köszönöm szépen,sokat segítettetek.megnéztem a bionom.hu-t,elég szimpatikus,az ajánlott dolgok mellett a mano manna is elég jonak tűik.lehet nem a kyanit hanem ezeket fogom megvenni.még vacilálok.
Szia. A kyani termékek nagyon jók, de annyira drágák, hogy nem érnek ennyit. Én a bionom.hu-t tudom neked ajánlani, csak bevizsgált termékeket árulnak, s van ingyenes tanácsadásuk is. Szerintem Emociót kellene inni a picinek, grape fruit (grape vitalost,a többi nem megbízható olvass utána)mag cseppet, D-vitamint decsak természetes alapút, és béta glükant. Ezek a picinek mind szedhetőek, és saját tapasztalatból írtam, mert az én gyermekeim is betegeskedtek mostanában igen sokat, de ettől teljesen meggyógyultak.Remélem tudtam segíteni.
Azt ajanlottak nekunk is de nekem anno biorezidencian kimertek. Nekem maj es vesekaros volt igy a lanyomnak nem adtam ami jo volt a vision gyerekvitamin olvas utana
Kislányomnak ajánlották a Kyani sunrise terméket immunerősítőnek,ugyanis mióta megkezdte a bölcsit,április óta szinte folyamatosan beteg.Sok mindent kipróbáltunk már,eredmény nélkül,ezt még bevállalnám,ha vannak róla pozitív tapasztalatok.2,5 éves!