Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyiszer tud a szív össze törni? Bele menjek vagy ne? fórum

Mennyiszer tud a szív össze törni? Bele menjek vagy ne? (beszélgetés)

1 2 3
37. Ami.
2011. jún. 24. 20:30
Ez nagyon nehéz dolog,nagyon okosnak kell lenned,de nem tudsz az lenni,mert nem egyértelműek a dolgok.Beszéljétek át..egyetértek Zotyával..az sérül jobban aki szeret,jelen esetben te.Tisztázd magadban h mennyit bírsz elviselni érte,mert ne lesz könnyű menet.
36. cef15f164f (válaszként erre: 35. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 18:28

Cuki, mikor az ilyen nájív kisasszonyok azt mondják, jó játékosok :D

Bocs.

35. kisasszony:É:É:É (válaszként erre: 34. - Noarashi)
2011. jún. 24. 18:02

Jól hangzik, én is erre utaztam, :S és jó játékos is tudok lenni, évek óta nem tudta ezt megtenni velem senki mint amit most ő. Talán mert tényleg szívből szeretem. ÉS rettegtem h elvesztem, hiszen ismertem minden szavát, mert a BARÁTOM VOLT -.-

ezt akkor is nehéz lessz felejteni :(

Azt se tom hogyan fogjak hozzá :D

CSak maradjak csendben, majd keres ha akar. ?????

Eddig ez volt az elvem, csak most nem tudom betartani. :S

34. Noarashi (válaszként erre: 33. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 17:55
itt a nyár , javaslom neked hogy most egy időre passzold ezt a fiúkát! Élvezd a szabadságot, nem baj ha kicsit egyedül vagy. Ha ő akar téged, ne félj kaparni fog utánad ha már több hete le sem szarod. Ha már játszik a kisfiú, akkor legyél te a nyerő pozícióban, és emelj te! Lássuk, tudja e tartani!
33. kisasszony:É:É:É (válaszként erre: 32. - Noarashi)
2011. jún. 24. 17:43
de igazad van csak eddig ezt még nem írtam le :) lehet ha megkapnám amit akarok akkor alább hagyna az érdeklődésem is? :/ nemtudom megitélni. sajnos volt már olyan kapcsolatom ahol rajongtam a pasiért és mikor összejött, hirtelen elmúlt a rajongás.
32. Noarashi (válaszként erre: 29. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 17:36

Isten ments hogy pszichoanalizáljak :) de nem lehet hogy ő azért kell mert te neki nem? A mézes mázos érted rajongó pasik túl könnyű falat, így nem is értékes, de ez az egy ,aki csak nem enged neked...

Jó kis játszmában vagytok. Ha hanyagolod, akkor pattog, hogy HÉ ne zárj ki az életedből.

Persze lehet hogy szereti ellenőrizni hogy van a lábtörlője...

Sajnos a pasik hamar rájönnek, hogy egy csaj nem csaj és élvezzük ki amit lehet,amennyit lehet.

Én a te helyedben jegelném ezt a pasit. Szexelni meg keresnék vmi tapasztaltat, hogy legalább vmi örömöd is legyen benne.

Ezek a nyikhajok nem sok mindent tudnak még :)

31. fehér csoki (válaszként erre: 30. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 17:35
:D Így van és elég sok fura embert kell még megismerni ,hogy képes légy értékelni a segítő kezet:)
30. fb546889fa (válaszként erre: 26. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 17:31

Akkor sajnos nem tudok neked segíteni.

Ezt az utat egyedül kel végigjárnod.

Mi elmondtuk, hogy szerintünk mi lenne a helyes.

Mazsolázd ki ami szerinted használható, de ha nem jön össze se csüggedj soha. Az élet a legnagyobb tanító figyelj rá hogy mit akar veled közölni.

2011. jún. 24. 17:31

Aszed én akartam ezt? minden erőmmel azon voltam h elfolytsam, tudtam h mindent tönkre vág, de ő is érdeklődött, stb.

Még volt közben barátom is egy, de sajna nem működött.

Sőtt mindig olyan pasim volt aki mézes mázas, anyámék imádták őket. Ők meg engem.

De ez kb dög unalmas volt. és főleg h nem éreztem velük azt mint amit most. Ezért kár.

2011. jún. 24. 17:17
Nem. Egyszerűen csak többé nem hagyom magam megvezetni. Többet keresek egy lányban mint a csinos külső külső, és nem kezdek ki olyanokkal akik nem érzik ezt viszont.
27. fehér csoki (válaszként erre: 25. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 17:14
És akkor most te érzéketlen vagy ,esetleg fásult?
26. kisasszony:É:É:É (válaszként erre: 25. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 17:14
még egy évig minimum össze leszünk zárva :D kitörölni nem tudom :)
25. fb546889fa (válaszként erre: 23. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 17:13

Én úgy csináltam hogy mindent kitöröltem az életemből ami rá emlékeztetett. Elkezdtem sportolni, azóta 50 kilót adtam le :D

Ja és a rockzene keményen öli az érzéseket :D

2011. jún. 24. 17:11
Sajnos bárhogy döntesz az lesz a rossz döntés. Sajnálom. Ezt mindenki kivétel nélkül átéli. Így tanulod majd meg hogy milyen tulajdonságokat is kell értékelned egy férfiban.
2011. jún. 24. 17:09

És hogy tudnám hagyni? :) Adj valami tanácsot :) Tök magam vagyok. Próbáltam bulizni, de a férfiak mindig fogdosni akarnak, vagy rám hajtanak, még az is akiből ki se nézem. -.- A leszbikusokról ugyan ez. -.- úúúúúú Na az kiveri a bisztosítékot.

Szoval kedvem sincs ismerkedni. Vagy járni valahová, már mindenki hozzá szokott h úgysincs velem senki.

És akkor mindig ő jut eszembe. Nemtom hogyan terelhetném a gondolataimat, Idő már telt el, hónapok, én mégsem tudok kilépni belőle.

22. Csigusz 79 (válaszként erre: 19. - Vigyorex6)
2011. jún. 24. 17:04
Egyetértek. Pláne hogy itt a lány érez valamit, sex után csak jobban vágyna rá.
2011. jún. 24. 17:03

Hullám hegyek völgyek. Azt tanácsolom, hogy hagyd a francba még így látatlanul is. Ha ő lenne az igazi akkor csak veled akarna lenni és nem mással.

Max ez a srác úgy van vele ha mást nem egy patront megérsz neki. Bent tart a játékban mert imponál neki a helyzet. Sajnos eljött a lecke ideje, ezt félek nem fogod megúszni fájdalom nélkül.

2011. jún. 24. 16:55
Hát de lefogytam 2x is, de azóta valahogy most sokat is eszem. :/ már túl vagyok a nagy fálydalmakon. minden nap láttam őt, össze voltunk zárva. na akkor tényleg nem ettem. De most mindent tömök magamba :/
19. Vigyorex6 (válaszként erre: 16. - Csigusz 79)
2011. jún. 24. 16:54

Pontosan!

Két független ember éljen szexkapcsolatot ha jól esik, de én jelen esetben nem tartanám arra sem érdemesnek ezt a srácot, hogy vele belemenjek ebbe.

2011. jún. 24. 16:53
Húh nem fogytál le mostanában mióta tart ez az érzés? Csak heves szívverés és gyomorgörcsöd van?
17. fehér csoki (válaszként erre: 13. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 16:51
Belekeveredtél valamibe és most bogozgatja mi legyen....nagyon szép az érzelem ,de használd az eszed is:)
16. Csigusz 79 (válaszként erre: 11. - Kisasszony:É:É:É)

Tartaléknak akar megtartani téged,tudja hogy ő kell neked,aztán ha majd az ő kapcsolata épp nem műxik akkor majd téged vesz elő.

Inkább sexellj mással :)

15. Vigyorex6 (válaszként erre: 1. - Kisasszony:É:É:É)

Vagy nem Te vagy az álomnő számára, vagy nem érett meg még arra, hogy valakinek teljesen átadja magát és tartós kapcsolatban éljen, esetleg ez a kettő együtt.

"De ha már lehetőségem van valami kis boldogságra, ne használjam ki?" - hmmm...nem hinném, hogy ez a boldogság...vagy talán csak kinek mi??! Az gondolom, hogy egy szexkapcsolat max +++tölteted ad ideig óráig, de semmiképpen nem nevezném boldogságnak.

14. kisasszony:É:É:É (válaszként erre: 13. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 16:47

Én is gondoltam erre :) Mert nem szerette őt még senki. Egynek él, a foci -.-

Mikor csak barátok voltunk, tök jól megértettük egymást, elmentem a meccseire stb. Aztán ez átalakult, először ő kezdte, érdeklődött az érzéseim felől, mi lenne ha, én megijedtem és elfolytottam inkább, aztán mivel úgy éreztem működne és ő is akarná így elárultam neki én is hogy érzem, alakultak a dolgok aztán bumm. most itt tartunk, egy csaj akitől nem tud teljesen elszakadni, holott meg sem volt neki soha, és én aki elvesztette a legjobb barátját, és emellett nemtudom merre lépjek.

13. fb546889fa (válaszként erre: 11. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 16:42
Szerintem belekeveredtél egy vadászatba. Miért érzem úgy, hogy ennek a srácnak imponál ez a hejlyzet és tetszik az egójának ha dédelgeted?
12. cef15f164f (válaszként erre: 1. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 16:33
Ahol eszünk, ott nem sz*runk. Bizonyos dolgokat el kell választani. Osztálytárssal ne **rogass!
11. kisasszony:É:É:É (válaszként erre: 9. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 16:27

Hát nehezen megyek el rajta, inkább azt érzem h valahol nagyon fontos lehetek neki, de sosem szedem ki belőle h mi a problémája.

Igazából van olyan érzésem, Pl letiltottam msn-ről, pár nap múlva, facebookon, írja h "letiltottál"? Válaszoltam h le. És erre ő azt válaszolta h ne akarjam őt kiverni a fejemből, még akármi lehet, Aztán az egyik kérdésemre azt válaszolta h nem tudhatom h neki mi jár a fejébe, és h gondol rám mindig. MÁskor pedig azt érzem h dehogy gondol, stb. :S Nem értem

10. Noarashi (válaszként erre: 9. - Fb546889fa)
2011. jún. 24. 16:22
Viszont nincs is annál jobb kapcsolat, ami többek között barátságon is alapszik! :) A legnagyobb kib.szás az ha az a szerelem ami felüti a fejét egy barátságban, viszonzatlan. Ha viszonzott az a lottó 5ös!
9. fb546889fa (válaszként erre: 7. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 16:17
Valóban sosem fogod vissza kapni. Azt szokták mondani hogy a barátság elleni legnagyobb kib@szás amit a természet tehet az a szerelem. én arra lennék kíváncsi, hogy nincs néha olyan érzésed hogy nem érdekled utána meg, hogy oda vissza van érted?
8. 53dfddad18 (válaszként erre: 1. - Kisasszony:É:É:É)
2011. jún. 24. 16:10
A párkapcsolatot, szerelmet nem a szexszel kell kezdeni, arra meg kell érnie a dolognak.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook