Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyiszer tud a szív össze törni? Bele menjek vagy ne? fórum

Mennyiszer tud a szív össze törni? Bele menjek vagy ne? (beszélgetés)

1 2 3
7. kisasszony:É:É:É (válaszként erre: 5. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 16:09

:( azt a barátot én már sosem hozom vissza.

éppen ezért gondolom, vagy kiszállok, vagy megpróbálom élvezni is.

2011. jún. 24. 16:09

Na szóval ne reménykedj. Az a legszarabb, mert így elhajtod a többi jelentkezőt! A csak szex úgysem fog működni, az csak akkor működik, ha 1. nem vagy szerelemes az illetőbe 2.ha laza a felfogásod.

Ilyen helyzetben csak azt éred el, hogy még jobban fogsz sóvárogni utána és még jobban fog fájni a szíved hogy nem kaphatod meg.

Van persze olyan hogy baráttal enyelegni, ezt hívom én Kundera után erotikus barátságnak. De ez egy nagyon vékony jég. Könnyen beszakad, főleg csak alattad.

2011. jún. 24. 16:05

Ez hasonlít az én első szerelmemre :)

Vajon megpróbálni, tudván hogy milyen életet élt, vagy elengedni annak a lehetőségét hogy talán ő az igazi.

Nekem nem sikerült és nagyon összetört engem ez az egész. Nem beszélve arról hogy egy barátot is elveszítettem.

2011. jún. 24. 15:59
Rossz ötlet, mert nem így fogsz szenvedni, hanem még kutyábbul.
3. watch (válaszként erre: 2. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 15:58
:D Tudom , de ha csak a szív működik az is :(rosszul sül el.
2011. jún. 24. 15:48
Szia azt tudnám tanácsolni hogy mindig csak az tud megsérülni aki szerelmes, de az nagyon. Ebben az esetben sajnos nem lehet tanácsot adni, ezt nektek kel tudnotok. De ha a szíved és az elméd különgondolkozik az általában nagyon rosszul sül el.
2011. jún. 24. 15:37

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni, ezt a story-t nem mondhatom ki nyíltan, de szükségem lenne más véleményére. Így megkérdezlek titeket.

Legjobb barátomba szerettem bele. Már attól is boldog voltam h ezt eggyálltalán én meg tudom csinálni. Mert eddig az volt a bajom h sosem szerettem senkit, kapcsolataimban csak nyűglődtem, a másik ragaszkodott jobban.

Hónapokon át próbáltam elfolytani ezt az érzést mert ő egyben az osztálytársam is. Nem érzem velem egy kaliberű srácnak, ha nem ismerem meg őt jobban, elmennék mellette az utcán. De szépen lassan Ő lett a világ legkedvesebb és legaranyosabb férfia a világon.

Ő egy másik lányba volt akkor reménytelenül szerelmes, mindent tudtam. És a barátja az én kedvesem volt régebben. A lány csak játszik vele, van barátja. Már lassan lezárult volna az ügy.

Én elárultam a titkomat h szeretem őt, és ő is viszonozta ezt. Beszéltünk róla, titokban találkozgattunk. Úgy éreztem lesz belőle valami. Bár féltem is mert számítottunk a nagy balhékra ami be is következett, az exem elkapott, csalódott a barátjában, stbtsb. A lány akit (nevezzük x-nek a szerelmemet) szeret megtudta a dolgot, kivágta a hisztit x-nél.

Azóta x elfordult tőlem. Nem nevezem barátomnak sem, nem is tudom minek nevezni őt. Én azóta is szeretem, és szeretném ha az amit elképzeltem össze jönne.

De ő folyton hárít vagy 2 értelmű dolgokról beszél.

Elhatároztam h megszakítom vele a kapcsolatomat, minek kínlódtassam tovább magam, nyáron jó eséllyel úgyse látnám. Eltelt pár nap és feltűnt neki, keresett h miért? Elmondtam neki. De ő folyton azzal jön h ne akarjam őt kiverni a fejemből. Sosem tudhatom mi lesz. Stb. Ilyenkor álltalában felüti a fejét nálam a remény.

Lassan egy éve már h nincs barátom.

Viszont az össze bújásban benne lenne, végül is mind2en jól járnánk. Én is megkapnám amit akarok ő is, és kapnék mellé belőle is egy kicsit.

Nemtudom h ha elkezdenék vele egy ilyen viszont merre tolná az amúgy is elég fura kapcsolatunkat.

És ezt a dolgot, ha azt vesszük én találtam ki, mert már unom h pasi nélkül vagyok. Ő meg csaj nélkül. És nem is tervez semmi félét. Nemtom az h 2 értelemben beszél mit jelenthet.

Azt tudni kell róla h lelkileg tönkre ment, nagy tragédia történt a családjában, ő ennél fogva is kicsit fura és szerintem fél h megint fájhat neki valami.

Mit gondoltok? Jó ötlet a sex barátság, vagy nevezzük akárhogyan,egy ilyen helyzetben?

vagy egyálltalán mit lépjek? Nem akarom kizárni őt az életemből, és teljesen nem is tudom.

De ha már lehetőségem van valami kis boldogságra, ne használjam ki? Lehetséges h ettől változnának a dolgok és hajlandó lenne felvállalni h van barátnője? Vagy h ne féljen a kötöttségektől?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook