Melyik babakocsit ajánljátok? (beszélgetés)
Nekem az elefani babadiszkontban van, de a honlapon mindig van valami akciózva. Esetleg ott is tudsz nézelődni, és az első vásárlásnál kérj nyugodtan kedvezmény kártyát.(Először 5%, nekem már 10%-os van)
www.elefani.eu >>> itt mindig látsz árakat és akciót
www.elefani.hu >>> csak kínálati szinten
igen, tetszik eléggé és az ára is jó, nekem meg van kedvezményem is a babaszafariba :-D
nekem lányom van, de kék a mostani kocsija :-D
szia!
köszi a válaszodat!
elég klassz h ilyen picire összecsukható. nekem olyan labilisnak tűnik amúgy hogy olyan kis vékony a váza. nem az?
Espiro magic 4 sport babakocsi. Max 6 kg, sok funkció, könnyen irányítható, lapra csulható(ülés mögé kényelmesen befér)és kb.34-35 000 FT most az ára. Nekünk ez van, nagyon szeretem én is, és a fiam is!
Így néz ki, nekünk zöld van. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok!
Könnyű, jól navigálható (legkisebb keréknél legyen nagyobb a kereke, előny ha nem dupla kerekű), vízszintesig dönthető babakocsit keresek 40 ezer Ft-ig újonnan. Milyet válasszak?
Van már babakocsink, de le szeretném cserélni, ezért nem akarok sokat költeni rá, de Nekem fontos, hogy új legyen.
Kötözködők kíméljenek, köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Melyik babakocsit vennétek: Rafpol Fenix vagy Bergon Q12 Camarelo?
- Melyik orvost ajánljátok a Szent Imrében?
- Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be?