Melyik pózban megy el legkönnyebben egy férfi? (beszélgetés)
Látom te 21 vagy.
hány éves a pasid?
nah erről nyökögök! :)
Visszagondolva,voltam egy Férfival,akinek volt egy különleges vágya!Az életben nem jövök rá,ha nem húzza oda a kezemet! :)
Ha úgy gondolják,beszéljék meg!Lelkük rajta! :)
De nem ám :P
Szerintem meg ha szeretik egymást a legtermészetesebb dolog hogy meg tudják beszélni ha a sexben valami problémájuk van és a pasi elmondja hogy neki hogy a legjobb.
a sok kísérletezgetés elvehetik mindkettőjük kedvét.
A legtöbb nőnek is ezért nem sikerül mert nem mondja el a párjának hogy neki pontosan hogy is mint is lenne jó.
szerintem.és itt senkit nem akartam megbántani vagy kioktatni.
Lehet!:)
Igen,de kéne ám! :)
Nyilván eddig próbálta már kitapasztalni,és nem ment,ezért kérdez.
Sztem is a pasinak kellene irányítania szex közben,ha azt akarja,hogy jó legyen neki.
A párod mit mondott erre?Amúgy nem piszkálódásnak, de én a legkönnyebb póz helyett arra keresném a választ, hogy melyik pózban bírja a legtovább a férfi.... :P
DE lehet aztán nektek pont az kell, h mielőbb elmenjen?
Huhh,ne vegyél komolyan!:)
Nincs titkos receptem!A véremben van valami,amitől profi vagyok!háhá :DDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Szerintetek melyik a legegyszerűbb és legkönnyebben tanulható idegen nyelv?
- Igaz-e az, hogyha otthon minden rendben megy az ágyban akkor a férfi több pénzt visz haza?
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Melyik pózban a legjobb és a legkönnyebb a csúcsra jutni?