Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza? (beszélgetés)
Félrekefél...azt változott. Aljas módon kiszolgáltatottá teszi a feleségét és az újszülöttjét. Nem férfi az ilyen, morálisan egy nulla.
Nah, kezdem felhúzni magam ezen a témán:)
így van! Most ne menj, mert az utcán köthetsz ki.
Várj, amíg olyan helyzetben leszel, és akkor.:)
Most csak a gyerekkel meg magaddal tolnál ki, nem is akárhogy.
Majd lepődjön meg ő, ha itt lesz az ideje. :))
Szintén.
Nem is találok szavakat, szörnyű.
Jézusom...hát a te történeted is... Minden elismerésem a Tiéd, hogy fel tudtál állni és minden szavaddal egyetértek. Én is nagyon drukkolok a fóromindítónak, és neked is!!
Ezekből a történetekből én totál azt szűröm le, hogy SOHA nem lehet megnyugodni teljesen és MINDIG résen kell lenni és felkészülni akár a legrosszabbra is, hogy legalább ne váratlanul érjen...
Általában én is a javítás mellett vagyok, de ehhez apukának is akarnia kéne. Ahogy eddig olvastam neki nem akaródzik. :(
Az meg nem minden esetben állja meg a helyét, hogy ha egyszer megtette, többször fogja.
...süket duma, ha nem tudta megindokolni! És ő? Mit változott?
pakolás....
Anyák szállása is van. Kezdetnek az is megteszi, ha minden kötél szakad. :(
Egyébként pedig apucinak is gondoskodni kell a kicsiről!
Fúúú... ez annyira felbosszant. =( Már sajnos hallottam ezt a mondatot "Mert ő meghallgat..." bár nem engem csaltak meg akkor...
Mintha a saját feleségével nem beszélgethetne... nyilván izgalmas valaki más, valami új, de egy kapcsolatért néha küzdeni kell.
Annyira sajnálom. =(
Mert pasi... Furcsák néha, de se velük se nélkülük
Tudom a legtöbben instant lebeszélnék a fickóról de tudom hogy azért ezt mondani könnyen megy... Megtenni már csak a 10%-uk lenne max képes.
Én a javítás híve vagyok nem az eldobható kapcsolatoké
Nagyanyáinkat is csalták a férfiak, de a család az család. Az Szent volt.. És váratlan fordulat mindig lehet :) a ha meg sem próbálja sosem derül ki. Nem mondtam hogy éveket feccöljön bele..
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mit tennél ha női barátodba, ki barát beleszeretsz, bár mindketten kapcsolatban élünk......
- Miért kell néha a másik is, ha mindketten kapcsolatban vagyunk?
- Ha skype-on elküldök egy üzenetet és az illető mondjuk 2 hónap múlva lép be, akkor megfogja kapni (ha mindketten fel leszünk jelentkezve)?
- A férjem kapja a GYES-t, mindketten dolgozunk. Elmehetek táppénzre a kicsi jogán, ha beteg lesz?