Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon köszi, hogy segítetek, mert még csak érdeklődünk. A neten keresgéltem, így találtalam meg a hoxát.
Pécsen szeretnénk találni egy jó plasztikai sebészt!
Azért ez így nem teljesen igaz. Sebésze válogatja, hogy a nagy méreteket preferálja vagy inkább a természetességre törekszik.
Van itt 180 centis lány, akinek 280-as közepes profilú implije van, és szintén ilyen magas másvalaki, akinek meg 380 extra magas. Nem csak testalkat, hanem igény és dokifüggő a dolog!
Nézegettem, hogy az átlag 300-400-as, amit beraknak.
Szerintetek egy 190 cm magas lánynak mekkora lenne megfelelő?
Szia!
Hát nehéz erre válaszolni!
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mekkora a legnagyobb implantátum, ami létezik?
Meliga!
Köszi az extra gyors választ,igazán kedves vagy!
Azért gondoltam Dr Kelemen-re mert Ő /tudtommal/"problémás" cicikkel foglalkozik..nekem voltak cisztáim a mellemben,sebészeten leszívták..hát majd kiderül mire jutok.Dr Csuha,meg Kovács Hedvig Is szimpi..
Vikivel is volt üziváltásom,nagyon aranyos!!:)
Sziasztok!
Ez a 4.napom és sokkal jobban vagyok!A mozgás is sokkal könnyebb,csak nagyon hamar elfáradok!Ti is igy voltatok?
Mikor vasalhatok ?Mikor lehet sétálgatni?
Ma Felvettem egy régi polomat ,de nem tudtuk levenni rola ezért drága férjem levágta rolam!Vicces volt nagyon!
Kedden kiderül mit kaptam Csuha bácsitol!?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok