Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Naomi, ne szüntesd meg plíz!! Tudom, hogy ez baromi nehéz dolog, sőt, nem is tudhatom, hiszen nálam most (kopp kopp) minden ok és el sem bírom képzelni, milyen sz@r lehet, ha vkinek nem jön össze a dolog.
De ez egy nyilvános fórum, amit ide leírunk, azt nem csak most, de később is visszaolvassák. Ez felelősség, baromi nagy felelősség. Szerintem ez az, amit sokan nem fognak fel. Van olyan is a fórumon, aki először nagyon rossznak ígérkező dokinál volt konzin, fent volt a leírás a naplójában, aztán átkerült a jószerencsének köszönhetően egy jobbhoz, kapott két szép cicit, leírta a naplójában a storyt majd egyszer csak fogta magát és mindent levett és el innen. Kit érdekel, másokkal mi történik, ő megkapta, ami járt neki és hello. Kiszívni a fórumból, amire szüksége van, aztán lesz@rni, mások jutnak-e információhoz, az a lényeg , vele mi van. Ennél már csak az a rosszabb, ha vki ódágat zeng a dokiról közben meg tök nem elégedett. Akkor inkább fogná be. Felelőtlenség és nagyon kártékony, mert megtéveszt másokat.
Azt is megértem, ha vki nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni, mert még folyamatban van az ügye, akár per akár még műtéte lesz ua dokinál. De legalább informáljuk vhogy a műtétre készülőket. Nlc-n volt anno egy nőci, akinek nagyon elcseszték a cicijét. Balajthy hozta neki rendbe, nem kis pénzekért és lelki teher árán. Ők perre vitték az ügyet, és ezért nem is írta le sehova az orvosa nevét ügyvédi tanácsra, de nagyon rendi volt, mert figyelgette a fórumot és megígérte, ha vki ahhoz az orvoshoz készülne, szól neki privátban.
Szóval hidd el, itt most nem Rólad volt szó szerintem :)
Szia!
Neked is!
Sziasztok!:)
Boldog Nőnapot Lányok!:)
Kezét csókolom !
na ná hogy igy megy tovább!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok