Melyik a kedvenc könyved? (beszélgetés)
Vavyen Fable:Szennyből az angyal
Szabó Magda: Az ajtó.A kedvenc könyvemim közé tartozik,mint valamennyi Szabó Magda regény .Csak az a baj ,hogy lelkizek olvasásuk közben, olyan mélyen érint a mondanivalójuk.
Paulo Coelho-11perc című könyvét mindenkinek ajánlom!Mocskos foglalkozásba csomagolt finom,érzéki erotika!Etalon!
15.hozzászóláshoz csatlakozom!
Agatha Cristie-10 kicsi néger fantasztikus!És mégsem az a gyilkos,akire gondolnánk:)
Faludy György: Pokolbeli víg napjaim- letehetetlen!
Henryk Sienkiewicz:Quo Vadis
Karel Schulz: Kőbe zárt fájdalom
Zilahy Lajos: A fegyverek visszanéznek
Gulácsy Irén: Jezabel és még a Fekete vőlegények
Dosztojevszkij: A félkegyelmű
és még hosszan sorolhatnám.
Takami Kósun :Battle Royale
Murakami Haruki:Szputnyik szívecském
Én nem tudok kiemelni egyet sem. Én is mindenevő vagyok, nagyon sok könyvet szeretek.
Ráth- Végh István összes/ különösen a Tengeri kigyó, Hatalom és pénz , Szerelem, házasság/.
Mikszáth: Sipsirica.
Bulgakov: Mester és Margarita.
Szilvási Lajos összes...
Korán
csatlakozom hreni27-hez :) minden ami Lőrincz L.László Agatha Christie, de nem vetem meg orvosos könyveket sem. Lényegében mindenevő vagyok, bármi jöhet csak érdekes és izgalmas legyen :)))))))
Lőrincz L.László és Agatha Christie könyveket győjtök!Imádom a Colombo féle krimiket :)
Emily Bronte: Üvöltő szelek
VAszary Gábor: Ketten Párizs ellen
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Szilágyi István: Kő hull apadó kútba
Ingmar Bergmann: Fanny és Alexander
Thomas HArdy: EGy tiszta nő
és még sok más...
Nagyon sok van, imádom Shirley Conran: Csipkedísz 1-2 c. könyvét, Umberto Eco:A rózsa neve-t, Robert Merle: Francia história-ját (mind a 13 kötetét!), s még sorolhatnám... :)
[{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}], Kisherceg
Mostanság a könyvárusok tele vannak erotikus töltetű könyvekkel, melyek inkább az érzékeinkre hatnak, semmint a lelkünkre. Én a bájos, régimódi, romantikus, szerelmes könyvek híve vagyok, mint pl Gárdonyi Géza: Ida regénye.
Danielle Steel:Hullócsillagom
Én most fejeztem be Albert Györgyi Miért Pont Ők című könyvét ,ha nem a saját neve alatt , nem közismert emberekről (mivel a bulvársajtó szinte minden szereplőt megnevezett)írta volna meg , és azt gondolnánk , hogy ez a könyv, csak a képzelet , a fantázia szüleménye , vagy akár igaz történet ,de nem ismrjük, azt akiről szól, szerintem akkor is egy jó könyv lenne , így is az , csak talán a szerzőnek nem tett jót ez a teljes kitárulkozás.
Vayvan Fable összes!(már csak egy hiányzik,és megvan minden könyve:)))))) )
James Jones:Most és mindörökké
Druon:Az elátkozott királyok
Leslie L. Lawrence :minden jöhet
Tamási Áron:Ábel trilógia
James Redfield:A mennyei prófécia
Egyenlőre nem jut több eszembe.Míg nem volt net,többet olvastam!:)
Most nemsoka fogom megirni....:)
A.Dumas:Monte Cristo grófja
Werbőczy István hármaskönyve
Best of!
szerintem is nagyon jó, mint a legtöbb Vámos könyv, de azért én viccesnek nem nevezném, sajnos pontosan ez a valóság ennél a betegségnél, amit leírt.
Vámos Miklós:Anya csak egy van!Félelmetesen jó!Vicces!És még másik ezer!Minden könyvet másért szeretek,nem nagyon tudnám eldönteni melyik a legjobb!
Steinbecktől olvastad már az Érik a gyümölcs c. könyvet? Én most kezdtem, és egész jó.
További ajánlott fórumok: