Megszakított velem minden kapcsolatot. Indok nélkül. (beszélgetés)
Ááááááááááá! Most kérek jeges borogatást!
Te mondanál ilyet a barátnődnek!???
Tudod mit!??? Tégy ahogy akarsz!
Aztán persze úgy jársz, mint akinek hiába tépjük itt a klaviatúrát: frankón megalázkodsz, talán néhányszor még meghúz, lenyúl, aztán végleg ágyőt' mond.
Kell ez neked?
Minél később kezded el elengedni, annál tovább szenvedsz.
A te életed, ott rontod el, ott hagyod, hogy fájjon, ahol és ahogy akarod.
Dühében összetörte a tableted??!!
Nekem úgy tűnik, hogy ahelyett, hogy vett volna egyet, inkább szakított. Van egy ismerősöm, csak ő nő, és tartozott a pasijának, ugyanígy nem vette fel a telefont. Nem lehet tudni, mi jár az ilyenek fejében.
Ez az alak nem érdemelt meg téged. Ahogy szakított veled, csúnya dolog, de az hogy nem tud parancsolni magának, dühöng... Mi lenne, ha gyerek lenne, és sírna... Nagyon idegesítő tud lenni a folyamatos sírás, így természetes, de akkor mit csinálna?
Örülj neki, hogy eltűnt az életedből!
És visszafogadnád miután így megalázott? 10napig nem adott életjelet magáról, sőt azt se hagyta, h te elérd! Lehet végigd.gta a fél várost. Kihasználás szagú az egész történet. Pénzt adtál neki kölcsön, de ő még a széttört tableted sem kárpótolja. Beleszólt az életedbe is!
Szerintem, felejtős a dolog!
Várj csak türelemmel....
Anyukád, barátnőid mit mondanak?
Ne haragudj, de magad alázod, ha visszafogadod.
Én bizony takarítanék.
Mi vagy te, látnok!???
És ha utána zuhannál be!???
Csinálj egy nagytakarítást, kifele minden közös szarral, aztán tessék nyitni a világ felé!
Mire vársz?
Ez a pali már nem ad csodát neked!
Ugyan miért?
Talán jobban fájna...
Vagy mégsem ismered...
Lépj tovább!
További ajánlott fórumok:
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?
- Mit illene tenni, ha egy olyan régi ismerős ír ünnepi üdvözletet, aki régen megszakította velem a kapcsolatot?
- Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám?
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét