Még nem volt szex... Mi lehet a baj? (beszélgetés)
akarjátok*
na szép lassan kinyögöm:XD
lehet nem áll fel neki:O orvoshoz kel menni és nem kidobni,mint ahogy egyesek ajánlották,sztem...
ha szeretsz valakit nem fogod kidobni azért,mert...
nem? hanem meg akarátok oldani..
biztos meg akarja d..-ni csak valamiért nem megy neki.. mert hát melyik pasi ne akarna egy nőt megizélni....szóval én azt mondom,ha megbeszélik akkor küldje el dokihoz vagy valami... lehet valami gátlása van,vagy nemtom, nem fórumon kellene azt biztos ezt megtudakolni,hanem a párjánál és nem ráhagyni,mert még jövőre sem fognak együtt lenni..:DDD
Messziről jött ember azt mond amit akar.. ://
Ha igazat mond, úgy szerintem szimplán nem kíván téged.. bár erősen kétlem, hogy eddig állt, mint a cövek, most meg semmi.. Ne szenvedj vele.. persze te érzed, hogy ér e ennyit.. de hát nőből vagy.. így pedig csak az önbizalmadat nullázza, elég szépen ://
Jól van,no! Csak irígykedem!!:PP
És remélem,hogy mire az én párom 47éves lesz,nálunk is így megy majd!:)
Nincs neki...
Egyébként azt is mondta h amíg én nem voltam addig mindennapos volt nála az önkielégítés, de mióta én vagypk nem csinálja... (??)
végül is ide ér a kérdésem ! :)
Egyébként merevedése van? Nem is olvastam erről. lehet régi kapcsolataiból maradt vissza valami rossz emlék . Vagy lehet kicsinek találja a férfiasságát .
Ez valóban probléma, 3 hónap nagyon hosszú idő.
Az a probléma ami miatt a szex ilyen hosszú idő után sem indul be ,az később bármikor újra probléma lehet ,csak akkor nem 3 hónap hanem 3 év is lehet a kihagyás.Az nagyon jó hogy valaki rendes ,becsületes nagyon ritka az ilyen, de lehet hogy pontosan ezzel kompenzálja a problémáját.Szerintem barátnak kitűnő lehet, de férjnek kockázatos bevállalni.Nagyon sokan bevállalnak már az elején problémás pasit,vagy nőt, és az ilyen fatális tévedések miatt nagyon sok a válás aminek a gyermekek az igazán szenvedő alanyai.
3 hónap
együtt alszotok
partyarc
mindenrebdben vele
és nem volt szex?
RÚGD KI!
hova sietsz?:O:D
örülj neki,hogy nem csak az a szándéka:Dmajd eljön annak is az ideje..
Hát nem..
Nem tudom mekkora a szerelem.. de ha nem nagy.. akkor nem szenvednék tovább. Így nem lehet élni.. ha pedig tényleg úgy érzed, hogy Ő az igazi, beszélj vele, egy tisztességes választ te is megérdemelsz!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- 1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj?
- Tíz éve nem volt szexuális kapcsolatom, most 33 vagyok, lehet, hogy gond lesz újra?
- Szúr a hasam és fehér folyásom van, voltam dokinál, írt kúpot meg antibiotikumot. Lehet a kezelés alatt szexuális életet élni?
- 12 napja nem szexeltem. Lehet, hogy rossz kezdés volt 1-jén...