12 évvel ezelőtt végeztem el a tanfolyamot.
Annyi mindenen átsegített,hogy azt sorolni is sok lenne.
A legfontosabb,hogy bármilyen nehéz helyzetből ki jön az ember gyógyszer nélkül.
Igen, nagyon jó. nézd meg az agykontroll.hu és az esettanulmanyok.hu oldalakat. Előbbin megtalálod összefoglalva, hogy mire jó az agykontroll.
aztán kérdezz, mindenre szívesen válaszolok.
Tudok olyan esetekről, amikor súlyos depresszióból gyógyult ki valaki. Nekem a stressz levezetésében, a problémamegoldásban segít nagyon sokat. Óóóóóóóóóóó, évszázadokig tudnék mesélni :)
Sziasztok!
Segít nekem ebben az agykontrollban valaki?
Erős szorongásom van,meg pánikos vagyok,mindentől félek!
Nem félek én semmitől,hisz tudod:DDD)!
Ha ne akarok őszinte lenni ,akkor inkább hallgatok!:D)
De ma tényleg ott volt az a gombóc!
Olvastam a naplod. Talan azert, mert az oszinteseggel "kiadod " magad. De ez csak akkor van, ha ugy egyebkent nem vagy az altalaban. Es felsz, hogy ezzel esetleg visszaelnek. En is igy voltam vele, mig nem voltam mindig oszinte. Mara teljesen elmult. Mar egyik gondolatomtol sem felek.
"Minél őszintébbek és nyitottabbak vagyunk, annál kevésbé fogunk félni, mert nincs takargatnivalónk mások előtt, ezért azt gondolom, minél őszintébb valaki, annál magabiztosabbá válik."
/Dalai Láma/
Szerintem is ez a kiindulo pont. Az ember elobb onmagaval legyen kibekulve,es igenis ONZO modon SZERESSE onmagat! Az ilyen embernek egeszseges onbecsulese van, nem erzi, hogy alacsonyabb rendu lenne barkinel. Ez az elso lepes!
Eleanor Roosevelt irta:
"Senki sem ereztetheti Veled, hogy alacsonyabb rendu vagy nala, a Te beleegyezesed nelkul!"
Nagyon-nagyon igy van!
:DDD
Na meg aztán elsősorban saját magunkat kell szeretni:) Csak ezután tud más is szeretni minket, valamint mi is képessé válunk szeretetet adni másoknak:)
Egyszer csak... :)))
Szeretem a gondolkodasra keszteto konyveket... a felismereseket okozokat... Es szeretem az ilyen gondolkodasu embereket is. Talan ezert szeretem magamat ennyire? :)
Szia Tomka! Irtal mar rola priviben is, de meg sajna nem olvastam. Itt nem tudok hozzajutni, a postakoltseg ide meg huzos lenne, ha megrendelnem...:)
De en is szeretek tocsava olvadni! :)))) (tetszik ez a kiifejezes!)
Velemenyed akkor lehet egy dologrol, ha megtapasztaltad, szerintem. :) Egyebkent nem all szandekomban senkit sem meggyozni az igazamrol. :) Mindenki a sajat eletet alakitja, ugy, ahogyan akarja!
De az biztos, hogy mindenki azt kapja, amit erdemel, illetve, amire a legtobbet gondol! Nezd meg barkinek az eltet, es tudod a gondolatait!
Tapasztalatból, vagy ha véleményem van róla.
Mindegy melyik. Győzzél meg az igazadról!