Meddig lehet kitartani valaki mellett, ha szünetet kér? (beszélgetés)
4. 91d4989ab9
2011. máj. 24. 19:38
jh és ez nem szerelem, abban nincsenek kérdések
3. 91d4989ab9 (válaszként erre: 1. - Sunshine28)
2011. máj. 24. 19:37
nem tudsz jól dönteni, ha vele maradsz azt fogod bánni ha meg elmész hiányozni fog
2. amaal1
2011. máj. 24. 19:37
Menj...
1. sunshine28
2011. máj. 24. 19:35
31 éves vagyok.Egész tavaly decemberig felhőtlen boldogságban éltem az új kapcsolatomban.Boldogok voltunk,két sokat szenvedett ember,azonos értékrenddel.A kapcsolatunk cseppet sem rendhagyó,de manapság elfogadott internetes szerelem volt.Kezdetben jól működött,aztán köszönhetően a sok-sok csalódásnak,elkezdtem bizalmatlankodni.Hogy volt e okom rá?Nos én azt hiszem nem nagyon,de ott és akkor úgy éreztem igen..Rengeteg nőismerős,és mindig feltűnt egy újabb,és féltem újra neten ismerkedik,miközben sokat beszélgettünk exekről,az is feltűnt az exe bizony komoly nyomokat hagyott az életében.Egy idő után úgy éreztem hasonlítgat hozzá.Rengeteg veszekedés,és sírás után azt hittem rendben leszünk újra,amikor valami mondvacsinált dolgon megharagudott,és azóta nem ismerek rá.Nem hív,nem ír,de tegnap találkoztunk,átölelt,és én éreztem,és ő is,ez jó,és az ágyban kötöttünk ki.Hol azt mondja szeret,hol azt kiöltem belőle.A cuccaink egymásnál,a házában a felújításról engem kérdez,a véleményem..nem értem.Szünetet kér,aztán mégsem,szakítani akar..Engedjem elmenni,vagy harcoljak érte.Írtam sms-t,emailt..de nem tudom jól tettem -e.Egyre menekülnék,és már adott a külföldi munka.Mit tegyek menjek vagy maradjak?
További ajánlott fórumok:
- Kitartani mellette vagy elhagyni?
- Almaecetet meddig lehet inni? Lassan elfogy ez első üveg. Egyből kezdhetem a következőt, vagy szünetet kell tartani?
- Fogamzásgátló tablettát hány évig lehet folyamatosan szedni, kell szünetet tartani?
- Kell két natúr varázs tea kúra közöt szünetet tartani, vagy folyamatosan lehet inni a teát hónapokig?
- Mi a véleményetek a Multi tabs gyerekeknek vitaminról? 8 éves gyereknek meddig lehet adni, és kell-e szünetet tartani?
- 6 éves gyereknek hány hónapig lehet folyamatosan adni a Béres cseppet?Kell szünetet hagyni?