Megérte ez a hitel? (tudásbázis)
Ez nem alacsony kamat, ez 10%-kal több visszafizetés. Lehúzás.
30 ezer ft sajnos annyira kevéske összegnek számít manapság, ha valakinek ennyije nincs fontos célra, annak bármilyen alacsony kamat érvágás.
Ha szükséged volt rá,akkor meg,ha nem, akkor nem.
Nagyobb hitel osszegnel az otthoni szolgaltatas dija lehet tobb százezer ft sajna..tudom mert nekem is van..atkertem otthoni nelkul ugyan modositasert fizetni kellett , de minek fizessek feleslegesen..havonta fizettem, egyszer jott a csaj a pénzért, igy 3hetet csak "ugy"kifizettem a semmibe.
Tegnap este már benéztem a kamatot és a törlesztőt. Nekem még a régi reklámokból más kamatok ugrottak be hirtelen! :)
Nem muszáj hetente fizetni. Én havi 10 ezret fogok adni. Igazából úgy tűnik hogy elég alkalmazkodóak. A lényeg hogy fizesd.
Igen ez valóban logikus. Mondjuk most extra vészhelyzet volt, muszáj volt. De tényleg logikus úgy, hogy azt reméli a cég hogy ha ez lejár, akkor nagyobb összeget fogok felvenni (nem fogok) . Köszi :)
Elnézést, 2900 Ft-ra emlékeztem. Így tényleg más a helyzet.
Neked és akik felveszik nyilván valamiért megéri, mert nincs ezek szerint jobb megoldás. Egyébként, mi a manótól érné meg?
Az egyébként is megadóztatott jövedelmedből, fizeted még pluszban a pénzintézetnek, a kamatot stb. hiszen használod a pénzüket.Számomra a 30.000 Ft-ra nem kevés a 4.800,-Ft többlet.
De kinek a pap, kinek a papné...nekem a fiuk. :)
Megmondom neked: a tapasztalat az az, hogy aki egyszer felveszi, az fel fogja még egyszer. Sőt, mielőtt lejár felajánlanak egy újabb, kiegészítő hitelt, azon már nincs semmi kedvezmény, viszont a max kamatot arra már kifizettetik. Tehát ez az akció hosszabb távon térül meg. Nem ezzel az egy hitellel. És azzal kezdtem, aki egyszer felveszi, hamar beleragad a dologba, na abban ott aztán már lesz kamat. Ezért éri meg a 'cég'nek.
Egyik ismerősöm, sajna, rengeteget vett fel, és a duplááját kell visszafizetni, 77 hétig, hetente jönnek. Nem éri meg.
Szerintem is jobban járna mindenki:DDDDD......
Na, ezt pl én sem értem. Ha nincs pénzem, miből törlesztek hetente? A felvett 30-ból? Akkor máris neá 30-at kaptam:-)
Sőt, mivel heti törlesztés van, még magasabb a kamat, de ahhoz már nem vagyok elég jó matekos, ill. felejtettem:-)
Azért ha kiszámolod, ez több, mint éves 104% kamat!
Csak azért tűnik kevésnek,mert pici összeg, nagyon rövid futamidőre.
Hol kapni évi 104-105% kamatot a betétre? Lassan évi1%-ot sem...
Egyébként pedig ez a beetetés, hogy máskor is hozzájuk fordulj... nagyobb összegnél..
Soha nem értettem ezt a heti kamatot, amikor fizut általában havonta kap az ember.
Hát ha ebben minden benne van, akkor ok.
Tudom. De állítólag most akció van. De nem értem miért éri meg a cégnek. Hiszen fogy a benzin, mert ugye az otthon szolgáltatást igényeltem, ami most ingyenes, de bakker hogy 3 ezerért ez miért éri meg nekik... :D Mindegy, nekem jól jött.
"Tehát a kamat nincs 3 ezer ft sem." Valószínűleg ez zavarta meg az elmémet. :D
Most már ideje lefeküdnöm.
Megesik az ilyen. Én sem vagyok már annyira képben, csak az uramat várom 10 perc és itthon van. :) Holnap megbeszéljük, fitten és kipihenten :D Jóéjt
Pedig nem erről voltak híresek.
:) ok. Addigra kialszom magam!
Egyelőre csak nézek, de nem látok! :)
Akkor majd talán holnap... :)
Bakker... írtam hogy a törlesztő hetente 2600 ft. Most mit nem értesz?
Csak a kamatot írtad hetente, nem?
A TÖRLESZTŐŐŐŐRÉÉÉSZLET :D
További ajánlott fórumok: