Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát "fiatal" koromba én is bárhogy tudtam aludni.
Bárhol,és bárhogy el tudtam aludni;) Meg se fordult a fejembe,hogy ez egyszer majd meg is változhat... A műtéteim utáni háton fekvés sem okozott gondot,pedig azért a hasi műtétek keményebbek.
Dehogyisnem... De én már hajolgattam azért,ha leesett valami,vagy hasonló... Nekem az a legfurább,amikor oldalra fordulok... Az a helyzet,éjjelente én már az első naptól kezdve próbálkozok ezzel,olyan félig-meddig oldalt fekvéssel. Szinte képtelen vagyok az állandó háton fekvéshez:(
Na és Te hogy vagy? Jobb már valamivel? Megemésztetted?
Szia!
Hát ez nagyszerü és nem volt furi mikor elöre hajultál?
Sziasztok!
Hajat mostam egyedül:))) Hurrá!! Ennek most nagyon örülök:) Azt hittem nem fog menni. Tök jól érzem magam,ma teszek egy nagyobb sétát,úgy döntöttem:) Már nagyon hiányzik a mozgás:(
Na, mégegyszer, de most utóljára;
JÓCAKÁT:-)))
bocsi, elkalandoztam más oldalon...
Tudod mit, legalább tisztába van a hozzáállásommal..
Szerintem teljesen magánügy, ha valaki még az elégedett állapotában lelép, vagy ha úgy dönt, hogy nem akar másokat elriasztani... lehet, hogy egyszer majd megírja a sztoriját.
Ítélkezni, vádaskodni akkor is durva dolog (még olyantól is, aki beavatta a többieket az életébe, hát még attól, aki nem)!!!
Az én dokim is rengeteg lány álmát váltotta valóra, és a második műtétemről hazaérve én is azt írtam az adatlapomra, sőt privikben is, hogy ezúttal teljesen biztos vagyok abban, hogy az orvosom mindent megtett értem... akoriban a kérdezőnek is csak azt tudtam írni, pláne műtét előtti napon, hogy legyen nyugodt, jó kezekben lesz). Tévedtem a saját dolgomban... azóta frissítettem az adatlapomat, de lehet, hogy megszüntetem :(
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok