Melyik a kedvenc könyved? (beszélgetés)
Larry McMurtry:Vissza Las Vegasba
Olvassátok el,lehet,hogy nagyon bejön,akárcsak nekem.Ő írta a Becéző szavakat is.
A Száz év magány.
Meg az összes Douglas Adams /Dirk Gently-t is ideértve/
DDDDD
A Biblia
Nekem sincs kedvencem,de talán egy könyv van,amit eddig 5*is elolvastam és az Bram Stroker Drakulája az 1800as évekből.
Szeretem Coelhot,Wass Albert egész életműsorozatát épp most fejeztem be.
De szinte mindent elolvasok,maximum az első oldalak után véleményt nyilvánítok és félreteszem,van amit később mégis tovább olvasok.Hangulattól függ:)
Kedvenc regényt nem tudok mondani, csak kedvenc írót.
Szabó Magda
Moldova György
Esterházy P.
J. Joyce
Maugham
Rosamund Pilcher
Grisham
Patricia Cornwell
John Sandford
stb.
Danielle Steel-lel, Joan Collins-szal, Nora Robert-szel a világból ki lehet kergetni.
Nem bírom a nyavalygást, az önsajnálatot, a könnyeket és a siránkozást.
QUO VADIS
JANE EYRE
Az örök kedvencek:
Jane Austen - Büszkeség és balítélet
Lucy Maud Montgomery - Anne sorozata
Nora Roberts könyvei
Anne Leigh sorozata
Karl May és az indiánregényírók
Julie Garwood regényei, imádom őket!
A magyarok közül nagyon sok van: A Pál utcai fiuk, Kincskereső kisködmön és jórészt az ifjúsági regények.
Solohov: Csendes Don
Tolsztoj: Háború és béke
Ezek a könyvek voltak rám legnagyobb hatással, de már illő lenne újra olvasnom őket.
Coelho: Veronika meg akar halni
Márai: A gyertyák csonkig égnek
Kryon: Hazatérés
és még sok-sok-sok sok minden :)
pl: Rejtő, Woodhouse összes.
Micimackó
Kisherceg
Na, abbahagyom, mert a moderátor kitilt tól hosszú beírásért :)
Mindenevő vagyok, ha szépirodalomról van szó. Érdekelnek a történelmi és ezoterikus könyvek is. Jelenleg Rosemarie Schuder: A boszorkány fia c. könyvet olvasom. Keplerről, felfedezéseiről, koráról, ill. anyja peréről szól, akit boszorkánynak kiáltottak ki.
Az ezoterikus témában A.J.Christian a kedvenc.
Szabó Magda:Abigél
Olyanyira, hogy amikor még régebben úgy éreztem, mindent szétfúj körülöttem a szél, mindig ezt olvastam, és megnyugtatott. Mentőkötél volt.
Hál'Istennek, emiatt, évek óta nem kellett elővennem.
Jackie Collins!!!
Aki még nem olvasott tőle,az ne hagyja ki! Szuper. Már egy csomó könyve megvan, volt amit antikváriumból vettem.1-2 napnál sosem tartott tovább kiolvasnom.
sziasztok.
teljes mértékben [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}] rajongó vagyok. Kedvenceim a Cujo, amit többször is olvastam, Az írásról, Borzalmak városa,és a Carrie. Több mint 30 könyve megvan, és még igy is hiányzik jópár..:)
A nyálas könyvekböl már régen kinőttem, van Peter Straub Lebegő sárkány, és 2 Dean R. Koontz könyvem is, de azokat még nem olvastam el. Jelenleg Stephen King: Végítélet, és [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Hugh Laurie[{[{[/A]}]}]: A balek - et olvasom párhuzamosan.
A kötelezők közül a suliban Móricz : Árvácska tetszett egyedül.
Mar egy ideje Szerb Antaltol az Utas es holdvilag
Evente 2-3X elolvasom, mindig mast ad
Sziasztok!
Otthon rendezkedés volt és van 1 nagy szatyor könyv, amit ingyen felajánlanék valakinek. Kb. 30-40 régi könyvről van szó. Ezek között van ifjúsági, fantasztikus, ismeretterjesztő, egyéb regények. Ha valakit érdekel, üzenjen itt a Hoxán, vagy hívjon telefonon: 70 7788103
Szeretem [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}]et, Martha Taylort, de a kedvencem, William Wharton: Madárka.
Aztán nagyon szeretem a verses köteteket, illetve a pszichológiai témával foglalkozó könyveket is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen könyvet olvasol most? Van kedvenc könyved, íród?
- Melyik a kedvenc könyved, és miért a kedvenced?
- Melyik a kedvenc hangoskönyved ?
- Melyik a kedvenc művészettel kapcsolatos könyved?
- Melyik a kedvenc terhességgel, gyerekneveléssel kapcsolatos könyved, és miért?
- Melyik a kedvenc szakácskönyved Jamietől és Nigellától?