Mi a női (igazi) orgazmus legbiztosabb jele? (tudásbázis)
sziasztok
A barátom mindig probálkozik hogy kielégítsen, gyorsan csinálja hogy nekem jó legyen "ujjal". A testemen átmegy a meleg érzet, annyira hangoskodok, de nem látszik rajtam hogy sikerült volna, valamikor nem is bírtam már olyan gyors volt, meg pedig koncentrálok is. Velem van a baj, vagy valami más? Úgy elszomorít.
Meg amikor a csiklómat izgatja, elkezdek rángatózni, ezt nem igazán értem.
Tündérmesék, te tucc valamit:))) Boldog nő vagy!
Tehát, velem is úgy történt, hogy aztán jött egy nagy Ő, nagy szerelemmel voltam iránta és viszont. ( 10évvel volt idősb mint én) és elmagyarázta és addaig addig próbáltuk, míg a végén átéltem.
Hogy milyen?A legjobb dolgok közé tartozik a világon.
Realisztikusan, olyan, ( átvitt értelemben) , mint mikor tüsszentesz, de csak mert pl. egy pihe birizgálja a nózid,beleremegsz egész testedben.
. No ez pont úgy jelentkezik azon a részén a testednek, érzed, hogy " tüsszentened kell" megfeszűl a tested, (ilyenkor van aki " ordítja pl. méééég, méééég,):)))) mert az ingerküszöbnek addig kell felsrófolódnia, hogy ( már bocsi) de kisüljön a robbanás a testedben. És az valami isteni, mint egy fantasztikus hullám járja végig a testedet, de még az arcodat is. És boldog leszel, nagyon boldog. A partnered szintén érzi és ő is örül , boldog sőt büszke, mert így lett igazán övé az imádott nő.
Mindenkinek sok jót kivánok ezen a téren!!!
( és még fogyaszt is, ha gyakran csinálod)
Iszonyu remegés, nekem mindig kicsordul a könny a szememből is, meg utána fekszem mozdulatlanul legalább 3percig, mert ugy esik jól.DDDDDDDDD
De tény és való hogy orgazmus és orgazmus között is van különbség.van amikor "átlagos", és van amikor eget rengető.DDDDDDDDDDDD
Oszlassuk fel a lila kodot,jo-e?
Ha szerelmes vagy,ideig-oraig eleg maga az aktus,es boldog meg kielegult vagy.
Ha csak a szex kedveert csinalod,az mar az allati osztonok durva kielegitese.De allatian jo!!!!!1
Oszlassuk fel a lila kodot,jo-e?
Ha szerelmes vagy,orgazmus nelkul is kielegulsz(egy ideig)
Ha meg csak a szex kedveert csinalod,az az allati osztonok durva kielegitese.De allatian jo!!!!
ha egy nőnek orgazmusa van az igenis észrevesszük MI férfiak,amit mondtatok a hüvely összehúzódik,nameg az is .imádom nézni mikor a páromon átfut ez a dolog,beleremeg és hmm naon finom.
utána pedig szeret mozdulatlanul rajtam feküdni,sztem ilyenkor a legjobb.
üdv:Dani
Erica Jongnak van egy jó mondata a "Rettegés a Repüléstől" című könyvében van. .. Annyira felizgultam tőle, hogy fél Bécset fel lehetett volna mosni a tócsával alattam! :DDD
nahát kérem szépen ez azért lépcsőzéstől nem jön így össze :)))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mi a karácsony igazi üzenete? Az ajándékozás jelentősége..
- Szerinted mit jelent a Barátság? Lehet-e interneten igazi barátokat szerezni?
- Mi a legbiztosabb hízókúra?
- Melyik a legbiztosabb póz a megtermékenyülésre?
- A smiley igazi jelentése
- Várom azon sorstársaim jelentkezését, akiknek nehezen jön össze az orgazmus