Mi a véleményed a népszámlálásról? (beszélgetés)
igen, kitöltöttem én is.
úgyhogy komolyan bosszant, hogy olyan kérdésekre nem kötelező válaszolni, ami szerintem az emberek nagyon nagy többségét érdekelné, mint statisztikai adat...
Erre is van kérdés! :D
32.
Hogyan közlekedik általában a tényleges lakóhelyéről a munkahelyére, az iskolába, az óvodába, a bölcsődébe?
(Legfeljebb három válasz jelölhető meg!)
De már azt is korlátozza, hogy mennyit jelölhetsz be! :D Ha a hét minden napján mással jársz, akkor mi van? :D Főleg, ha szombaton is kell menned!?! :D Na, akkor megint csak kamuzni kell, mert csak 3-at jelölhetsz be! :D
és főleg mivel jut el oda???? tehát várható hogy megadóztatják a biciklit is és mondjuk biztosítást is kell rá kötni??????????
egyébként komolyan kíváncsi vagyok külföldi kérdőívekre!!! :DD
Azt nem tudhatjuk, de tessék! Neked, szeretettel:
Orbán Viktor kergeti az anyját az asztal körül, eléggé félre nem érthető szándékkal. Megszólal az anyja:
-De Viktor! Hát mit akarsz?
-Nem akarom megtenni, de az egész ország ezt követeli.
Jól van na, én vagyok a hülye! :D
33.
Általában hány perc alatt jut el a munkahelyére vagy az iskolába, az óvodába, a bölcsődébe?
Hmm..
Népszámlálás.. Egyetlen kérdés, egyetlen felelet. A többi meg már csak azért van, hogy bezavarják az embert, hátha tényleg valaki lebuktatja magát.. Vicc.
Ezt vajon a Viktorék is kitöltik? :o
Akkor ciki a kérdés.. :D
Ok, bocs! :D Pedig hirtelen azt hittem, hogy semmi köze hozzá.. :D
Igazad van, nem jár! :D
szintén. önkormányzatnál be voltam jelentve?? nem??? akkor hol itt a kérdés???
vagy arra várnak, hogy sokan lebuktatják magukat??
23.
Dolgozott a népszámlálást megelőző héten (2011. szeptember 24–30. között)?
Ez már megint csak nagyon fontos kérdés egy népszámlálásnál.. :)
A lényeg, hogy én nem ott élek ahová be vagyok jelentve, és be sem vallottam, meg azt sem, hogy élettársi kapcsolatban élek, sőt egyikünk sem. Azt hiszem, ez magánügy.
De végül is nyolc. Le van adva, aztán várjuk, hogy hol tudnak "leszedni" még minket.:)
ó nem ez a legnagyobb bajom, egyszerűen ennyi erővel az erre szánt pénzt átutalhatták volna az én számlámra is!! :D
na meg amikor bejön és mondja, hogy de szép csempe, mikor lett felújítva????? hát akkor mire gondoljak?
nehogy már ne tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal!!!!!!!!!!!!
nem minden szerv: önkormányzat: ott létezel, van személyi számod, lakcímkártyád, jogosítványod, házad, telked, földed, autód, építési engedélyed, melyen rajta van a villany, gáz, víz, csatorna..... soroljam még?????????
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Nem szégyellem, hogy a népszámláláson számlálóbiztosként...
- A népszámlálást az állandó lakcímre érkezett azonosítóval kell kitöltenem vagy ami a tartózkodási címemre érkezett azzal?