Mennyire élsz teljes életet? (Azt, amire igazán vágysz, vagy vágytál!) (1-100) (beszélgetés)
Igen tényleg.
Kis lány koromban mindig rajzóltam a földre házat és bele sok szobát meg asztalt meg szekrényt. Na az síkerült.
Sikerült a gyerekeimet fel nevelni és büszke is vagyok rájuk.
De nem sikerült az életemet rendbe tenni.
Hát amire vágyom az, hogy tudjak még kicsit élni tudjak el menni kicsit kirándulni, persze a legnagyobb vágyam az, hogy ne egyedül keljen országot járni. De ez már nekem nem hiszem, hogy meg adatik.
:))
en is kicsit elfaradtam a nagy akarasban.
Úgy is megnézheted, hogy mit sikerült abból megvalósítani, amire korábban vágytál.
Mi az, ami nem sikerült és mi az, amit még megcsinálhatsz.
Tehát egészen másmilyen életet élsz, mint amire vágynál.
Miért?
Mire is vágyom??????
Nem tudom nem tudom mi az amit szeretnék na még ilyet.
Mire is vágyhat egy 50-60-van közti nő.
Hű, ez jó kérdés... :)
Hmm, ha azt nézem, mire vágytam, és azt, hogy mi van most, akkor elégedetlennek kéne lennem. De... van olyan is, hogy megtalálni a jelen helyzetben a jót és amennyire lehet, elfogadni.
Közben persze lehet tenni az álmokért... :)
70
pár dolog még kell a 100-hoz
Köszönöm, kedves vagy :))
Természetesen én is ezt kívánom mindenkinek♥♥
Köszönöm :)
Akkor viszont neked is jár a gratula :)
Persze közben mindenkinek azt kívánom, hogy azt az életet élhesse, amit igazán szeretne.
Gratulálok, kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön♥
Én azt hiszem, sikerült úgy élnem az életemet,
hogy megelégedett lehessek :)
Mennyi a kompromisszum az életedben, amit ha tehetnél, akkor kiiktatnál? Mennyire tudod azt az életet élni, amire igazán vágynál? Mennyire valósítottad meg eddig az álmaidat és mennyi az, ami hiányzik ahhoz, hogy igazán teljesnek érzed a napjaidat?
Nekem 95 most. Úgy érzem lassan 100 lesz, de még kell hozzá 1-2 apróság, ami most idővel meg is fog valósulni. Nagyon úgy tűnik :)
További ajánlott fórumok:
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- Hogyan tudnék teljesen új életet kezdeni?
- Akinek 21-es cukra van és nem inzulinozza magát, élhet még teljes életet anélkül sok gyógyszert szedne?
- Nőként teljes életet élni család (férj, gyerek) nélkül?
- Van olyan ember az életetekben, akit teljesen levegőnek néztek?
- Mit jelent a "teljes életet élni/élek" kifejezés?