Menstruáció előtt 1-2 nappal negatív teszt....? (folytatom) (tudásbázis)
Szia!
Nekem volt. Ezért voltam benne biztos már az elmaradt mensi előtt 2nappal abban, hogy baba van a pocakban:)
ja, sajnos én sem, kicsi fiam 6 hét után bemondta az unalmast.... így azt sem tudhatom, mégis mennyi tejem volt/lett volna... de vele is viszonylag korán (pár hetes terhesen) észleltem pár cseppet... igazából most ez "éltet" :)
tényleg megyek, holnap jövök
fiam mondja: "kikapcsolod".... azaz a főnök megmondta, mennem kell :)
holnap visszanézek, és addig is köszi mindenkinek, aki hozzászól(t)
jó éjt!
csupa türelmetlenség ilyenkor az ember, mi?
köszi :)
hát, köszi a biztatást :)
és a több napja tartó enyhe görcs és derékfájdalom sem akad okot aggodalomra, ugye?
kicsi fiammal nem voltak ilyen tüneteim az elején, csak a mensesem kimaradása jelzett
ma lily-t (vagy ilyesmi)
azt hiszem 20-as hcg-t mutat
utána néztem, nem mindenkinek van ekkor 20-as hcg-szintje, de azért elbizonytalanított a negatív teszt
Milyen tesztet csináltál?Nekem 2 nappal mens. előtt
csak a qupido mutatta ki,a többi kevésbé érzékeny.
Sziasztok!
Valószínűleg csak türelmetlen vagyok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Akarjuk a következő babát, soha nem is védekeztünk, "csak" számoltunk. Az első baba is viszonylag gyorsan összejött ezzel a módszerrel.
Most is számoltam, próbáltunk együtt lenni azon pár napon (nem egyszerű sajnos összehozni).
Pénteken kellene megjönnie a menstruációmnak, de az utóbbi hónapokban inkább volt 25-26 napos a ciklusom a 28 helyett.
Kb. egy hete pár csepp előtejem is van enyhe nyomásra, plusz pár napja enyhe görcsök, mint a menses első napján.
A teszt viszont még negatív volt ma....