Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra? (beszélgetés)
Csak itthon, autodidakta módon:-)
DVD-ről:-)
Én itt, csak iszogatok egy kis vörösbort és lelassultam:-)
Plusz az unoka húgommal beszélek msn-en:-)
Te hogy vagy?
Az engem jobban érdekel:-)
A próféta szóljon belőled:-)
Most a hastánc tetszik Neki, és a múltkor azt mondta, hogy pont az ilyen alkatú nőknek való mint én:-)
Csak 4 órát vett Pesten attól a tanártól, akihez én itt Kecskeméten jártam:-)
De az alapokat tudja, és azt gyakoroltuk:-)
Olyan, de olyan maximalista a drága, hogy négyszer egymás után táncoltunk egy ugyanaz számra:-)
De már az is egy éve volt:-(
Most éppen két hetes vízi túrán van a Dunán:-)
Ő miatta kezdtem salsázni:-(
És egyszer már sikerült is táncolnunk!
De ennyi!
Hívtam egyszer Pestre az Arany tíz-be, de a gyerekivel töltötte a hétvégét, így nem jött. És akkor még korai volt azt hiszem:-)
Majd egyszer:-)
Szerintem megszokták. :)
Annyira azért nem voltunk sohasenem vadak... csak picit... ahogy esett, úgy puffant. :)
Neked is szépet! Küldök is néked egy egyáltalán nemnápolyi dalt. :)
eztet nagyon-nagyon szeretem... aki énekelte, azt is... legyen neki könnyű a föld...
nagyon :)
azóta már megismételték, úgy nosztalgiázva tavaly, amikor összejött a régi banda Kaszi szülinapján. :)
most emlegette, hogy nem kéne még egy ilyen látogatás a Cápába? hátha megint összejönne a banda. :)
én is... :) mondjuk az eredeti előadásban, de Ifjonc mellettem dalra fakadt, én meg felébredtem. :)
van még egy, amit szeretek, történetem is van hozzá.
még exem és a közös haverok (mind motoros) elmentünk a kistarcsai Cápa nevezetű kultúrális helyiségbe. éjjel fél kettőkor még nyitva volt, ültünk kint a teraszon a következő felülésben, mint egy Rejtő-regényben:
Gyulus, a szőkésvörös, hosszú hajú viking, Kaszi, a Kaszások nemzetségéből, Malika, aki csodálatos motorszerelő és motoros, de minden első motoroskirajzásnál eltöri valamelyik testrészét, és exem, Ádám (szintén hosszú haj), alias Ariel (kishableány-őrült,a ki képes volt Manónak egy hetet könyörögni egy borzalmas, halványkék színű Ariel-rátétes bolyhos kisszütyőért).
... és szerénységem, az egyedüli hölgy.
Eccercsak egymásra néztek, Gyulus berongyolt a helyiségbe, bedobált pénzt a zenegépbe, kirohant, felraktak az asztal tetejére és ki féltérden, ki romantikus dalnok-pózban, de mély és teljes pátosszal, "alig" spiccesen, elénekelték nekem ezt:
szerintem Kistarcsa még ma is a rémesték között tartja számon azt az éjszakát. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után?
- Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem?
- Mennyi az eselye, hogy fiu lesz a baba? A parom csaladjaban 3 fiu van az enyemben 1 fiu 2 lany.