Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Féltékenység, meddig egészséges és mi a határ fórum

Féltékenység, meddig egészséges és mi a határ (beszélgetős fórum)


márc. 31. 16:02
A barátnődnek javaslom: addig meneküljön, amig nem mélyül el a kapcsolat. Lehet mire dönt, már késő lesz. Volt sajnos egy barátom, akivel egy évig voltunk együtt, de csak távkapcsolatban szerencsére - 100 km-re élt- hétvégén találkoztunk, de még igy is egyre több dolgot akart ellenőrizni, rám kényszeriteni. Megkönnyebültem amikor vége lett,ő szakitott,de ő ragaszkodott, hogy tartsuk telefonon a kapcsolatot, mint barátok, persze ez is ellenőrizgetésbe csúszott át. 1,5 év után úgy gondolta kezdjük újra a személyes találkozásokat.Mivel én nem akartam és volt állandó kapcsolatom, nagyon eldurvult a történet. 5 év telefonos zaklatás lett belőle,több ezer hivás, sokszor egy nap több száz. Rengeteg életveszélyes fenyegetés volt. Nem csak engem hivogatott, az egész családomat, a munkahelyemen a főnökeimet is hivogatta, ki akart rúgatni amiért nemet mondtam. Minden féle hazugsággal facebook posztokat tett közzé. Végül egy rendőrségi feljelentés vetett véget az öt éves ámokfutásnak, de addigra teljesen kikészültem. Szerencsére kiderült utóbb, hogy a fenyegetései, amelyek miatt rettegtem kitalált alvilági kapcsolatok voltak. Nagyon enyhe büntetéssel meguszta, pedig mindent beismert, és ott volt a rengeteg sms, fb üzenet- 2 évre eltiltotta az ügyészség a fenyegetéstől, kapott egy pártfogót.Ő biztos, hogy pszichopata volt, de mivel csak pszichológus vizsgálta, igazságügyi elmeszakértő nem igy ügyesen félre tudta vezetni.
15. Minhon (válaszként erre: 13. - Perla del Mar)
márc. 31. 10:04
Az is beteges, ha valaki törli a kapcsolatait pusztán azért mert a pasija megkérte rá. Nekem úgy tűnik tökéletesen összeillenek.
14. Perla del Mar (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 00:11

Hát ezt nem mondanàm , hogy törődik vele, mint lentebb is írták az ilyenek szokták verni a párjukat.

Viszont tenni tényleg nem tudsz semmit. Nehogy a pasi ellen fordítsa . Legyél mellette, ha szüksége lesz Rád , kezd felnyílni a szeme ott legyél mellette. Reméljük még időben megtörténik.

Ismerek olyanokat , akik ilye kapcsolatba voltak. Az egyikük szerencsére nem vesztette el a józan ítélő képességét. Ott is nem köszönhetett hímnemű egyénnek, mert már megcsalja , biztos női névnek irja be a telefonjába a pasijait , stb . Ez nem fog változni.

Másik nem annyira közeli barátnőmnél csak az volt fura, hogy a férjét nem érdekli , hogy nem szedhet fogazásgátlót egészségi okokból. Na a 3. gyerek után arcüreg bevérzéssel került kórházba.

Aggódom egy közeli barátnőmért is, de nála bízom benne, hogy én aggódok érte túlzottam. Mondjuk ilyen durvákat nem csinál a férje, amiket írtál " csak" pl otthon nem telefonálhat.

Szóval figyelj oda rá, de csak óvatosan, mert jelenleg Te lennél a szemét. Sajnos.

13. Perla del Mar (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 23:56

Ez már beteges! Ha a kapcsolat elején ilyen .... hát... Nem akarok vészmadár lenni.

Sajnos, amíg rózsaszín köd van, nem túl sokat tehetsz :(

12. varadero (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 23:15
Semmi ilyen nem fér bele. Nem nézegetjük egymás telefonját és nem tiltatjuk egymás ismerőseit. Aki ilyennel próbálkozik az egy utolsó gyökér és nem való társnak, max dugópajtinak egy alkalomra. Azt is úgy, hogy aktus után hazamegy...és ott is marad (lehetőleg örökre). Szóval levesbe az ilyennel "szerelemmel" akármilyen lelki sérülései vannak az ipsének. Verje le azon akitől kapta őket.
11. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 22:35

Nem tudsz segíteni, hiába oltogatod a srác ellen még majd te leszel a hibás.

Majd rájön a barátnőd is hogy rosszul választott amikor először megagyalja, mert meg fogja kétségem sincs felőle. Ez a fajta ilyen.

10. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 21:26

Nálam a féltékenység eleve beteges kategória.

Egyáltalán nem tűröm.

9. 359482e78c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 21:15
Egy ilyen kapcsolatnak nyomban véget vetnék.
8. wei wei (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 20:33

A napokban indult egy hasonló (telefonban kutakodós) fórum. Tartom magam az ott leírtakhoz. Egy ilyen kapcsolat nem lesz hosszútávú. Vagy ha még is, akkor nem lesz kiegyensúlyozott és boldog.

Nekem is volt hasonló kapcsolatom, de szerncsére sikerült megértetnem a másik féllel, hogy ez így nem fog működni. Muszáj lesz bíznia bennem. Ugyanakkor még mondhatni fiatalok voltunk és balgák (20). Most már (30 éves fejjel) nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. Úgy gondolom, ha valalakinek ilyen idős fejjel nem sikerült elérni egy bizonyos érzelmi intelligenciát, annak komolyabb segítség kell, mint amit én nyújtani tudok. 30 felett már nehezebben változik meg az ember.


Ugyanakkor halkan megjegyezném, hogy azok a férfiak akik (érzelmileg) bántalmazó kapcsolatban élnek, az első hónapokban a csillagokat is lehozzák az égről. Így etetik be az áldozatot, aki annál nehezebben szakad el a bántalmazótól, amikor kimutatja a foga fehérjét.

7. Ghost👻 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 20:14

Megbántottságon normális ember nem így lép túl.

Mélyen magába nézhetne , mert így hosszú távon senki nem fog megmaradni mellette.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Wukovics25)
márc. 30. 20:09
28. Hagyom is valahol, meg látom hogy amúgy ngyon törődik vele a srác, szereti stb . De a múltban sok lány megbántotta és most hárítja másra. én ezt látom
márc. 30. 20:06
Szerintem ezt hagyd rájuk ..Ebben nem tudsz segíteni ..magától felébred majd..azt nem írtad hány éves.
márc. 30. 19:33

Ez beteges dolog.

Mi az hogy nézegeti a telefonját meg a hímneműeket törölteti...

Az ilyet nyakon bacnám!

Tudod, furán fog hangzani de házasságban vagyunk szabadok.

Ilyen dolgok elképzelhetetlenek.

3. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 19:33
Ez nekem nem férne bele!
márc. 30. 19:31
Semeddig nem elfogadott nálam.
márc. 30. 19:28

Jöhetnek példák, személyes tapasztalatok bármi :)


Nálatok mi számít betegesnek és mi az amit elfogadtok? :)


Nálam már például nem férne bele hogy valaki titokban nézegeti a telefonom. Vagy megtiltogat dolgokat valaki.


(egy barátnőm esetén jött most azt ihlet, még viszonylag friss kapcsolat, de a párja már rendszeresen nézegeti a telefonját, csomó fiút letöröltetett vele még azt is aki csak jó ismerőse volt , az edzőterembe sem mehet már mert akkor jön a hiszti hogy ott biztos mindenki rányomul stb.. én próbálom neki célozni hogy talán nm a megfelelő fiút fogta ki , de még rózsaszín köd van.. segítsetek :) )

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook