Megőrüléstől való félelem (beszélgetés)
Képzeld a leírásában hét év van!Most néztem meg.
öö.,az lehet.Mindjárt utána nézek.
Nem írok házi feladatot, de némelyik fórumon én is hangosan felröhögök, de most valahogy nincsenek formában az emberek :D :D a medical fetish-es az nagyon nagy volt :D:D
Hali!:) Írj ki egy érdek feszítő fórumot...tudomisén...Őőőő...Hányan vettek részt a Waterlooi ütközetben?Név szerint?....Most ez a menő! Komolyan...már néha felsírok!!!@@@@@@
Unatkozok csajok :D Tippek? :D
nekem is olyan van majd utánna kérdezekk meddig jó mert én 5-öt tudtam eddig
Nem Goldlily.Az nem hormonos.Azt hiszem hat évig jó.
én elég sokat vaciláltam végül a nőgyógyászaton 35 éve dolgozó kolléganömet kérdeztem meg a tapasztalatokról és utánna mertem bevállalni
6 év?
Hormonosod van?
Nekem sima és az 5 év
Fúú én nem mernék felrakatni spirált :S :(
a cataflamal vigyázz a vérnyomásod padlóra küldheti
ha tudsz tegyél melegvizespalackot a hasadra este
ÓÓÓÓ de szép kilátások:-D
Egy hónap múlva kontroll.Én levetetni sem merném már!Ha az is úgy fáj,mint a felrakás akkor bizony hat évig ott marad:-))Tudod ki fog elájulni megint...:-D
én csak görcsöltem és a niagara hozzám képest semmi volt
a dokim azt mondta valamit valamiért
igy reagál a szervezet az idegen anyagra
Hát ha tudtam volna,hogy így kileszek.Valószínű,hogy nem tetettem volna fel.Hallod.Elájultam amikor felrakták.Úgy mosott fel a dokim..Azt mondta,hogy mindenki másképp viseli...Hát én sz...
az elején én is fontolgattam hogy visszamegyek levetetem :(
néha mensi alatt most is fáj de az elsö 3 volt a legrosszabb :(
a magneb6 femina idöben elkezdése előtte és a magnézium alatta segít hogy a görcsök elviselhetők legyenek
ha nem szoptatsz algopiryn+ 2 nospa
Ja,és néha egy-két betűt lehagyok..:-)
Olyan aranyos vagy!!Hisztis vagyok,mint Marcikám.Ez van.Fáj a hasam min az állat.De komolyan.Cataflam-on élek öt napja.
Na azért nemcsak nekem vannak problémáim :)
És szívesen meghallgatlak titeket, hisz ez oda-vissza működik :)
Ja.Csakhogy Neked azért nagyobb a problémád.Én meg itt nyígok..A tököm kivan már ezzel az idővel!!!Mondjuk van egy kis eü. problémám is.Jól összeadódik a kettő..
Nyugodtan panaszkodj, azért vagyunk itt egymásnak hogy meghallgassuk a másikat :)
Igen.A négy hónap alatt nem volt még ennyi sírásunk..Szóval most kezdődik a rock&roll:-))
Na de én nem panaszkodom!!!
Szegénykém :( Nyűgöske még mindig? :S
Sziiiiaaa!!Az nagyon jó!Legalább Te legyél jól,ha már mi kivagyunk itt a picikkel:-))
Húú.Hát nekünk is sz... egy napunk van.Látom a Tiétek se semmi!!Komolyan mondom kész vagyok..
Sütök is egy sütit gyorsan:-)
Sziasztok :)
Hogy vagytok?
Képzeljétek hajnal 3-tól aludtam idáig :P :D
Olyan jókat álmodtam felkelni sem volt kedvem :)
Mi újság veletek?
Közbe kaptam egy csomagot az egyik hoxás barátnőmtől ami teljesen feldobott :)))))
Gyönyörű képek vannak benne amiket ő festett nekem és a családomnak.
Most itt pityergek örömömben, hogy vannak még ennyire jó emberek is mint ő.
És mint Ti itt nekem:)
További ajánlott fórumok: