Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika tapasztalatok fórum

Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)


A fórumhoz képgaléria tartozik: mellplasztikázók képei
2006. nov. 10. 20:38
Sziasztok.uj vagyok ha valaki tud nekem infót mondani azt meg köszönöm.Győrbe készülök megcsináltatni a mellem(nagyobbítás)ha Dr horváth Péter Józsefhez megyek konzultációra,de előtte tájékozódni szeretnék.Ha tudtok róla és a munkáiról valamit írjátok meg légyszíves.Előre is köszi
99. muci5
2006. nov. 8. 20:47
up
98. muci5
2006. nov. 7. 12:16

Igen, sajna sokan irnak ide olyanok akik kritizaljak a lanyokat es noket akik mellplasztikara adjak a fejuket, holott itt nem a kerdojelezesre van szukseg hanem elmondani ki hogy jert kinel mennyiert miert stb

Gigi fennt vagyok a masikon, de azon kivul egy csomo kulfoldi oldalra feliratkoztam, nagyon gondolok rad 14 re szoritok, es meg sokan masok itt a forumon.


[link]


itt talaltam egy par erdekes dolgot, ha akarsz meret szerint erre arra rakeresni es gondod van a mertekegyseg atvaltassal szolj

2006. nov. 7. 12:14

Sziasztok Lányok!


Most jelentkeztem erre a fórumra, de már eldöntött tény, hogy megcsináltatom a cicijeimet.

Légyszi írjon nekem az, aki bármit hallott Dr. Wágner Pálról. Nagyon várom!

Köszönöm!

96. Sirga (válaszként erre: 95. - Gigi.01)
2006. nov. 6. 18:55
Csak a magam nevében szólok, de van, amiben szerintem sokan egyetértenének velem. A szülés előtti mellplasztikát én - is - említettem. Tudom, hogy lehet szoptatni, nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy a terhesség, szoptatás során változik a mell. Nem ítéllek el, bár azt se mondhatom, hogy megértelek - de csak azért, mert nekem a másik irány okoz problémát. Az, hogy nekem "túl sok" jutott! Ez se jó, bár kétségtelenül kevésbé zavarba ejtő - gondolom. Többiekkel együtt szorítok Neked, és várom a beszámolót! Biztos gyönyörű leszel! Puszillak!
2006. nov. 6. 16:00

Sziasztok! Itt vagyok újra. Sok az elintéznivalóm, de ahogy tudok itt leszek és ahogyan megígértem beszámolok mindenről. Hát igen...még 8 nap van hátra! Nagyon várom! Holnap megyek az altatáshoz megcsináltatni a labort. Számolom a napokat. Visszaolvastam és nem tudom, hogy az aki elítéli a mellplasztikát az mit keres ezen a fórumon??? Egyébként, aki kellőképpen utána akar járni az rákattint a mellplasztika.lap.hu oldalra és minden kérdésére választ kap. Nekem nincs még gyerekem, de szeretnék és köztudott, hogy műtét után is lehet szoptatni babát. Na mindegy, ezzel én úgy vagyok, hogy az Ő véleménye és nem az enyém. Én kizárólag magam miatt csináltatom, mert elég kevés az önbizalmam és az önértékelésem. Akinek vannak mellei annak fogalma sincs milyen érzés nekünk a nyár. A fürdőruha, a toppok és sorolhatnám.

Puszilok mindenkit! Jövök holnap!

94. daroki
2006. nov. 5. 19:19

Sziasztok!


Én láttam már plasztikázott cicit élőben,nagyon szépen meg volt csinálva.Ha lenne hozzá bátorságom és pénzem akkor simán belevágnék.

Volt egy hely ahol a TB támogatott plasztikai műtéteket,de sajnos ebben az évben(nyár elején)ez a támogatás megszűnt:(Én egyáltalán nem ítélem el aki belevág,tök mind1,hogy gyerek előtt vagy után teszi,a lényeg,hogy jól érezze magát a bőrében!

93. zse pi (válaszként erre: 91. - Zoja)
2006. nov. 5. 19:05

:-)))

Örülök, hogy ilyen elégedetté tett téged ez a dolog!!!

92. muci5 (válaszként erre: 91. - Zoja)
2006. nov. 5. 18:02
Jaj de jo neked, annyira szeretnem en is, lassan mar ott tartok, hogy a gondolattal kelek fekszek. Neked hol van a vagas? vagy ha itt nem akkor priviben megoszthatnad velem a tapasztalataid, nagyon halas lennel, minel tobb embert meg szeretnek kerdezni a temaban.Irj kerlek.
91. zoja (válaszként erre: 88. - Zse pi)
2006. nov. 5. 03:00
Én pl nem voltam fusztrált a két gyerek és szoptatás után,de amóta megnagyobbítattam a ciciket nem nyugszom a tükörtől.Álmomba nem gondoltam,hogy ez ilyen hihetetlen változást hoz .A ruháit szuperül állnak szóvalimádom,imádom....bár mindenki azt mondja nem lehet megmondani hogy mű olyan jól sikerült.
90. Sirga (válaszként erre: 86. - 97dd601c1a)
2006. nov. 4. 10:17
Érdekes, mert én se láttam sok helyen, de nézd meg Dr. Mucs Mihály oldalát, azon olvastam, hogy a mellkisebbítést támogatja a TB. Sajnos nem valószínű, hogy megtudom, mire képes az én "hozott anyagomból" a plasztikai sebészet, de azért nem ítélem el. Persze, igaz, amit egy orvos írt: megereszkedett mellet csak akkor varrasson fel valaki, ha már nem szeretne több gyereket! Szülés előtt szerintem se érdemes. De 3 gyerek után...
89. Sirga (válaszként erre: 84. - Muci5)
2006. nov. 4. 10:13
Visszanéztem, nov. 14.
88. zse pi (válaszként erre: 85. - 97dd601c1a)
2006. nov. 4. 09:00

Fent azt írtad, hogy bevállalnád, ha elvesztenéd a melleidet.

Van, aki meg azért vállalja, hogy rendbe rakja saját magát, az énképét, az önbizalmát! Ez miért olyan elítélendő? (te a vallásban találtad meg önmagad, másnak ehhez a mellplasztika kell...)

Félre ne érts! Én sem támogatom azon huszonéveseket, akik csak úgy nagyobb didkót szeretnének, hogy még szexisebb legyenek! De hidd el vannak olyan lányok, nők, akik annyira fusztráltak a mellük miatt, hogy nem élnek teljes életet! És nekik találták ki a mellplasztikát.


Nekem nincs, és valószínűleg nem is lesz ilyen műtétem. De ha olyan helyzet adódna, azt hiszem simán belevágnék!


Te szerencsés lehetsz, hogy nem ereszkedtek meg a melleid szülés után, de nem ez az átlagos dolog.


Szóval én csak azt mondom, hogy nem kell mindjárt elítélni a dolgot, jó tudni, hogy ki, miért csináltatja meg magának...

87. 97dd601c1a (válaszként erre: 75. - Zse pi)
2006. nov. 4. 08:29
Én két gyereket szültem, de nekem nem ereszkedett meg a mellem, miután folyamatosan az előirt melltartót hordtam. Eleve sem volt kicsi, de nem lóg még a hasamig. Hála Istennek.
86. 97dd601c1a (válaszként erre: 76. - Sirga)
2006. nov. 4. 08:27

Bocs, hogy beleszólok, de én még nem hallottam arról, hogy a TB támogatna bármilyen plasztikai műtétet is.

Kb. 1985-ben volt utoljára, hogy támogatták és majd ingyenes volt.

2006. nov. 4. 08:25

Igazából nekem nem volt, nem lesz és nem is tartom helyesnek, csak akkor, ha valamiért elveszteném a melleim.

Akik még nem szültek azoknak azért.

Épp most láttam egy csajszit, akinek nemrég volt kb. 6 hete mellplasztikája.

Túl megnyúltak a mellei.

Na most amit láttam, az sem lett szebb, mert szerintem ugyanolyan mint volt.

Ráadásul baromi drága.

Semmi pénzt nem adnék ki ilyen műtétekre.

84. muci5 (válaszként erre: 83. - Sirga)
2006. nov. 4. 08:11
Mikorra is van neki idopontja? kiment a fejembol?
83. Sirga (válaszként erre: 82. - Muci5)
2006. nov. 3. 18:03
Remélem, azért még visszajön (visszajössz, Gigi) beszámolni a tapasztalataidról! Szorítok neked!
82. muci5
2006. nov. 2. 22:37
Gigi hol vagy nagyon eltuntel, vagy csak a masik forumban nezelodsz mostansag? en is regisztraltam, de egyenlore csak szimatolok...
81. eva28 (válaszként erre: 79. - Vandus)
2006. nov. 1. 21:07
A lap.hu- n van ABC sorrendben az összes létező dolog amit találhatsz a neten. Menj a " P " betűig ott a plasztikai sebészet honlapját megtalálod. Bőven csemegészhetsz.
80. 991217 (válaszként erre: 79. - Vandus)
2006. okt. 31. 18:30

Szióka!


Beírod googlebe hogy plasztikai sebészet és az országban rengeteg rendelőt, kórházat, magáklinikát kidob. Van választé bőven. Az orvosokról korábban irogattak, ki kit ajánl, olvass utána!

79. Vandus
2006. okt. 30. 09:57
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem.. Mellenagyobbító műtétet szeretnék, de még nem találtam se orvost se helyet, tud valaki ajánlani valakit?? És körübelül milyen árak avannak?? Köszönöm
78. eva28
2006. okt. 30. 08:26

Szia Mindenkinek!


Érdekelne azok véleménye akiknek a mellműtét hege csúnyán, vagy legalábbis észrevehetően meglátszik nem gondolkodtak-e lézeres korrigáláson. Nekem a doki azt mondta nagy a valószínűsége, hogy piros marad nem fog elhalványúlni mivel volt már császármetszésem és ott is jól megmaradt a csík. Személy szerint engem kissé zavarna,hogy lenn-fenn jól láthatóan vágottlennék.Bármilyen enyhítő megoldás érdekelne. Köszönöm

77. zoja
2006. okt. 25. 22:43
nekem szép lett a kicsi 4 évesnek nagyon tetszik szószerint azt mondta szebb mint amikor pici volt tegnap.Ami ma múltban történt arra mindig tegnapot mond.1 hete volt a műtétem és simán vezetek (AUTOMATA PERSZE A KOCSI)Persze vigyázok egy csomó dologra de pl papír munka ami el van maradva azt csinálom meg.A hegről: hónaljban nem látható jó kis relytett hely.
76. Sirga (válaszként erre: 72. - Titanilla)
2006. okt. 25. 18:23
Nézd, én a szilikonhoz nem értek - de erről már írtak is előttem. Viszont a mellplasztika nem egyértelműen nagyobbítást jelent! Nem csak azt jelenthet. Pl. kisebbítést is, vagy felvarrást, ahol az orvos "hozott anyagból" dolgozik, hogy szép, esztétikus, egészséges legyen (merthogy a nagy mellnek lehetnek egészségre káros hatásai - ezért a TB is támogatja, indokolt esetben). Ahol pedig minden természetes, nem tesznek be semmi újat, ott elképzelhetetlennek tartom az "elcsúszást"! Minden a helyére kerül, csak szebb formában - ennyi.
75. zse pi (válaszként erre: 72. - Titanilla)
2006. okt. 25. 16:48

Szerintem ezen a kérdésen nemigazán gondolkodtál még, és elhamarkodottan írtad le a véleményed.

Ahogy olvashattad itt, a többség maga miatt csináltatja meg a melleit, és általában szülés után,amikor megereszkedik a melle, hogy nőnek érezhesse magát. Teljesen egyetértek velük! Ha nekem is úgy alakulna az életem, biztosan belevágnék.

2006. okt. 25. 16:26
:-))) Titanilla ez a reggeli mell elcsúszás nagyon tetszett:-))) Nekem már 6 éve megvan a szilikonom, és ilyen még sosem fordult elő:-)) De kérdem én Tőled: Egy természetes cici ha elfekszel, és megvan a mérete, hogyan terül szét? Na olyat már láttam össze vissza:-) Nekem mindig is ez az egyik dolog, ami tetszett a szilikonba, ha elfekszel,akkor is szép marad, nem terül úgy szét, szép a tartása. Abban igazad van, mindenki azt tesz a testével, amit gongol, és mindkét cicinek megvan az előnye, meg a hátrányais, bár én mióta megcsináltattam, csak az előnyét látom. Ghosta szerintem ha beveszel egy akármilyen kapszulát, az sem veszélytelen, már csak azért sem, nemtudhatod mikor milyen hatása lesz az szerevezetetdre, mire 6 stb.. Az én hegem se olyan hú de gyönyörű, de egy percig nem zavart, viszont bármilyen kapszulát biztos nem vennék be. Ezért vagyunk mi emberek különbözők, és sokfélék szerencsére, igy cicibe se csak egyencici lesz:-))
73. ghosta (válaszként erre: 32. - 991217)
2006. okt. 25. 14:57

Szia 991217! :)

Nagyon érdekelne, hoyg milyen kapszulát szedtél? Nem hiszek ezekben a kapszulákban. De a műtétet meg túl drasztikus megoldásnak tartom, és nem tudom mi a jobb: a rettentő kis mell, vagy a hegek, és az, hogy nem igazán természetesen néz ki a formája és a tapintása sem.....

2006. okt. 25. 13:08
Egyik ismerősőm azt mesélte nekem hogy neki amikor egyszer reggel felébredt elcsúsztak amellei az egyik fel amásik meg le na ez szerintem egy pasinak nem túl szivderitő látvány .De mindenki azt csiná a testével amit csak akar én nem rontanám el egy ilyen műtéttel.Pasi miatt meg pláne nem szeresen olyannak amilyen vagyok ennyi...
71. Sirga (válaszként erre: 70. - Zoja)
2006. okt. 25. 07:54
Köszi szépen! Épp most válaszolt egy doki: ő 1 hét szabadságot javasolt. Így azért már könnyebben elképzelhető! Mert, hogy 3 hétig, ... Azt nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, szerintem! Ezért is kérdeztem rá. Puszi!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook