Melyik program tud olyat, hogy értesít, ha új e-mailom érkezett? (tudásbázis)
Ha gmail-ed van, akkor gtalk jelez, itt lehet beszelgetni is, aranyos pici program.
Tud még ilyet (bármilyen címhez) a Thunderbird, illetve valamilyen linux disztribució esetén az Icedove.
Az msn-t nem ismerem, én (mivel nem Microsoft oprendszerem van) az aMSN-t hasznalom, az is tud jelezni.
Más most nem jut eszembe
Szia!
Nekem Incredimailom van,ez nagyon jó progi,ha leveled érkezik,különböző figurát választhatsz,nekem édi kis kutyus szalad,a vakkant,ha ezt letöltöd,a felső sorban keress olyat,hogy notifier,ebből tudsz választani,a get more-alul-ott rámész a honlapra,még többet le tudsz tölteni,ha más tetszene.
Sziasztok!
Van egy poppeeper nevű progi, szoftverbázisból letölthető, nagyon jó!
pl outlook-ba pop3-mal beállítod a freemailes e-mailt is, így, ha nyitva van a program, akkor letölti a leveleket előre beállított időközönkénti nézegetéssel.
hátránya, hogy a vírusos leveleket is leszedi, vagy a kéretleneket is, én pont e miatt nem is használom ezt a programot, hiába van hivatalos e-mailem, azt is a neten nézem, így megnyitás nélkül törölhetem azokat.
de az említett msn is jó erre, több e-mailt be lehet neki állítani, hogy nézegesse, ennek ugye a feltétele az, hogy az msn-en be legyél jelentkezve.
illetve van néhány e-mail kliens is, ezekről megoszlanak a vélemények, van amelyik használható, van amelyik bezavar a gép működésébe, de mindegyiknél szabad memória és processzor kapacitást foglal (a netes sávszélességről nem is beszélve)
úgyhogy én maradok a felmegyek időnként és megnézegetem a leveleimet verziónál.
Használhatsz levelezőklienst, és az mindig letölti a leveleidet. Az jelzi is ha van új. Pl. IncrediMail, Tundenbird, stb.
Van levélfigyelő is, pl.. itt találhatsz:
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érkezett pontosan a Bébid?:)
- Most érkezett: Japánban cunami
- Aki a CIB Banknál van, érkezett-e már GYES, CSP?
- Internetről érkezett szerelem
- Fél éve érkezett el az ideje az életünkbe, hogy babát szeretnénk a férjemmel. Sajnos eddig sikertelenül. Mikortól aggódjak?
- Ha feltöltöm valakinek az egyenlegét a mobilján, kap róla értesítést hogy érkezett pénz a kártyájára?