Még nem volt szex... Mi lehet a baj? (beszélgetés)
Éjjel ciróka esetleg arra ébredjen, hogy te már dolgozod?
Én nem bírnék mellette feküdni, nem aludnék vele tuti..., de nem is ígérnék hűséget!
Egy egészséges ember nem vár ennyit a párjára,ha ott is alszik!
Természetesen ha egészségi oka van, vagy teszem fel külön kell költözni, akkor persze megállnám, elfogadnám, meg is érteném. De így?
;DD hát volt már olyan, hogy megkérdezte, hogy nem e teszek az ügy érdekében.. kora reggel, kb. öt óra. Erre én csak annyit szoktam mondani.. "ha nem zavar, hogy közben alszom.." ;DD
Na de.. ilyen van, ha nem is minden reggel fordul elő, de hetente 3x biztos. Bár nem szoktam számolni figyelgetni mindenáron.. csak gondolom :)
Hát ha nem volt hatás, akkor két eshetőség van: vagy azért, mert problémája van a férfiasságával, vagy mert hozzád nem vonzódik.. :( bár ez férfiaknál szerintem nem szokott téma lenni, szerintem ők könnyebben felizgulnak, mint mi nők.
De tényleg fura, hogy semmi hatás... a páromnál a mai napig néha egy csók is elég..
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- 1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj?
- Tíz éve nem volt szexuális kapcsolatom, most 33 vagyok, lehet, hogy gond lesz újra?
- Szúr a hasam és fehér folyásom van, voltam dokinál, írt kúpot meg antibiotikumot. Lehet a kezelés alatt szexuális életet élni?
- 12 napja nem szexeltem. Lehet, hogy rossz kezdés volt 1-jén...