Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Melyik sztárt (híres embert) láttad már élőben? fórum

Melyik sztárt (híres embert) láttad már élőben? (beszélgetés)

1 2 3 4
2009. máj. 29. 15:48

Szomos Gyuri = Szomor Gyuri

Ja, a lányom, amikor 3 éves volt, együtt főzött Kaszás Gézával + Kovács Lázárral és persze én is ott voltam.

Közbe eszembe jutott Erox Martini is...

2009. máj. 29. 15:46

Én is nagyon sok mindenkivel találkoztam már, kivel 1X, kivel többször.

A teljesség igénye nélkül (az ismertebbek):

A teljes Piramis legénységével (nekem ők a legkedvesebbek) kezdem (Som Lajos, Závodi Janó, Köves Pinyó, Gallai Peti és persze az élen Révész Sándor! Aztán volt még Balázs Fecó, Horváth Attila (szövegíró), Paksi Endre (Ossián), Szomos Gyuri, Patai Tamás....

Szikora Robi, Sasvári Sándor, Gálvölgyi János, Kovács István (a színész), Görög Laci, Csepregi Éva, Flipper Öcsi, Komár László, Szandi + Bogdán Csabi, Gesztesi Károly, Deutsch Tamás, Orbán Viktor, Fodor Gábor (velük még a 90-es évek elején, amikor még nem is gondoltuk volna, hogy V. miniszterelnök lesz(!)).... Tényleg sok mindenkivel találkoztam már, így hirtelen nehéz sorolni.... Régen nagy autogramm vadász voltam, ezért a hosszú sor.... Ha eszembe jut valaki, majd beírom...

34. Pné Veronika (válaszként erre: 33. - Mandulaszem)
2009. máj. 29. 15:45
A Jakupcsek véletlen nem Gabriella? :-)))
2009. máj. 29. 15:42

Egy buliban: BK-ból Botondot, Meg azt a fiatal göndör hajú énekes srácot, aki a Cometre nagy esélyes most.

Ne haragudjatok, a nevekben rossz vagyok:)

Katus Attilát edzőteremben.

Zimány Linda

Jakupcsek Klaudia

Erős Antónia

Détár Enikő

Nick Árpád

PaDöDő

Hirtelen ennyi

32. Pné Veronika (válaszként erre: 29. - Pirosalma)
2009. máj. 29. 15:37
Antal Imre szerintem SZTÁR volt... és nagyon kedves, illedelmes és aranyos ember is volt.
2009. máj. 29. 15:36

Vilmos herceget:)

Igaz, hogy messze volt és a fényképezőgép zoomjával kellett nézni, de ő volt az:)

Azt hiszem Károly is ott volt, de ő nem hagyott bennem olyan mély nyomokat.

2009. máj. 29. 15:33
Liptai, Gesztesi, Molnár Anikó, Deutsch Tamás, Kauczky Armand, Aigner Szilárd és Pártai Lucia,Vadász Vilmos,
2009. máj. 29. 15:32

Apukám anno Vikidál Gyulának adta el a Skodáját; egy hétvégi házunk közelében lakott Antal Imre, én egyszer láttam, de nem beszéltem vele.

Amúgy ki számít "sztár"-nak vagy híres embernek?

2009. máj. 29. 15:31
Volt szerencsem tobb koncertre eljutom,lattam Placido Diomingot,Jose Carrerast,stb Carrerastol autogrammom is van
27. leonee
2009. máj. 29. 15:19
Sasvári Sándor, ő tök kedves, meg illedelmes is. :)
26. leonee
2009. máj. 29. 15:18

a Barátok köztből egy jó pár szereplőt, meg Dobó Katát, Bódy Szilvit, Béres Alexandrát. Mondjuk Pesten ez gyakori dolog. Főleg ha színházba mész, ott mindig vannak híresebb emberek. Eszenyi Enikő, Kamarás Iván, stb.

5*-os szállodákban tényleg gyakrabban lehet elcsípni hírességeket. A párom így beszélgetett egy jó pár sztárral. :)

25. Sirga
2009. máj. 29. 15:17
Sok hírességgel összefutottam már. Závodszky Noémi, Juhász Illés, Brunner Márta, Kárász Zénó, Szomor György, Oszvald Marika, Lecsó(PUF), Pohl Misi, Erős Attila, Gödike, ... Hirtelen ők jutnak eszembe, a teljesség igénye nélkül. :)
24. brájgátta (válaszként erre: 21. - Cranberry28)
2009. máj. 29. 15:04
Hát többféle részen leszek. Pl, recepciós, gyógyászati rész, éttermi ... de hát még kitudja :)
2009. máj. 29. 15:00

Eszembe jutott még...

Soma Mamagésa, vele is tartósan voltam kapcsolatban...

Meg Aigner Szilárd és Pártai Lucia, és nem messze lakott tőlünk Patkó Béla, alias Kiki...

2009. máj. 29. 14:56

Bodrogi Gyula

Vele tartós kapcsolatom is volt :-)) Oda járt vásárolni, ahol én dolgoztam. :-)Tüneményes ember... :-)

Aztán Antal Imre, Ivancsics Ilona, Kézdy György, Fekete László (mindkettő) :-)), Falusi Mariann, Béres Alexandra, Liptai Klaudia, Gesztesi Károly...

21. cranberry28 (válaszként erre: 18. - Brájgátta)
2009. máj. 29. 14:48
Te gondolom szerencsésebb vagy, és nem szobalányként:) Mindegy én se innen akarok nyugdíjba menni:)
2009. máj. 29. 14:47
Hooligans,Rúzsa Magdi,Sylvester Stallone(még kiskoromban Pesten talán a Duna Plázában)Zoltán Erika(táncvizsgán)Boros és Bochkor,Benke Laci bácsi :-D(csak egy tárgyalás miatt)
2009. máj. 29. 14:47
Ja igen a Katus Attilát is.
18. brájgátta (válaszként erre: 15. - Cranberry28)
2009. máj. 29. 14:46

huh ez nem semmi... :)

idén nyáron én is belekóstolok a szállodai munkába (gyakornok ként)

2009. máj. 29. 14:46
Pataki Attilat es a zenekar tobbi tagjat is ,Szikora Robit,Irigy honajmirigyes fiukat,Der Heni,Aradszki Laszlo :))
2009. máj. 29. 14:45
Jah meg Madonna koncerten voltam, de jó messze volt:)
2009. máj. 29. 14:44

A munkám miatt Pinket, Kylet, Antony Hopkinst, Billy Piper, Angol foci válogatott, Chelsea,Angol röbbiválogatott, Pussycatdolls, Német fociválogatott, Westlife, Tom Jones apja.

5*os szállodába dolgoztam mint housekeeping. Most hotelt váltottam, itt nincsenek hírességek. :( Viszont jobb a pénz:)))

14. Ritkó
2009. máj. 29. 14:43
Ja én is láttam a United-es fiúkat éjszaka egy benzinkúton, biztos mentek fellépni valahova, vagy már mentek haza :)
2009. máj. 29. 14:42
Madonna
2009. máj. 29. 14:42
Guns N Roses(koncert), Fun Factory(koncert), "kutya" a szomszédokból(79-es troly, dedikált képet, volt nála: maguknak jobb lesz talán szöveggel), AD stúdió(ősrégen, Szolnokon), Csonka András(Balaton, kicsi voltam, aláírta a farmer rövidgatyámat :)), Kozmix-tagokkal
2009. máj. 29. 14:38
Pély Barnabást a Dorinával, BK-ból a Dósa Matyit, no meg Győzikéjéket :O
2009. máj. 29. 14:38

Zentán minden nyáron megrendezésre kerül a "Nyári Ifjúsági Játékok" elnevezésű rendezvény-fesztivál, rendszerint magyarországi előadókat hívnak vendégszerepelni, így láthattam a koncerteken a Sugarloaf együttest, Gangsta Zoli és a Kartelt, Bebét (szegény felé papucsokat dobáltak a közönségből), Zanzibárt, Komár Lacit, Rúzsa Magdit (na jó, ő Zentán szinte otthon volt), idén, ha minden igaz, jön a Hooligans :D

Meg mikor voltam Budapesten, láttam Kashuba L. Szilárdot. Jó feneke van... :D

2009. máj. 29. 14:37
Judy és volt férje Roli, Debreczeni Zita, Emergency House, Baby Sisters még nagyon-nagyon régen :)
2009. máj. 29. 14:37
Zimány Linda:D
2009. máj. 29. 14:35
Tahi Tóth László,Real Madrid csapata
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook