Meddig egészséges a lottózás...? (beszélgetés)
Nagyon nehèz dolgok ezek. Az állandó dolog : munka nélkül pènzt keresni :-). Az ingatlan is jó, csak jót kell venni, jó helyen .
Ha állandó a 8%, az nem rossz, de csak hosszú távon.
Sok év kell hozzá, h sok pénzt hozzon, kamatos kamatnak nevezik.
Nekem csak annyi jutott , hogy valutát vettem még a tavasszal , kb 8% nyereség . De el fogok gondolkodni ezen a tőzsdén .
Ezzel passziózok vagy 40-éve.
[link]
Gondoltam.
Azért írtam, h tanulmányozni kell.
A tősde ? Sajnos nem értek hozzà, de az biztos , hogy a lottónál csak jobb lehet.
Ne is írjál.
11-éves koromban helyettesítettem a postást, árultam a szelvényeket, totót/lottót, még soha nem nyertem.
Játszd a tőzsdét. Azt pedig tanulmányozni kell.
Én pl. 3-évig tettem, mielőtt az első 1000-dollárt befektettem.
Ma is bukóra fordult a skandináv lottóm ... nem is írok inkább semmitt ...
amíg hébe-hóba vesz valaki,már azt sem tartom egészségesnek ha vki rendszeresen veszi,mert ekkora nagy szerencsében nem hiszek,bejöhet de annyira kevés az esélye,hogy rendszeresen erre szánni-költeni szerintem értelmetlen.
Olyan hiànyérzetem van ...ma nincs lottó....de holnap már lesz .(ez megnyugtat )..
Utolsó fázis ..." majd meglátjátok "....
Valamit ki lellene talàlnom ...úgy gondolom bajban vagyok . De mindíg voltak gondjaim. Amíg volt a kocsmákban játékgép , volt ,hogy belestabadúltam.
Próbálj meg egy héten csak egyszer játszani.Nincs valami hobbid amivel el tudnád terelni a figyelmedet valami másra?
Teljesen be vagyok pánikolva ..napok óta szenvedek . Elértem ,hogy mára ne vegyek Skandit . Most úgy érzem , nagyon hiányzik..az ötöst, az eurót már megvettem hétfőn .
Akkor nincs mese, kerüld a lottózónak még a környékét is!
Lottózóban ( játszom ). Más se hiányozns minthogy telefonon is tudjak..
Elég régóta kerülget a játékszenvedély ...
Milyen formában lottózol? Ha lottózóban akkor ne menj arra, ha muszáj akkor ne menj be. Ha applikációval akkor töröld, ha neten akkor a fiókod töröld.
Vagy ez már nem ilyen egyszerű?
Na , más se nyert ...s héten vettem skandit , ötöst, eurojackpotot, luxort.jokert.. ja + számtalan puttót
.....azt gondolom bajban vagyok
.
Sziasztok. Még nem húzták oi az ötödik számot . S arra gondolok , hogy holnap veszek hatos lottót is :-(
Hát már lerágott csont , de , sok embert érint ...elsősorban olyan válaszokat szeretnék , hogy ki , hogy tudta abbahagyni ezt a beteges " JÁTÉKOT" Persze a héten is játszottam ész nélkül .De legalább belátom , hogy hülyeség ..
Ma sem nyertem ...de szerda -péntek - szombat -vasárnap helyett , csak szombaton játszom ...
Dehogy, a hőmérséklet nem látszik, csak a húzó érzi.
Nem lehetetlen, de nehezebb!
Gondolod, kézi húzásnál nem lehet csalni?
Mióta számítógépes húzások vannak, és mióta mesterségesen van felhizlalva milliárdokra a nyeremény azóta nem lottózom. Nem is értem az embereket mi motiválja őket ha lottót vásárolnak. Szerintem kell nekik a kudarc! :)
További ajánlott fórumok: