Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál? fórum

Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál? (beszélgetés)

1 2 3 4
2008. dec. 7. 16:33

Plitvicei tavak.Horvátország

Gyönyörű és varázslatos hely.

10. s.irma
2008. dec. 7. 16:31

Én több helyre is visszamennék bármikor.

A legkedvesebb hely számomra Isztambul volt.

2008. dec. 7. 16:28
Én Tunéziában voltam egy álomszép helyen, mikor elmentünk a két napos Szahara túrára. Chebika a hely neve. Oda még én is vissza szeretnék egyszer legalább menni.
2008. dec. 7. 16:27

Korzika....hihetetlenul szep, keves turista..es ha megis van akkor nyugisak, bekesek, csendesek...:-)

Barmikor visszamennek oda:-)

Lakhatsz szallodaba, kempingezhetsz.....barmilyen szallasi lehetoseget valaszthatsz:-)

7. salabakter (válaszként erre: 6. - Salabakter)
2008. dec. 7. 16:22
Jaaa,és Velence
2008. dec. 7. 16:21
Yesoló.Nekem a földi paradicsom volt!
2008. dec. 7. 16:20

Sziasztok!

Én Japánban töltöttem el 4 hetet, maga volt a csoda:)

2008. dec. 7. 16:19
Görögországban én hatalmasat csalódtam. Lehet, hogy eljutok még egyszer oda, de most azt mondom, hogy nem szeretem.
2008. dec. 7. 16:18
Nekem Svédország eddig a kedvencem. Minden tekintetben. Spanyolországban ugyan még nem jártam, de így látatlanul az áll a második helyen.
2008. dec. 7. 16:17
Én életembe a legszebb helyen Görögországba voltam, ha jól írom a nevét akkor Skyatos szigetére mentünk csodálatos tengeri hajókirándulással. Valami gyönyörű volt ott, mint egy földi paradicsom. Na oda nagyon vissza mennék.
2008. dec. 7. 16:07
Fiúk lányok, írjátok meg, hova mennétek vissza szívesen, mi volt az a hely amit ajánlanátok másnak is, és miért. Nekem ez Bali. Gyönyörű zöld buja növényzet, jó levegő, és kedves, gondtalan mosolygó emberek... Hihetetlen, a legtöbbjük elképesztően rossz körülmények közt él, (tv- talán minden 20. családban van) és mégis boldog, és mosolyog. Nagy részük a reinkarnációban hisz, ézért nem is bántanak semmit és senkit, mert nem tudhatod, nem-e a nagyapád született újra abban az élőlényben. És ne tegyél semmi rosszat, mert busásan visszakapod. Na és a nyelvük? Olyan helyes!! Ha valamit fokoznak akkor megismétlik a szót. Ha valami pld. veszélyes, akkor az HATI, ha nagyon veszélyes akkor HATI HATI. Hát nem aranyos? Na ide szívesen, bármikor visszamennék! Roncsika
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook