Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Melyik az a hegkezelo gel/tapasz ami UV - szuros is? Koszonom!
Sziasztok! Aesthetica Orvosi Központtal tapasztalata vkinek ? /mellnagyobbítás/
implivel már nem szabad mammográfiát
Kárt okoz
kimozdulást elmozdulást megsértheti az implantot
Komoly hozzáértő szakértő mondta
Nem akarok butaságot mondani, de talán 35 éves kor felett kérik a mammográfiát, nem tudom miért beszéltek rá Titeket, de nézzétek a pozitív oldaát: Tutira mentetek :D :)
Hat igen. Legalabb túlestünk ezen is. Es nem is fajt😊
Igen, ertem.Nekem sem kellett volna mammografiara mennem, ezert furcsallottam, hogy ra lettem beszelve a mammografiara is. Nem tudom eldönteni, hogy ez inkabb a lehúzasról szólt-e vagy valóban indokolt a mammografia a mell uh mellett ennyi idősen...
Én nem ott voltam ugyan de engem is rábeszéltek a mammografiára pedig csak UHra kértem időpontot. Hiába bizonygattam, hogy csak az kell. 33 éves voltam. Végül is megvolt életem első mammografiás vizsgálata is. 😊
Szia!
Én azt írtam, hogy mell uh-ra mentem Hozzá, mammográfiára nem kellett mennem :)
Megkerdezhetem, hogy Te hany éves vagy? En 40 alatt bőven es kicsit furcsallom, hogy rabeszelt a mammografiara is a mell uh mellett +9e ft-ert.
Persze elkepzelhető az is, hogy a jószandek vezerelte, csak kívancsi vagyok.
Szia hol találom ahol vissza lehet hallgatni? Fel keltetted az érdeklődésemet. És egyben sajnálom is Julit.
Sziasztok!
Annak, aki mell UH-ra készül, szívből ajánlom a Gaba Medical Centerben Dr. Gáspár Margitot.
Egy tündéri "belevaló" hölgy. Abszolút nem az a fajta, aki elveszi az élettől is a kedvedet. Bíztatott, és azt mondta tökös legyek, nehogy meggondoljam magam. :)
Jól esett, hogy nem egy csőlátású dokihoz mentem...
Egyébként 9e Ft-ot fizettem.
Ez is egyén függő, nekem is két császárom volt, de inkább császár mint még egy mellműtét
Sziasztok! Én is kettő műtétre készülök. Implicsere és hasplasztika. Félek is egy kicsit, mert ráadásul van egy egy éves babám is! Amikor az első műtétem volt a mellemmel, az nem volt vészes, mármint a felépülés, császárom is volt kettő, na az sokkal rosszabb! Ettől én is tartok! Bízom a családomban, remélem sokat segítenek! Én is szívesen venném, ha valaki megosztaná a tapasztalatait!
Vajon ki volt a dokija? Valaki felismerte leiras alapjan?:)
😆😆😆 lányok nem tudom kinél lehetett, de basszus valami írtó bunkó faszinál lehetett.... ha gondoljátok hallgassátok vissza majd 9 után az adást!
Csajok! Nemsoká a Rádió1-en Julit fogják felhívni Balázsék. Juli múlthéten cicisedett 😊
könnyen elmozdul az impli? vagy mitől függ hogy mi lesz vele?
Ez nekem is van, Obobi, ha a kulso varrat ala megyek.belso varratok:)))
Nekem is volt az egyik részen, de 1 hét alatt eltűnt, szerintem is csak a belső varratot lehetett érezni :)
Ertem, koszi.
En nem valasztanek ilyet, csak erdekelt.
Azt olvastam ha elmozdulna akkor a mell formajan rogton latszik. Kereknel ilyen nincs.
Nekem alig van állomány. De azért nem lehetett mert az előző doki bakiját először helyre kellett tenni.
Most már lehetne, gondolkodtam is hogy kicseréltetem, ha nem lesz egyforma a két cici.
De igy, hogy tökéletesek, lehet nem kéne bolygatni.
azt hiszem mellszövet nagyságától függ, ha kevés van nem lehet, mert cserénél ezt a fajta implantot jóval nagyobb saját szövetállománnyal lehet csak eltávolítani.
Szia most lattam 'Hannus' hozzaszolasat az 'Elet a mellplasztika utan' topikban.
Szerintem irj ra.
Ez szuper! Én is belső varratra tippeltem volna. Köszi hogy írtál.
Szia
Nekem is volt, apro kis csomokat ereztem , nem foglalkoztam vele, de most megtapogattam, hogy ott vannak e meg, es elmultak. :) most 4 honapos , szerintem csak a belso varratok
Egyik naplóba olvastam csak már nem tudum melyikbe hogy a varrássnál belül kis göb tapintható ki. Ez mi? Kell vele foglalkozni? Elmúlik?
Betadinos oldat tökéletes rá
De jó ezt olvasni. Akkor nyugodtan lehet majd sportolni és a párom nyugodtan "gyömöszölheti"!? 😁😁
További ajánlott fórumok: