Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kernek minden irni olvasni nemtudo embert h NE kopogjonak ha nincs naplojuk vagy boffenteni se tudnak par sort!
Vagy hanguzenetet irjak hogy megertsetek??
Remelem valahogy megerti az a 3 illeto akinek ezt szantam!
Azert az higy kik a legjobbak igen relativ!
En 3orvosbol akit itt felsoroltal 1et tudnek mondani akinek nem tetszenek a munkai.
Es van itt olyan orvos akinek a munkaitol a lanyok 80%a oda van de nekem nem tetszenek!
Szoval nem csak ezt a 3nevet kellene felsorolni es nem is gondolom h tudnank realis listat felallitani.
Ez most egy pofancsapas volt nekem:-(((
Imadok hasonaludni!:-(
Nehez lesz leszokni..
Erről beszélek én is :)
A legjobb sebészeknek nem kell hoxa. Krasznai, Pataki, Kovács... nekik nem kell hoxa, és nekik nem kell kamureg, hogy saját magukat sztárolják. A hírnevük terjed reklám nélkül is.
Hogy szokták ezt mondani? Jó bornak nem kell cégér? :)
Mindhárom orvos ismert külföldön is. ahogy mondod számos külföldi páciensük is van :)
Szerintem azert van keves forumos paciense mert o szajhagyomany utjan kapja a lanyokat. Koztuk boztos van olyan aki csak olvas es ugy tajekozodik. Akik itt vannak a tobbseg turelmetlen kivarni nala az idot.
Annak idejen az en orvosomat sem ismerte itt senki majd mutetem utan 1-2 elrontott lanyt helyrehozott...mostanaban lett itt ugymobd felkapott. Neki sem elsosorban innen vannak paciensei nincs reklamja sok kulfoldit mut itthon es Becsben is.
Ugyanarra a konklúzióra jutottunk :)
De ettől függetlenül abban egyetértünk hogy én magam is szívesen nézegetnék még Patakis munkákat :)
Kinél?
Nálam aztán fel sem merült a neve :D
Arra emlékszem, hogy még nem voltam ide regisztrálva, de ide tévedtem évekkel a műtétem előtt és nekem már akkor lejött, hogy van 4-5 sebész akiket itt nagyon dícsérnek, de szerintem egyik sem akkora szám.
A szakma sokkal szélesebb, mint ahogy a fórumból leszűrhető.
Néha regisztrál ide egy-egy lány akinek a sebészét szinte nem, vagy alig ismerjük még is profi munkát láthatunk.
Nem mindenkinek van szüksége a fórumra.
Vegyük Kovács dokit, nem rég lett felkapott a fórumon általatok, pedig nyilván előtte sem volt páciens hiánya :) Hiszen kellően profi ő is.
Az pedig hogy ki hogy osztja be az idejét a páciensek között, meg hogy osztogatnak időpontot az már szerintem igazán az ő dolguk.
Szia!:)
Nekem 75B volt a méretem.325 cc implantátumot kaptam. Most 75D-E a méretem.Van fent képem a nyilvános galériában,előtte-utána.Bár,most már sokkal természetesebb hatású,többen megkérdezték,igazi-e!:)Nem lehet ki tapintani benne az implantot.Remélem,picit tudtam segíteni!;)
Én eleget ültem a rendelőben és hidd el tényleg fullon van :)
Pataki is épp úgy elvállalja a nehéz eseteket, mint a te sebészed, csak nála türelmesnek kell lenni, ha valaki be akar jutni.
Pataki idejének nagy részét a már műtöttek teszik ki. Nála sokkal kevesebb konzi időpont van, mint másoknál. A legtöbb időpontja a kontrolloknak van fenntartva, nem az esetleges új pácienseknek.
Hetente egyszer pedig a Jánosban műt gyerekeket.
Nem akarom védeni, mert nincs rá szüksége. A praxisa a fórum nélkül is tele van. Mindenki eldöntheti, hogy van-e kedve várni rá vagy sem.
Én 10 hetet már betöltöttem mire elmertem menni...
Számomra nem ez volt a legfontosabb ....
Már sokszor leírtam,de már elmúltam 5hónapos,nagyon ritkán megyek és mindig leragasztom a heget sebtapasszal,nehogy pigmentálódjon,azaz bebarnuljon.
Sok sikert,kitartást!:)
Sziasztok!
Csináltam naplót az előzményekkel, alapommal stb.
Tiszike, Anna, Lunabunny, Medina, és mindenki, aki beengedett a naplójába, mondanátok véleményt? Bocsánat, kihagytam sokakat, de minden segítséget megköszönök.
Eléggé megrázó fotókon látni azt amit nap mint nap a tükörben, nem is értem. De bizony én ma elsírtam magam azon, amit már így is tudok :(:(
Patakinak nem a fórumról van tele a praxisa, az tuti.
Mostanra elég sok páciensét ismerem személyesen is, és mindegyik megfordult itt a fórumon kb két perc erejéig :) Megélik a lábadozást majd tovább élnek, és nem foglalkoznak a cici témával.
Számos plasztikai sebész van még akiknek nincsenek itt páciensei. Rengeteg nevet ismerek még akinek talán még sosem láttam munkáját...
Sőt az asszisztensektől tudom, hogy nem Pataki a legdrágább az országban, pedig a fórum alapján azt hinném...
Az általam ismert Patakis lányok közül kettőnek van naplója. Az egyikben van egy-egy kép előtte, utána. A másik naplót pedig csak elkezdték, aztán megunták.
Én mindenkiét láttam akit ismerek, és csak irigykedni szoktam mert mindegyik szebb mint az enyém.. :) értelemszerű, hiszen szörnyű alapom volt.
De amúgy tényleg érdekes a felvetésed, én is gondolkoztam már ezen hogy lehet hogy ilyen kevesen fórumozunk tőle :)
Nekem is az van, épp most írtam a naplómban, hogy bizony nekem kellett egy év, de most már nagyon klassz.
Kb az 5-dik hónaptól nem változott a puhasága, bár nem zavart, azt hittem ez ilyen és kész. De úgy egy éves korukra tényleg természetes lett tapintásra is.
Szia Lauren89!
Írtam neked üzenetet, elolvastad?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok