Mi a jele annak ha megcsal a párunk? Téged csaltak már meg? (beszélgetés)
férfi el ment elé munkahelyre hazahozta. Közben a párom hozzá bújt a kocsiba. Ekkor állítolag a férfi a fejét lenyomta és orális szexre kényszerítette. . .
Ekkor mondtam hogy menjünk be a rendőrségre és tegyünk feljelentést. A párom nem akarja.
Ajaj...
Általában senki sem meri bevállalni, hogy elmondja a megcsalt félnek mit tesz a párja. Viszont mikor kiderül, akkor bezzeg mindenki mondja a magáét és kiegészíti a sztorit.
Én Téged is megértelek, nemtudom mit csinálnék egy ilyen helyzetben, de ha én lennék a megcsalt fél, biztos bíznék benne, hogy egyszer valaki őszinte lesz hozzám és nem csinálnak hü..ét belőlem tovább a hátam mögött.
Én nem vagyok annak a híve, hogy amiről nem tudunk az nem fáj.
Sztem ne is akard, még te éreznéd magad rosszul!
Maradj csendben, az a bölcsebb megoldás!
Minden szög egyszer kibújik a zsákból!
Ezt csak Te tudhatod!! Senkitől ne várj választ!
Ha neked nem jó ez így, akkor lépj! Ha szereted bocsáss meg, de akkor ne vágd a fejéhez, ha meg nem tudsz túllépni, akkor léc! Ez vélemény, a döntés a tied!
Minden kapcsolat mást, és mást bír el!
Sziasztok!
Van problémám, amiben a segítségetek kérem. Kicsit káosz van az egészben, minden észrevételt, tanácsot örömmel fogadok.
Igyekszek mindenre kitérni a probléma vázolásakor:
Én egy 27 éves férfi vagyok!!!!
A párommal tavaly februárban ismerkedtünk.
Elég gyakran találkozgattunk, kb 2 hónapra megismerkedésünk után lett köztünk szex. Nyílván előtte voltak más probálkozásaink, ami mindkettőnknek jó volt (Ezt nem véletlenül említem, hanem talán a későbbiekben jelentősége lesz)
Mivel elég jó kapcsolat alakult ki köztünk, tavaly összel úgy döntötünk hogy kikőltözünk külföldre együtt. GYakorlatilag együtt élünk.
Viszont karácsonykor kezdőttek a bajok: párom bekapcsolta egy régi telefonját, mert valamilyen oknál fogva el kellett kezdenünk használni. Az sms-ket persze nem törölte ki. Nem vagyok féltékeny tipus, viszont kellett a hely és ki kellett törülni pár sms-t ÉN beleolvastam nehogy valamilyen fontos dolgot törüljek ki.
Igazából eléggég meglepődtem, ekkor átnéztem az emailjeit és az iwiw postafiókját.Miután megcsináltam a cikuszt a párom kitállalt:
Mielőtt megismerkedtünk egy házas férfivel volt viszonya, aki közel 40 éves. (párom 27)
Viszont ez a viszony a megismerkedésünk után is megmaradt. (szexeltek)
Egészen júniusig. Utána emaileztek stb.. Például amikor panaszkodtam páromra hogy az együttléteink alatt kitágul, akkor megkérdezte ettől a férfitól hogy amikor együtt voltak kitágult-e...Vagy: úgy kezdi a levelet: Szia Drága (mármint a párom)
Miután kivertem a biztosítékot, azóta nem leveleznek egymással.
Hajlok afelé hogy megbocsássam neki ezt a dolgot, de amikor megkérdezem hogy miért: Ő nem tudja, hagyjam Őt békén, mintha nem is Ő lett volna, Nem tudja hogy jutott ide...
Ő nem akar erről beszélni...Továbbra is együtt élünk...
Őn szerint ebben az esetben mi a helyes magatartás részemről? Szeretem még mindig viszont nem tudok ezzel a dologgal mit kezdeni....
szeretném kideríteni az okot, hogy késöbb ne legyen ilyen. Így nehézm,ha teljesen elzárkóik előle.
Amikor felhozom, azzal védekezik: fél évig nem bizonyított? Nem tesz meg nekem mindent? Meg úgyis figyelem, nem csinál semmi rosszat...
Nálam nem így működik a dolog, hogy berakok X zsetont és akkor helyre van hozva minden. Vagy a mérleg egyik oldalára rakok valamit és egyensúlyozza a másikat...
Azt is mondta hogy Ő már nen akarta ezt csinálni, a faszi rákényszerített....Én persze megkérdeztem hogya?????
A férfi el ment elé munkahelyre hazahozta. Közben a párom hozzá bújt a kocsiba.Ekkor állítolag a férfi a fejét lenyomta és orális szexre kényszerítette...
De ezt én nem értem hogy lehet kényszeríteni? Tegyük fel igen..Akkor utána mi ez a kedves hangú levél a párom részéről? A párom kérdezte meg: "Szia Drága, hogy vagy????"
Ekkor mondtam hogy menjünk be a rendőrségre és tegyünk feljelentést. A párom nem akarja.
Már mérgemben azt mondtam Neki, hogy én is szerzek egy szexpartnert. Viszont én be is fogom mutatni neki és tudni fog róla. Erre ne részletezzem a válaszát....példa: "Te hülye vagy, Te defektes vagy, valami nagyon zakkant nálad odabenn" Ha Ő döntött amelet, hogy a kapcsolatba nála belefér egy másik fél, akkor ez nálam miért nem lehet így? Amig nem derült ki a hülyesége mindig azt mondta nekem:"Amit adsz, azt kapsz. Ha Te megcsalsz, akkor én duplázok" Mióra megtudtam róla a dolgokat, ezt nem mondta :-)))
Kezdem magam egy marhának érezni.
Mit tegyek? Véleménye az egészről?
Remélem sikerült mindenz leírnom!
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Vannak jelei ha a párod megcsal? Tapasztalatok?
- Férfiak, akik megbánták, hogy megcsalták a feleségüket....írjanak
- Szerintetek a házaspárok hány százalékáról mondhatjuk el, hogy megcsalták egymást?
- Mit tudhat egy olyan nő, akit többször is megcsaltak már, de mindig visszamentek hozzá?
- Kinek rosszabb? Akit megcsalnak vagy annak akivel csalnak?
- Szerintetek van annak valami jelentősége, hogy mostanában mindig megcsalom a párom álmomban?