Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak? (beszélgetés)
pontosan!!! ha elkezdik ott túráztatni az agyát, biztos hogy nem fog megfutamodni!
Ez is csak egy ujabb marhasag amit elnyaltak az amerikaiaktol......
Egyébként én is felvetettem neki,hogyha oda kerülünk,számoljon azzal,hogy valami "jóindulatú"barátja hoz valami csajt.Erre közölte velem,meg a haverjaival is /ott voltam,hallottam!/,hogy a sógor legénybúcsúján egy néger guminő volt a "sztárvendég",és sokkal jobban elvoltak vele,mint egy igazi nővel. :)
egyébként bízom benne, úgyhogy abszolút nem foglalkoznék ezzel, inkább az én lánybúcsúmba fektetném az energiát.
:)
De azok milyen barátok, akik elvárják, hogy a pasi (vőlegény) megcsalja a menyasszonyát? :S
Mondjuk, a pasik mindig mások egymás között..... De olyan kiábrándító ilyenekbe belegondolni......
Nem veszem, hogy lesznek. Ez a kérdés már egy illetve két megtörtént legénybúcsúra vonatkozott. Mindkettőn ott volt a párom és elmesélte, mi volt. Volt két k*rva, adtak egy műsort, nem vigyázott rájuk testőr, majd a műsor után 5000-ért a szájukat használták, 10000-ért meg meg lehetett őket d*gni. És elmesélte, hogy volt a fiúk között, aki igénybe vette a szolgáltatásukat az izgi produkcó után, még a vőlegény is..
Ez az egyik, a másik meg az, hogy a barátok előtt bizonyítani kell, hogy milyen faszagyerek! Már ha olyanok a barátok.
a legénybúcsúk többnyire nem a vőlegény szórakoztatására vannak, hanem a haveroknak.
:)
Hat ha tobbet inna a kelletenel es vmi hulyeseget csinalna ,akkor a legenybucsujaval tolem bucsuzhatna:)
nekem mindig is ez volt a rémálmom!
sajnos az kevés hogy bízom a páromban...
a pia meg a helyzet maga nem tudni hogy mit hoz ki belőle! ha egy csinos nő rámászik, abban a pillanatban, illuminált állapotban nem biztos hogy a családja fog az eszébe jutni...
Ismét megkérdezem.
Honnan tudod, hogy "prostis" lesz a buli?
Ja, én nem is a vőlegényre gondoltam. :) Merthogy ő a buliban a friss szerelmes és élete nagy napja előtt áll, szóval menyasszonyként én is bíznék a vőlegényben. De ha a párod nem a vőlegény, hanem egy a nyálcsorgató pasik között, akik már végignézték a vibrátoros bemutatót és utána szabadon vihetik a lányokat a buli kedvéért...
Őszintén? Elég csúnya véleményem van erről,mert sajna majd nálunk is fenn fog állni ez a fajta "veszély".De bízom a páromban,hogy a család többet ér neki,mint egy ilyen nő.Egyébként ezért teszek majd óvintézkedét.Mivel a haverjaiban ÉN nem bízom,ott fog lenni néhány olyan személy,akik ügyelnek,hogy a dolgok ne fajuljanak el. Mert a "barátai" akkor is azt mondanák,hogy volt valami,amikor nem is történt semmi,és sajnos ha a párom többet iszik,mint amennyit bír,nem emlékezik majd semmire. Nekem meg nincs kedvem kétségek közt örlődni!!
Hát biztos szarul esne a dolog!
Honnan veszed hogy lesznek prostik? Több prosti egy vagyonba kerülne.Egy táncoslány 15-20 perces produkcióért simán elkér 30-40 ezer forintot és abban ninxcs szex
Mikor egyik ismerősömnek volt legénybúcsúja, ott is volt "táncosnő". Marcona férfiak vigyáztak rá, mert ugye, nem lehetett ám hozzáérni......... Elvileg.
Aztán a show végén odament az egyik "testőr" a szervezőhöz, hogy ha akarják, a vőlegény megkettyintheti cirka 50eft-ért a leányzót....... :S
Én gusztustalannak tartom, személy szerint. :)
Ha bízol a párodban és szeret téged akkor nincs mitől tartanod.De én se örülnék ha ilyen helyre menne.Sajnos a csábítás rájuk másként hat.
Én bíznék a vőlegényemben,teljes mellbedobással és jó szórakozást kívánnék neki:))
Szóval, mi a véleményetek? Lányok, ti hogy viselitek, vagy viselnétek, amikor a párotok egyik haverja legénybúcsút tart és ott bizony mindenre kapható prostik is részt vesznek?
De pasik véleményére is kiváncsi vagyok. :)
További ajánlott fórumok: