Menstruáció 2 héten belül kétszer is! Mit érdemes tenni? (tudásbázis)
nagyon sokat foglakozom az egészséges életmóddal és hidd el a legtöbb betegség okozója az ha az életfontosságú tápanyagok a szervezetben nincsenek meg a szükségleteknek megfelelően, és ebből alakul ki a betegség, de még a rák is. Nézz szét az interneten és meglátod hogy igaz.
PL: [link]
Sziasztok!
Nekem 4 hónapos kisbabám van, akit szoptatok. Két hete jött meg először a mestruációm, s mindezekután két hétre rá, azaz tegnap este megint.
Szerintetek a hormonháztartásom van felborulva vagy valami baj lehet?
Ha tudtok, kérlek segítsetek! Köszönöm
A barátnőm nem hatalmazott fel a kezelése ismertetésére, de annyit elmondhatok, hogy hosszas kísérletezés után mondta neki ezt a nőgyógyász. Volt kisműtétje is közben, és még ezzel sem sikerült megoldani a problémát! Én csak az ő példáját hoztam fel, mert a kérdező is említette a stresszt.
Azt viszont nem tanácsoltam neki, hogy hagyja ki az orvost!
Különben a stressz okozza a legtöbb problémát!
Mindenképpen keresd fel az orvosodat!
Én nem szedek gyógyszert, de nekem olyan volt, hogy 2 menstruáció között megjött.
A dokim mondta, hogy ez lehet daganat jele is. Megvizsgált, megcsinálta a rákszűrést. Szerencsére nem az volt! De jobb,ha elmész,mert Te is megnyugszol!
Szia!
Feltétlen nézesd meg magad, mert akár betegségre is utalhat. Myoma előjelei is lehetnek. Méhizomdaganat. Jóindulatú szokott lenni ne ijedj meg.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok! Tudnátok segíteni?2 hónapon belül kétszer csengettek be hozzám éjszaka! Már félek, mit tehetek?
- Miért nem lehet egy éven belül kétszer kérni a háziorvostól beutalót teljes vérkép laborra?
- Ha nem szabad 1 hónapon belül TSH-ra menni, de nekem kétszer is volt 2 különbözö beutalómon, lesz belöle baj?
- Lehet bajom attól, ha rövid időn belül kétszer is megröntgeneztek?
- Mi történik, ha rövid időn belül kell kétszer is eseményutáni tablettát bevennem?