Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak? (beszélgetés)
Ahogy mondod, ha akar... ;)
Viszont ha ellen is áll, nekem már attól felborzolódik az idegrendszerem ha belegondolok, hogy egy nő erotikusan hozzáér a srácomhoz. :D
Hozzám érhet, de a pasimhoz nem.
Csak ha engedem! ;)
Én sose láttam még chippendale show-t, de állítom, hogy feleannyit nem csinálnak a fiúk, mint a táncoslányok.
Gondolok itt a vibri- és leszbi showra, meg ilyenek. Van egy-két közvetett chippendale ismerősöm, és láttam a műsoraikról képeket, de sose láttam a képek közt olyanokat, hogy kinn lett volna a bránere, esetleg ott verte ki a lányok szeme láttára.
Meg valljuk be, hogy a pasik másképp reagálnak egy erotikus műsorra, mint a nők. Bár lehet, hogy most általánosítok.
Ez igen!!!:)))))))))))
Frappáns és tuti ötlet!!
Dehogy vagy vén banya!!:)))
Viszont lehet nálam vannak komoly gondok mert én utálom az ilyen pasikat!Komolyan!Egyszer én is eltévedtem egy ilyen show-ra de nagyon nem tetszett!!Szőrtelen,kigyúrt pasi riszálja magát egy tangában...háááááááát nem jön be.
A férfias,szőrös nem túl kigyúrt pasi kerek fenékkel feszülős boxerban naaaaaaaaaa az már igeeen!!!:))))
Nem értetted meg a lényeget.
A férfi akit párunknak nevezünk soha nem attól lesz a miénk,hogy mi azt akarjuk,hanem attól,ha ő akarja úgy.
Ha bizonytalan vagy önmagadba ,vagy a párod szerelmébe,nem véd meg az elveszítésétől az sem,ha egyedül lennétek egy lakatlan szigeten .
Ha a párod nem mond nemet egy ilyen rendezvényre,önszántából,mert nem érdekli,mert nem érezné jól magát,te nem teheted meg helyette.
Elnézést! :)
Csak kihozta belőlem az állatot ez a téma. :))
Általában nem így beszélek.
Háááááááát!Ez egy nagyon nehéz kérdés.Biztos elengedném mert nem vagyok uralkodó és dirigáló de nem nagyon tetszene.Azt vallom kell szabadság és függetlenség minden kapcsolatban.Nem hisztiznék.Menjen csak.Bizom benne.
Egyébként nem csak a pasik állatok ilyen téren.Vannak olyan nők akik imádják az izmos tangás paikat és szó nélkül elmennének velük..
Egy ismerősöm azt vallja, hogy hűség nem létezik csak a megfelelő alkalom hiánya. Szerinte, ha valaki még nem lépett félre, az azért van, mert nem volt meg rá a számára megfelelő alkalom.
Nem mindenki tervezi a félrelépést én ismerek olyat, aki nem tervezte, de félrelépett és meg is bánta. Lehet olyan szituáció, amikor éppen mosolyszünet van a pároddal, aztán jön valaki, aki megért, persze másnap rájössz, hogy hibáztál..
Abban igazad van, hogy a tiltással nem lehet megakadályozni a félrelépést. Én sem tiltottam a második legénybúcsútól sem a férjemet, pedig tudtam, ugyanaz lesz, mint az előzőn, mert ugyanaz a társaság, ugyanaz a helyszín, csak most egy másik haver a vőlegény. De azért mégiscak sz*r érzés, hogy te otthon kuksolsz, közben meg tudod, hogy két ribanc micsodáját bámulja éppen a párod, jó, bízol benne, hogy nem dugja meg őket, de akkor is jobban szeretem, ha én izgatom a páromat, nem két kurva. Én elhiszem neki, hogy nem fizetett be a lányoknál, de én nem szeretem, ha más végzi az én dolgomat. :))) Az én pasimat én szeretem izgatni. :)
További szép napot! Remélem nagyobb képet tudtam adni ezekről a dolgokról.
Üdv mindenkinek!
Sziasztok
Én sem tartom feltétlenül helyesnek,de a pasik állatok,imádják az ilyesmit ,hát had mulassanak:))))))))))
Az ,hogy ellenzed,az teljesen természetes és érthető is.
De ha abban a helyzetben lennél,hogy a vőlegényed,vagy a haverod,férjed, meghívást kap egy ilyenre,mert mondjuk a legjobb barátja nősül ,akkor mit tennél?
Ezzel egyetértek!
A kísértés bárhol ott lehet és nekünk kell tudni, hogy élni fog e vele az e férfi,akinek az életünket adjuk,mikor hozzámegyünk.
Én úgy gondolom,hogy az életben rengeteg a kísértés,függetlenül attól,hogy konkrét felajánlkozás esete forog fenn egy fergeteges kan buli keretében,vagy épp a kollegina,vagy a pultos lány rakja ki a dekoltázsát a sarki kedvenc presszóban.
Ha a nők azt hiszik,hogy egy ilyen buli kiküszöbölésével,vagy eltiltásával meg tudják akadályozni a kísértéseket,akkor hatalmasat tévednek.
Az élet tele van vele,és ha nem bízunk a párunkban ,féltékenykedünk,akkor igazából ez sokkal nagyobb rizikó faktor, a férjünk elveszejtésére,mint az,ha a pasink ,férjünk részt venne akár minden héten egy ilyen kanbulin.
Én így gondolom.
Hát ez az!Amikor meg ott van a szitu akkor már nem meri sok pasi mondani a haveroknak hogy állj mert ciki lenne.Piszkálnák,hogy gyáva meg egy tutyi-mutyi.Pedig lehet hogy csak szereti a párját és nem akar a lelkiismere ellen cselekedni!
Ez egy tanulságos szitu amit leirtál.
Egyébként megnéztem a képeidet!Gratulálok az esküvődhöz és a babához!!:))
További ajánlott fórumok:
- Elitélitek a prostikat? Vajon ki miért lesz az?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- Megint egy legénybúcsú....
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra