Mi a jó a "való" világban? (beszélgetés)
Önigazolás.
Ha buta, sekélyes, sötét embereket bámulok a tv-ben, akkor az abban erősít, hogy én okos, érdekes és normális vagyok.
Van akinek ehhez kell a megerősítés és van akinek nem. Ettől függ, hogy valaki nézi-e.
Szia!
Nem rajongok én sem értük. Mégis, ha tehetem nézem, azaz néztem a beszavazókat. Sőt esténként -dominóra várva - be szoktam nézni élőben is a villába. Hogy miért? Mert annyira hülyék, és hogy jókat derüljek rajtuk. Naprakészen vagyok eddig velük kapcsolatban. Persze a férjem utálja, így vagy a konyhában nézem, vagy amikor Ő már lefekszik. Az élő közvetítéseket meg fülhallgatóval.
Én ilyen kis perverz vagyok, aki szereti megérteni a dolgokat. XD
Egyfajta visszamaradt gyermeki kíváncsiságnak tudom le...
Szia !
A kérdésed akár én is feltehettem volna :D
Hasonló véleményen vagyok én is.
A különbség az köztünk, hogy én nem próbálom azokat megérteni, akik nézik, mivel megvan a véleményem azokról, akik nézik.
Semmi.
Osztom a véleményed. Már nincs semmi a TV-ben.
Ha nem nézed, is látod.Beharangozók, reklámok.
Népbutítás, de van akinek ez kell. Sajnos. Valóban ennyi a "színvonal"?
Bevallom nem nézem, ha megy, villámgyorsan átkapcsolom a tévét. Undorodom az egésztől. Még az elsőt kötelességszerűen néztem, de valami szörnyű volt.
Aki nézi, miért? Miért rajong ezekért a karakterekért?
Próbálom megérteni...
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani?
- Szerinted miért nyomták/nyomják el a nőket ebben a világban?
- Hogy tudnék olyan göndör hajat csinálni magamnak mint a Való világban az Évának van. Dauer? Hajszárító? Köszönöm