Mi a jó a "való" világban? (beszélgetés)
Nyilván a szavazók, miért, kinek kellene?
Nem kell nézni.
Amikor egy országban az 5.Valóvilágot adják szánalmas!
Szavaznak!!!
Gondolkodás??? Na azt nem!
A szavazók tartják el ezeket a legalja műsorokat.
Szerintem tisztában vannak ők azzal, hogy pünkösdi királyság az övék. Az meg, hogy a helyzetükből megpróbálják kihozni a maximumot, teljesen logikus dolog.
Van példa arra, hogy ki lehet innen is ugrani, nézzük csak Majkát vagy Milót. Tehetséges mindkettő. Sőt, szerintem Olivér és Péter is az.
Persze a többség idióta, ez vitathatatlan.
A mostani széria meg kétség kívül válogatott barmok gyülekezete, de ez nagyban a műsorkészítők hibája.
Összvissz kb. 20percet láttam eddig a műsorból,de tegnap megnéztem a "belevalót" a cool tv-n.Arról szólt,hogy 3 ingyenélő,semmihez sem értő "celebnek" úgy kellett viselkednie,mint a disznóknak,majd ezt zsűrizte másik 3 lecsúszott "híresség".
Gyerekek,van még lejjebb??
Nekem sem sikerült megtalálnom ebben a műsorban a jót. Nem szórakoztat, így átkapcsolok egy másik adóra ha kezdődik.
Kolléganőm, aki elég utálatos azt mondta azért nézi, mert annyira viccesek benne az emberek. Nekem van humorérzékem, de ezen a műsoron még mosolyognom sem sikerül. És az sem érdekel, hogy milyen reakciókat vált ki emberekből a bezártság és az sem, hogyan tudják elvégezni a rájuk bízott feladatot és még sorolhatnám.
A normális embereket nem lehet egymás ellen uszítani, mert ők nem is vállalnának ilyen szereplést.
Ezek az emberek attól, hogy egy ilyen műsor által ismertek és gazdagok lehetnek teljesen megrészegült állapotban vannak ott bent. Elhiszik, hogy ha az egyik televízió csatorna minden nap őket mutatja attól sztárok lesznek.
A legutóbbi szériában nagyon jó példa volt erre, mikor készítettek egy-egy dalt a csapattal elhitte magáról az összes játékos, hogy tud énekelni. Szerencsétlen Laci is úgy ugrabugrált a jótékonysági fellépés alkalmával mint Mick Jagger fénykorában.
Holott szegénykének annyira fa hangja volt, hogy csodáltam nem rügyezett ki a tavaszon.
Pedig észre vehetnék, ez csak pünkösdi királyság. A kereskedelmi televíziózás bohócai válik belőlük nem pedig sztár. Addig szólnak róluk a hírek amíg nem jön egy hasonló műsor, hasonló játékosokkal Azt követően ők a feledés homályába fognak merülni.
A sztároknak nem kell tehetségkutató verseny, és valóság show azok előbb-utóbb anélkül is felszínre fognak kerülni.
Már tisztelettel de a legtöbb ember ha mélyebben megvizsgáljuk, egyszerűen birka. Nem gondolkodik, megy az árral és még vigyorog is hozzá.
A TV-ken meg már ezer éve lehet zárolni csatornákat, vagy kóddal védeni a szülői felügyelet révén. Az óvodás gyerek nehogy már azt nézzen amit akar. Azt nézi amit ENGEDNEK neki. Szóval kié is a felelősség.
A tévétársaság meg azt gyártja amire kereslet van, hisz profitorientált vállalkozás.
Persze, szerencsére nem kötelező ezt nézni, van választék a csatornák között. ;)
Csak kissé kiábrándító, hogy ilyen típusú műsorokra van a legnagyobb igény.
Engem egyébként szórakoztat.
Szeretem figyelni az embereket.
Másrészt unom a híreket, a benzin és áfa-emelést, a mindennapi új adónemet, a milliárdos csalásokat, a baleseteket, stb.
Mindemellett az engem is zavar, hogy semmi más nincs azon csatornán, csak ez. Ha rajtam múlna, biztos később, egy film után adnám, de akkor már nincs akkora nézettség, a csatorna meg kereskedelmi, tehát profitorientált.
De mivel át lehet kapcsolni, ez senkinek nem jelenthet problémát.
Remélhetőleg sehol nem fogják tudni 20 év múlva, kik voltak ezek az emberek.
Sajnos, manapság nem az a sztár, aki letesz valamit az asztalra, értéket képvisel, hanem ezek a figurák.
Na igen. Ők a sztárok.
Feleki Kamill, Zenthe Ferenc, Szentgyörgyi Albert, Rodolfó, Vekerdy Tamás, Déry János - sorolhatnék sokféle nevet sokféle területről - sosem voltak celebek. Mégis híres emberek, ismerjük őket. Ja igen, és ők letettek valamit az asztalra. Hol fogják tudni húsz év múlva ki volt Győzike, vagy Alekosz?
33. hsz-emben írtam, hogy miért:
S ha az összes hsz-emet visszaolvasod a témában, én is írtam, lehet mást is nézni. A baj nem csak azzal van, hogy a tv-ből folyik - otthon megvédem a gyerekem - de mikor az osztálytársai arról beszélnek, hogy Benkőnek mekkora kígyója van, Győzikének milyen a háza, a való világban, ki kivel hogy cseszett ki, hogy ki a fura csaj, a jó pasi, és az alfahím, az már sok. Nem foglalkozik vele, mert én nem arra tanítom.
Viszont itt írták, hogy szemáélyiségformáló hatása nulla, ráadásul olyan celebeket istenítenek, azért jó valaki, mert bekerült egy ilyen műsorba. Nemár!!!Ezért nem (sem) tetszik.
Delhusa gjon aranyosan prüntyögött a dzsungelben a papagájjal, én mégis nagyobbra tartottam, amikor énekelt. Suszter maradjon a kaptafánál, s ha már nem tudja magát a valós értékeivel eladni, csak bohócot csinál magából. Ahogy a villalakók is.
Mi a jó benne?
Fene tudja. Én imádom.
Jó kérdés! Én sem tudom a választ! ;)
Egyébként, engem az akaszt ki, amikor egy-egy ilyen valóság showban szereplő emberről írnak cikket, és az ""X" csatorna sztárja"-ként emlegetik. Mitől lesz sztár egy ilyen ember? Mit tesz le az asztalra, ami miatt sztárnak kéne tartanunk?? :)
Engem nem zavarnak a celebek, elférnek. Téged miért zavarnak? Szerintem igen nagy választék van a műsorokból, mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelőt. Nézhet természetfilmet, autós műsort, operát (akár egész nap) stb. Egy csomó hasznos dolgot lehet tanulni a tv-ből. Információ. Én pl. nyelvtanulásra is használom.
Az, hogy egy gyermek milyen műsort néz, az a szülő felelőssége. Elég késői műsorsávban fut a VV, az én gyerekeim már régen alszanak.
Pedig nagyon is rossz hatással van a személyiségükre. ilyenkor olyanok, mint egy szivacs. Viselkedésmintákat gyűjtenek, hogy hogyan reagáljanak egy adott helyzetben.
Ezt eltanulják anyutól, aputól, tesótól, csoporttárstól, óvónénitől, szomszédbácsitól, vadidegentől a buszon, és... a tévétől.
Szerintem egyértelműen: IGEN!
Tudatos...sajnos.
Hát ez az.:(((
Személyiségük ettől nem fejlődik.
Ezért is kérdezem:Tudatos a népbutítás?
Na ez az amire azt mondom: durva!
Egy bölcsis, ovis gyerek még nagyon a személyiségfejlődés elején van!
Ilyeneket nézetni vele. TEJÓÉG!
Sajnos már oviban is ez megy. Nővérem lánya ovis és ott is ez a téma.
Sőt, az én fiam most kezdte a bölcsit és a bölcsőde vezető azt mesélte a szülőin, hogy a nagyobb gyerkőcök már mesélik neki, hogy mi megy a Való Világban meg régen a Nagy Ő-t nézték meg a Győzikét...szóval már bölcsis korban is sajna jelen van:S:S
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani?
- Szerinted miért nyomták/nyomják el a nőket ebben a világban?
- Hogy tudnék olyan göndör hajat csinálni magamnak mint a Való világban az Évának van. Dauer? Hajszárító? Köszönöm