Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mennyi feltét kell egy "szabványos" pizzára? fórum

Mennyi feltét kell egy "szabványos" pizzára? (tudásbázis kérdés)


2011. nov. 25. 11:05
az izles kerdese.en pl szeretem ha nagyon tele van mindennel,ugyanakkor van aki a vekony tesztaju pizzara,mig vkik a vastagra eskusznek es keves toltelekkel..........olasz a parom mi nagyon gazdagon megszorva esszuk.
2011. nov. 10. 15:30
amennyit elbír...
11. erácska 017 (válaszként erre: 1. - Sylar01)
2011. nov. 10. 14:24
Én pizzériában dolgozom.Teljesen mindegy hogy milyen a tésztája -vastag vagy vékony- 6-7 feltétnél nem kell rá több,mert ha többet raksz akkor nem sül át jól.A 32-es pizzatésztának max 30 dkg-nak kell lennie.
10. 4ff5752537 (válaszként erre: 1. - Sylar01)
2011. febr. 22. 08:48
Nincs rá MÉ irányelv.
2011. febr. 22. 08:19
Csináld úgy, ahogyan Te szereted. Úgyis először a barátaid, ismerőseid járnak oda, ők bátran elmondják a véleményüket, ez alapján lehet alakítani. Nincs szabvány, a vendégek elégedettsége a "normatíva".
2011. febr. 22. 08:14

miért nem sütsz olyan pizzát annyi feltéttel, amennyivel te gondolod :)

a te szabványodat...

2011. febr. 21. 21:46

Milyen jellegű pizzériára gondoltál?

Melyik országrészen?

6. 2e0264df59 (válaszként erre: 3. - Sylar01)
2011. febr. 21. 21:41
vannak kalkulációs könyvek, de azokat annyiban kell csak figyelembe venni, hogy egy normál felnőtt adagnál nem lehet kevesebb amit annak adsz el. Onnantól minden teljesen rád van bízva, mi az amit nyujtani szeretnél a vendégeidnek. Persze a túl sok feltét sem jó mert eláztathatja a tésztát. De ez összetett téma :-)
2011. febr. 21. 21:40
A múlt héten ettem olyan pizzériában pizzát, ahol a kolbász (pl. sonka, szalámi) alá tették a sajtot, na az annyira nem jött be :-( Nem volt fini pirított sajntos a teteje.
4. varga.nora (válaszként erre: 1. - Sylar01)
2011. febr. 21. 21:38

Hát nem tudom. Én ahány pizzériában voltam, annyi féle pizzát ettem.

Pl. Szombathelyen van olyan pizzéria ahol van vékonytésztás és vastagtésztás pizza is, van ahol baromira megkapolják, valahol mutatóban van rajta a cucc.

3. Sylar01 (válaszként erre: 2. - 2e0264df59)
2011. febr. 21. 21:38
Igen. Igen.
2011. febr. 21. 21:37

szia!

megkérdezhetem, hogy van-e hozzá végzettséged?

2011. febr. 21. 21:34

Szeretnék valamikor a közeljövőben pizzériát nyitni, de van egy kérdés, amin elgondolkodtam.

A kérdés az, hogy mennyi feltét kell a pizzára, illetve, hogy ezt honnan lehetne megtudni? Gondolom meg van szabva az is, mint, hogy a tésztának mekkora súlyúnak kell lenni...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook