Melyik magyar hírességgel vacsoráznál együtt és miért pont vele? (beszélgetés)
Igen, a Vihart láttam, a másikat szerintem nem, legalábbis nem emlékszem. Igen, én is úgy gondolom, ezért is figyeltem fel rá, mert eléggé kilógott abból a sorozatból.
Brad Pitt baromi jó színész szerintem. Nézd meg a Blöffben, vagy a Hetedikben vagy a Harcosok klubjában.
a 21 gramm az igen, s volt egy csodás filmje, amiben egy fogyatékos apát alakított...
a csúnyaszép férfi, karizmával, tehetséggel..
Én nem vagyok oda a színészekért. Aki nekem nagyon szimpi külföldiek közül, az [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Bruce Willis[{[{[/A]}]}].
Aki pedig a legjobban tetszik, az ott virít az adatlapomon,sokan azt sem tudják ki ő.
Én Feribával ülnék le közös kerekasztalhoz és megkérdezném:
hány csillag van az eu zászlóján ;)
Nem titok. Sean Penn-re vetettem ki a hálómat :)).
Egy barátnőm a GAPnél dolgozik, s szponzorálták valamelyik filmjét, s ott úgy összehaverkodtak, hogy mostanság rendszeres vendég a Penn házaspár partyjain. S nem mondott nemet :)). De ez azért még nem készpénz, egyeztetéshegyek a sajtóügynökével, kérdés, hogy mennyi pénzt kérnek az interjúért. Szóval vannak még tisztázandó kérdések.
Müller Péter - Isten bocsássa meg - számomra bulvárirányt vett..a mennyiség a minőség rovására ment.. ha szeretetről, szerelemről, akkor Kornis!Popperrel lennék egy légtérben, tetszik az öreg sugara..
Oroszok, értve.. van terv bőven, a Don is belefér:)))
Poppernek annyi kérdést tennék fel, hogy karácsonyig nem válaszolná meg.
Tegnap viszont rájöttem, hogy Müller Péterből egy szót nem értek. Tegnap az Agykontroll Fesztiválon fél órát beszélt a szerelemről és a szeretetről. Nagyjából ennyi maradt meg.
A nagymesternek van valami dumája a gyorsolvasásról: Elolvastam villámolvasással a Csendes Dont. Az oroszokról szólt :))
További ajánlott fórumok:
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Adjatok otletet mit lehet vacsorazni, amikor mar nem kivanod a tomeny etelt?
- Jó magyar együttesek, énekesek neve?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Együtt tanulom a magyar nyelvtant (újra) a gyerekkel. 😄 A...
- Számodra melyik a három legjobb, magyar előadótól vagy együttestől származó album?