Még nem volt szex... Mi lehet a baj? (beszélgetés)
Még mindig nem volt semmi... Tegnap este nagyon sokat beszéltünk telefonon, nagyon fáradt volt meg kicsit sörözött is a haverokkal... gondoltam most kiszedek belőle mindent.. Először csak azt hajtogatta h majd személyesen elmondja, itt már megijedtem h akkor tényleg van vmi a háttérbe. Aztán végül csak annyit mondott, hogy másfél éve odavolt egy lányért hosszú hónapokig, de az csak szórakozott vele. Azt mondta akkoriba egy semminek érezte magát.. Mondtam neki h nem értem ez most hogy függ össze a problémával (már azt hittem vmi tök komoly dolgot akar mondani, mikor azt mondta majd személyesen..) Azt mondta nem tudja hogyan, de vhogy ezzel függ össze... :S Hát okosabb nem lettem, csak jobban összezavarodtam, vajon még mindig gndol e arra a lányra? Még sírt is basszus.. hogy őt még soha senki nem szerette, hogy még nem volt neki ilyen mint én, és ez szokatlan neki..
Na mindegy, én arra jutottam, hogy egy ideig nem fogom forszírozni a dolgot nála, aztán majd csak lesz valami..
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- 1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj?
- Tíz éve nem volt szexuális kapcsolatom, most 33 vagyok, lehet, hogy gond lesz újra?
- Szúr a hasam és fehér folyásom van, voltam dokinál, írt kúpot meg antibiotikumot. Lehet a kezelés alatt szexuális életet élni?
- 12 napja nem szexeltem. Lehet, hogy rossz kezdés volt 1-jén...