Mensesem után 2nappal védekezés nélkül szeretkeztem, mennyi az esélye, hogy teherbe eshettem? (tudásbázis)
8. 3d5b901f2d
2008. ápr. 19. 22:19
Szia! Mi a párommal kiszámoljuk a lehetséges termékeny napokat, akkor védekezünk. Lassan egy éve, gond nélkül. Ha normális a ciklusod, ebben az időtájban nincs még peteérés. Mivel a spermiumok még 3 napig élnek, ezt is bele kell kalkulálni, de nálad így sem lehet gond.
7. Ancika (válaszként erre: 6. - Ancika)
2008. ápr. 19. 22:19
..és végig azt gondoltam, hogy én nem lehetek még terhes... nagy sz@rt nem :)))
6. Ancika
2008. ápr. 19. 22:17
nekem két lányom született így!!!!
van rá esély!
5. sunbird
2008. ápr. 19. 22:14
Ha normális a ciklusod akkor nem sok, szinte semmi
4. szanád
2008. ápr. 19. 22:09
szerintem ,nem sok
én mindig érzem hogy mimkor vagyok középidőben, és olyankor csak gumival megy a dolog, egyébként anélkül , és szerencsére eddig még nem volt baj...és remélem nem is lesz
3. Szamó
2008. ápr. 19. 22:07
Az attól függ, hogy mikor van a peteérésed. Ha pont akkor, akkor jó esélyed van rá. Általában azonban kb. középidőben szokott lenni, vagyik a 14.nap környékén. Ha neked is akkor van, akkor kicsi......
2. Mocori
2008. ápr. 19. 22:07
Szerintem lehet rá esély, így született az egyik barátnőm... bocsi...
1. naiv
2008. ápr. 19. 22:06
Mensesem után 2nappal védekezés nélkül szeretkeztem, mennyi az esélye, hogy teherbe eshettem?
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?