Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
gyors gyógyulást kivánok minden új cicisnek
mi az a dm-es zselés? az a kék zselés hütözacsi, amit a sportolók is használnak?
Moni, a dm-es zacsi tényleg nagyon jó, mert nem keményedik meg a fasztóban sem, puha marad.
Roozy, szerintem mindenki átéli ezt az érzést, mintha leszakadnának a cicijei, de nem fognak:-)
Viszont az érzés marad még egy jó ideig. Felkeléskor én még most is érzem, pedig már 3 hetes elmúltam.
Köszönöm!
Inkább az ücsörgést választom. Nem is szeretek ágyban lenni, meg utána nagyon nehéz felkelni. A jegelés nekem is jó, úgy érzem. A műtét után estére brutálisan bekeményedett a bal cicim , még fáslival is körbetekert a nővérke jó szorosan. Egész éjjel jegelni kellett, és kicsit jobb lett reggelre. De ez a dm-es zselés sokkal jobb, mint a kórházi.
Ne aggodj Moni, a hatfajast, feszulest mindannyian ismerjuk:-)
Nekem a jegeles sokat segitett, illetve ha mar van egy kis erod, setalgass picit a lakasban. A fajdalomcsillapitot ne szegyelld szedni, es pihenj amennyit csak tudsz!
Üdv a "túlélők" között!
Szerintem ezzel az ágybanfekvős hátfájással szinte mindenki így volt, én legalábbis jobban szenvedtem tőle, mint a cicijeimtől. Hidd el, egyre jobb lesz, főleg ahogy már többet tudsz mozogni és hanyagolhatod az ágyat. Én alig vártam, hogy az oldalamon aludhassak. Nem egyszerű még most sem, de megtámasztva magam egy kis párnával, már majdnem olyan mint régen...
Sziasztok!
Végre sikerült egy jót aludnom. Nem vagyok egy nyafogós fajta, de ez a műtét nagyon megviselt!
Az egész napos ágyban fekvés nagyon rossz volt. Már délután fájt a hátam, és tudtam hogy reggelig nem kelhetek fel.Végre eljött a reggel, de annyira gyenge voltam, hogy amikor felültem majdnem elájultam. Még egy kis ágyfogság után kaptam reggelit,és azután fokozatosan eljutottam a sétáig, így csak du.2-körül indultunk haza. Iszonyúan feszülnek a melleim, jegelem őket. Képet most még nem teszek fel, nehogy elriasszak valakit.
Sziasztok megjöttem!
Most még nem vagyok olyan állapotban hogy elmeséljem, de hamarosan jelentkezem!
Szia Dóri!
6 hétig még sportmelltartó javasolt, utána...
Én is alig várom már, de inkább betartom, nem véletlen, hogy ezt mondják a dokik.