Meddig egészséges a lottózás...? (beszélgetés)
Van nyilvántartásod hogy mennyi a vége +- kiadás, bevétel éves szinten ?
Addig amíg örömöt okoz anélkül hogy megterhelné a családi költségvetést.
Ha nem szenvedély szinten csinálod‼️
Gondolom, nem rendszeresen...Nyert már?
Állandó számokkal játszom, nem merem abbahagyni.
Évi két szelvény egy hasáb és joker.
Az a baj , hogy " kimagyarázok mindent... annak érdekében , hogy játszhassak). Mondjuk , hogy van aki egyetlen tipp mixre felteszi azt a 100 000 ft- ot .
Azért ez 5 hónap alatt 100...
Ma sem nyertem... ilyenkor azt hiszem ( több millió emberrel egyetemben )
, hogy majd a jövőhéten .
Nem vettem meg a vasárnapi hatos lottót , puttóval fűszerezve. Alig kapok levegőt ...( kis tulzással )
Igen ,ha állandó számokkal (is) játszunk azt nem lehet abba hagyni...
Hát... hasonló cipőben.:)
Szeretek lottózni, de van, hogy megfeledkezem róla.
Nem gondolom, hogy szenvedély, hogy függő lennék.
Az állandó számaimat nem merem abbahagyni.:)
Akkor egy cipőben járunk..
Az a baj , hogy nem tudom megállni, hogy ne vegyek ...mindíg azt érzem, hogy muszály meg vennem az adott lottót.
Ha a költőpénzed a havi jövedelmednek kis százaléka, monfuk 10%, akkor nem vészes.
Két szelvénnyel játszom minden lottó játékban. Egy állandó számsorral és egy gyorstippel (amit elsőre kiad).
Kiszámoltam.... a havi költőpénzem 35% - át költöm különböző lottókra....ez van :-(
Akkor meg 3 része volt a szelvénynek. A kicsi nálad maradt, duplát be kellett küldeni postán. Mondjuk posta nem volt ilyen lomha, mint ma, 1 nap alatt célba ért minden.
Én kb. 50 éve anyámmal lottóztam közösben. Egyszer volt 4-esünk, de alig fizetett, mert sok volt.
Nekem feladja a leckét.,.az abbahagyása :-(
Én sem, még sosem lottóztam.
3,30 Ft volt, amit anyu vett utoljára.
Elvitték az ötöst ! Nem én voltam.... de holnap húzzák a hatost :-)
Jó olvasni, hogy nem nagy gond... végül is belefér nekem is. Régebben sorsjegyeztem , az nagyobb kiadás volt. Konktrétan amennyi pénz volt nálam, annyitt játszottam el....
Évek óta minden héten játszom (ötös, hatos, skandi, euro) lottón két szelvénnyel (egy állandó számsor + egy gyorstipp). Ez hetente/havonta fix összeg.
Ez belefér a havi kiadásaimba a megtakarításaim mellett.
Néhány ezres nyereményeket nem veszem fel - nem kell feltölteni.
Amíg én csak a számokat mondom, és más fizet 😄
Nagyon sokan vagyunk ebben a hajóban.... már annak is örülök,
hogy nem veszítettem el mindenem. Szerencsére felismertem, hogy bajban vagyok :-(
További ajánlott fórumok: